Şimdi Ara

NFS: The Run'dan 7 Dakikalık Oynanış Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
22.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR MODERN WARFARE 3 'ün yeni oyun içi videosunu yayınladılar :)

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=i89O9wquhLA#at=322

    Amerika New York sokaklarında geiyor video ama önceki oyundan pekbirşeyin değiştiğinin söleyemeyeceğim ama tabi oyunu tam oynamadanda birşeyler koknuşmak olmaz. BU ARADA BENİ ŞU SİTEYE Bİ ÜYE EDEMEDİ BSC EKİBİ O KADAR MESAJ YAZDIM FACE'DEN OLSUN TWİTTER'DAN OLUN AMA BİR TÜRLÜ ÜYE OLAMIYORUM HERGÜN EN AZ 3-4 SAAT BU SİTEDE ZAMAN GEÇİRİYORUM LÜTFEN BİRİ BANA YARIM ETSİN NE OLUR ŞİMDİDEN ÇOOOOKKKK TEŞŞEKKÜRLER :)
    KARAPOSU




  • g.t korkusu başa bela :) nasıl kacıyo eleman :) altairi ezio yu gecmiş bu :) nfs de en cok istedigim arabadan cıkmaktı onuda yapmışlar en iyi nfs oyunu olur bence :)
  • Şu ışıklı yön gösteren barikatlardan bi vazgeçemediler. İnsan oynarken kendini sınırlandırılmış hissediyor.
  • hayatımda gördüğüm en saçma senaryo .
    üstden koskoca helikopter kaldırıyorlar bir tane polis aracı yola barikat koymuyor ayrıca sivillerden de kaç tane araç patlattılar .
    bu adam yarışcı mı terör örgütü lideri mi arkadaş ?
  • Aksiyon, ışıklandırma, kamera açıları ve grafikler harika olmuş ama sürekli kaçtığımız için arabamızda çok değişiyor bu durumda kendimize özel bir araba alıp upgrade yapamayacağız büyük ihtimalle ve araba dışına çok çıkmasak bencede iyi olur sonuçta araba yarışı oyunu ama arada aksiyon bölümleri güzel olur. Diğer yönden oyundaki yarış türleride çok önemli, hep bu videodaki gibi türler olursa kötü olur bence, drag yarış kesinlikle gelmeli onun haricinde kaçış oyunu olmasaydı drift ve turlu yarış bölümleride olurdu ama şimdi sadece kaçıyoruz zaten arcade olduğu için sürekli aynı yarış türü çabuk sıkacaktır bunun üstüne araca upgrade de olmassa pek manası kalmıyor. Kendi görüşümse arcade türlerinizde Underground 3 yapın kardeşim işte zorlamayın daha fazla sanki araba yarışı oyununda senaryoyo bakanmı var diğer taraftanda simulasyonda da yeni simulasyon türü yaratacağız diye diretmeyin adam gibi simulasyon yapın.




  • Şehiriçinde kaçan arabaya helikopterden ateş açıldığı nerede görülmüş savaş helikopteri zannettim tam saymadım ama 4-5 sivil araç havaya uçtu bu kısmı çok saçma ama zevkli bir oyun olacak gibi
  • Bizi yakalamak için yola ateş ediyor ama bir polis arabası bile gelmiyor.yanımızdan geçen sivil araç 2 vuruşla patlıyor,bizim üzerimize gelen 100 mermi çiziğe bile neden olmuyor.arabanın içinde sıkışmış etrafı yumrukluyor,itse daha mantıklı değil mi ? madem bi kapıyı yurukluyor açılmıyor üzerinden trenler geçen koskoca demiri nasıl 2-3 tekmeyle ezebiliyor(yada biri bana yanlış desin).aşırı derecede mantıksız olmuş.ama ışıklandırmalar ve oynanış iyi.
  • Tam istediğim ve beklediğim oyundu.
  • Kesinlikle tam istediğim gibi olmuş.Arada fizik ve grafik aksaklıkları olabilir oyun yapım aşamasında bunlar değiştiriliyor.Her oyunda durum böyle.Ayrıca arabada nasıl hasar yok camları kırık delik deşik ben mi yanlış görüyorum ne:)))
  • iyice driver e benzemiş ya yok çatidan atlamalar polisle dövüşmeler 2 vurusta patlayan sivil araç ve polis arabasina 150 mermi isabet edip sadece camin çatlamasi ama polis aramasinin modellemesi güzel şimdi onu beyendim ama sanki senaryo olmamiş be
  • heavyrain for speed
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

    oha artık örümcek adam bile o kadar yüksekten atlamıyor

    g*t korkusuna herkes atlar :D
  • Göz doyurucu sahneler bulunuyor, hiç şüphesiz sürükleyici bir oyun olacak. Bir sürü harika oyun gibi bu oyunun da Kasım ayında çıkacak olmasına açıkçası şaşırmadım. Ayrıc NFS serisinde yönettiğimiz karakterin yüzünü gördüğümüzü hiç hatırlamıyorumm. İlginç olacak...
  • Benim bildiğim need for speed bayağı bir gerçeğe dayanır ama bu oyunda iyice uçmuşlar..bi adamı yakalamak için onca masum insan ölüyo sonra helikopter taramalı saydırıyo fln!!!! okadarmı önemli o çocuk tüm şehir öldü yaa nerde insan sevgisi?
  • İyi olmuşa benziyor yalnız her aksiyonda aynı şeyler olmaz herhalde :D
  • bu kadar mükemmel bir yarış oyunu yoktu ve nfs farkı tabiki bu bambaşka bir nfs olarak geliyor.süper bu oyun gelmiş geçmiş eniyi yarış oyunu olucak.
  • karbondan sonra pistlere sıkışıp kaldık gelde kurtar bizi pistlerden sokaklara dönüşşşş.ama oyunda gercek hayatta yapmayalım arkadaşlar
  • oyunda çok fazla ışıklandırma var arkadaşların da dediği gibi ama büyük(en azından öyle görünüyor)bir şehirde geçtiği için doğal olarak da çok çok ışık olacak.Arabadan çıkmak güzel olmuş,farklı bişey işte.Şu ana kadar EA herşeyi denedi bu nfs serisinde belki bu tutar kim bilir?
    Grafiklere diyecek bişey yok zaten,sağlam bi senaryo da bizi bekliyor gibi.E daha ne bekler ki insan bir yarış oyunundan soruyorum arkadaşlar.Benim görüşlerim böyle.Sabırsızlıkla bekliyoruz gerçekten,ne diyelim.=)
  • vay canına hiç böyle birşey beklemiyordum.harika gözüküyor
  • Yav arabanın bari camı kırılsaydı :\\
    Gerçi daha geliştiriliyor,hemen önyargıyla yaklaşmak saçma olur.
    Hot Pursuit'deki arcade tarzı kontroller + Underground 2'deki modifie seçenekleri(bilmiyorum var mı modifie) o zaman çok güzel olur !
    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.