Şimdi Ara

nice kollu bariyer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Nice markası 25 yıldır sektörün lideri olmakla birlikte Türkiye’ye getirdiği birçok motorlar ile sizlerin güvenliğini sağlamaktadır. Kollu bariyerler başta olmak üzere birçok kapılara çözüm bulan nice firması sizlerin kollu bariyer’de güvenliğinizi üst sıralara taşımaktadır.

    Nice Kollu Bariyer Sistemleri 24 vdc akım ile çalışmaktadır. Bu şu olmakta ki kollu bariyerlerin hepsi yoğun kullanıma uygundur. Fiyat açısından da diğer firmalara fark atan Nice firması kollu bariyer sistemlerinde 9 metreye kadar açık alanlarınızı tek bariyer ile güvenli bir şekilde kapatmanızı sağlamaktadır. Nice bariyerlerin özellikleri fazlasıyla diğer bariyerlere fark atmaktadır. Tek gövde’de 7 metreye kadar kol bağlayabilmektesiniz. Nice wide serisi ile 3 metreden başlayarak 7 metrelik bariyer kollarını bağlayarak çalışma sağlayabilirsiniz. Açık alanınız daha fazla ise geri çekilmenize gerek yok çünkü m bar bariyerler ise 9 metrelik açık alanlarınızı kapatmanızı sağlamaktadır. Başta söylediğim gibi 24 v ile çalışan nice kollu bariyerlerin diğer firmalara fark atan özelliği ise m bariyerlerin 1 milyon kere açılım sunan yayı bulunmasıdır.

    Nice kollu bariyerlerde özellik fazlasıyla bulunmaktadır. Kollu bariyer sistemlerine akü bağlantısı yapabilir veya güneş olmayan yerlerde güneş paneli ekleyerek elektriksiz çalıştırabilirsiniz. Kol bağlantılarını hem sağa hemde sola bağlayarak montaj kolaylığı sunmaktadır. Ogs veya Hgs sistemi de bağlanabilen kollu bariyerlere hız ayarına da yapabilirsiniz. Wide bariyerlerin açılma hızları gövdelere ve kol uzunluklarına göre değişiklik göstermektedir. 3 metre kolda 4 saniye açılırken, 4-5 metre kol uzunluklarında 3,5 saniye de açılmaktadır. 6 ve 7 kol uzunluklarında ise 5 saniye açılma sunmaktadır. Kontrol ünitesini içerisinde saklayarak su sızıntılarına karşı meydan okumaktadır. M bariyerler de ise değişiklik göstermektedir.

    Nice kollu bariyer sistemleri yaz ve kış ayarlarına meydan okuyarak çalışma sağlamaktadır. Yazın +50 derece de kışın ise -20 derece hava koşullarında sorunsuz çalışma sağlamaktadır. Ip 44 korumasına sahip olan kollu bariyer sistemlerimizin kullanılan yedek parçaları modellere göre değişiklik göstermektedir.

    nice kollu bariyernice kollu bariyer







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.