Şimdi Ara

nice run 1800

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Artık hayatımızın her alanında karşılaştığımız yana kayar kapılar eskisi gibi dert olmayacaklar. Yana kayar sürgülü kapıları da otomatik hale getirerek hayatımızı kolaylaştıran Nice Türkiye firması her kapıya göre motor üreterek bu sorunu ortadan kaldırmıştır. Nice yana kayar kapı motorlarından olan nice run 1800 yana kayar kapı motoru 1.800 kg taşıma kapasitesine aittir. Ayarlanabilir 6 kademeli hız ve hassasiyet ayarı bulunmaktadır. Run 1800 motor 24 v dc motor ile çalışmaktadır. Run motorun enerji girişi 230 v ‘dur, fakat kendi içerisinde bulunan trafo sayesinde 24 v’a çevirmektedir. Run motor 17 cm’i saniye açmaktadır. Run 1800 motorun yavaş başla yavaş dur, engel tanıma özelliği gibi birçok özelliği de bulunmaktadır. Sürgülü bahçe kapılarımız için üretilen run 1800 motor yazın +50 kışın ise -20 derece hava koşullarında bile sorunsuz çalışma sağlamaktadır. Bayilerimize özel olarak da owiev sistem bağlantısı yapılarak kolay montaj imkanı sağlamaktadır.

    Elektrik kesintilerinde ne yapacağız sorusuna gelirsek run motorların içerisinden çıkan manuel anahtarları bulunmaktadır. Motorların ön kısımlarında bulunan manuel alma aparatı ile kapıyı manuele almakta basit bir işlemdir. Manuel anahtarı motorun ön kısmında bulunan manuel gövde yerine takılarak sağa çevirirseniz kapıyı manuele almış olursunuz. Manuelden çıkarması ise aynı işlem ile yapılmaktadır. Ters yöne çevirdiğinizde kapı tekrardan otomatik hale gelecektir. Eğer elektrik kesintilerinde de kapıyı otomatik olarak kullanmak isterseniz ps batarya bağlantısı satın alarak, elektrik kesintilerinde kapıyı otomatik olarak kullanmaya devam edebilirsiniz.

    Run 1800 motorlar saat 42 kez çalışma sağlayabilmektedir. Kapıları yoğun kullanmaktan korkmayın ! Nice run 1800 motorlar sayesinde kapılarınızı yoğun kullanabilir ve güvenli hale getirebilirsiniz.

    Nice run 1800 motorların yedek parçaları ise, bluebus fotosel takımı, eldc 12 v flaşör ( sinyal lambası), oxı soketli kumanda alıcısı, smilo 2 kanallı kumanda, roa8 kremiyer dişli (kapının uzunluğuna göre kullanılmaktadır 1 metre olarak satılır)

    nice run 1800 motor


    nice motor







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.