Şimdi Ara

NFS: Most Wanted'dan Yeni Ekran Görüntüleri (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • @Abudulah

    Şimdi BSC'de haber olarak yeni NFS:Most Wanted yeni resimleri yayınlanmış olay bu ya oyunu sevenleride sabahalara kadar arkadaşları ile oynadığı Underground ve eski Most wanted anılarını pekiştiricek beraberinde yenilikleri görmek istiyor..BurnOut:Paradise'sın yandan yemişini değil

    Benim senın yorumdan anladığım nato mermer nato kafa 1 kişiliksin diyeceksin o zamanda eski NFS oynasınlar demı laa.:D:D ve banane shifte hastaysan ondan sonra geliceklere bayılıyorsan, NFS tamamen bir aksiyon/yarış harmanıdır değildir Abudulah öyle olsaydı bu haberde altında yorumların senın yazdıkların benzeri olurdu

    NFS:shift'den evvelinde ki oyunları oynuyorsun 3 ay sonra aynı haber başlığında yeniden yorum yapıyorsun 3 ay görüşürüz...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 8 Ağustos 2012; 11:34:20 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hahahahaha @gowlet haklısın bir haulin çıkar :D
  • Ön siparişte lamborghini çıkartması veriyolarmış :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rash_x

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: abdullahkhan<br> </blockquote><br><br>2000 den sonra doğdun heralde. Nfs Underground 1-2 Nfs Most wanted bu oyunun en iyi serileri. Birşeyden anlamıyorsan susup kalacaksın. NFS ünlü bir oyundu çok biliniyordu ama NFS yi herkesin gözünde 1 numara yapan Underground serileri oldu en çok zevk veren Underground 2 oldu özellikle. Most Wanted ta Hot Pursuit şeklinde polislerin eklenmesi hikayelerin bir anlam kazanması da üstüne tatlı niyetine geldi. Modifiye etmek aldığın aracı geliştirmek düz yarış yapmaktan çok daha zevklidir. Gerek performans gerek visual. Underground 2 de öyle bir sistem vardı ki Magazin dergilerine çıkıyordun kapak resimleri çekiyorduk. Arabalara ses sistemi dizmesi bile ayrı bir keyifti. Shift serisi yarış simülasyonu zaten gerçek bir NFS değil. Ne aksiyonundan bahsediyorsun. Simülasyon olarak başarılı yapım var. Eksiklik ve herkesin beklediği U2 ve MW tadında bir oyun. Modifiye seni açmıyorsa girip yorum da yapma. Herkes burda beklentilerini yazıyor. Fast and Furious ile alakası yok NFS serisinin. Film de alanında başarıya ulaşmış tek yapım. Kac tane NFS oynadın da Fast and Furius ile aynı yere koyuyosun. Oynadığın oyunları yarış olarak görüp oynadığın belli. Hikayeleri skipleyip oynamıyor herkes.


    Öncelikle 2000'den sonra falan doğmadım, bunun doğum tarihiyle bir ilgisi yok. Ayrıca NFS'yi F&F'a benzetmedim, tam tersi NFS F&F değildir demişim. Aksiyondan kastım polis kovalamaları, helikopterlerin ateş etmesi ve egzotik yerlerde yarış. Yani NFS Hot Pursuit veya The Run veya Most Wanted(2012). Hatta Undercover da sayılabilir buna. Eski Underground'u ve 2'yi ben de çok oynadım, çok beğendim, ama bana göre onların modası çoktan geçti. Nasıl Crysis ilk çıktığında bomba etkisi yapıp herkesi etkilediyse, NFS U & U2 o tür oyunlardı. Ondan sonra çıkan oyunlar sadece bomba etkisi yapmadı, yoksa hepsi iyiydi.(Undercover ve ProStreet hariç.) Benim kastım bu, bir oyunun iyi olması için köklerine dönmesi gerekmiyor bakınız Crysis 2'nin oynanış olarak ilk iki oyunla alakası yoktu ama herkes onu da çok beğendi ve oynadı.

    Ayrıca elbette modifiye etmek arabayı sana özel kılar, kişiselleştirme seçeneğin artar, ancak bu oyunun asıl amacını değiştirmiyor. Amacımız yarışıp, kazanmak. En iyi modifiyeyi yapmak değil, elbette bu tür bir özellik varsa ben de sevinirim ancak, benim için şart değil. Modifiye yapmak size yarışmaktan daha zevbkli geliyorsa gidin kraloyun'da tonla modifiye oyunu var. NFS yarış oyunudur, modifiye simülasyonu değil.
    Buna karşın bir oyunun gerçek NFS olması için illa modifiye, polisler, sokak yarışları olması gerekli değil. NFS, gün geçtikçe büyüdü ve Porshe Unleashed ile başladığı simülasyon yarışını Shift serisi ile tekrar önümüze serdi. NFS'nin özü çok daha eskilere dayanır zaten, her oyun ilk oyunlardan bir şeyler taşır. Ancak o beğendiğiniz oyunlardan bu yana teknoloji ve oyunlar ne kadar değiştiyse NFS en az o kadar değişti, değişmek zorundaydı ve ben bu değişimden memnunum. The Run'u yüklediğim günde bitirmiştim ve oyuna bildiğin hayran kalmıştım. Maalesef ben o "Survive" etkisi ile aldığım zevki bir U2 den veya Most Wanted'dan almadım.Zaten oyunların amacı da bu değil mi?

    @CoolMnaiaC

    Evet, insanların bu isteğini anlıyorum. Ancak anlamadığım daha oynamadığın adamakıllı bir videosunu izlemediğin oyuna nasıl Burnout'un yandan yemişi diyebiliyorsun? Elbette Burnout ile benzerlikler taşıyacak, bu gayet normal çünkü yapımcı aynı. NFS Shift öncesindeki HER NFS'yi oynadım zaten. (Undercover, ProStreet, Carbon, Most Wanted, U2 ve Underground, Hot Pursuit.) Ancak bu oyunlar çıktıkları zamana hitap ediyorlardı, U2 çıktığında etrafta zaten bir modifiye çılgınlığı vardı o yüzden bu kadar çok tuttu. Örnek olarak The Run Çıktığında ise ortalık Aksiyon, FPS, TPS oyunlarıyla doluydu(U3,GeOW3, BF3, MW3 vs.) ve doğal olarak o oyun da aksiyon temalı çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 8 Ağustos 2012; 14:42:22 >




  • Altımdaki yorumun tümünü okumaya değmez beyler adam yeni Burnout çakması NFS'leri sevmiş özet bu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • iyi ya hoş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • abdullahkhan arkadaşıma tamamen katılıyorum . Bende bunu dile getirdim . Siz ve çakma bazı NFS fanboyları oyunun tarihini hiç bilmiyor taktılar şu modifiyeye . Modifiye oyunun challenge'ı gibiydi . Siz NFS'nin ilk oyununu UG2 zannediyorsunuz ama ondan önce ki serilerde modifiyeden iz yoktu madem özüne dönsün diyorsunuz dönüyor işte modifiye yok bunu anlamadım . UG serisi özgün bir seridir ve bir kere çıkmıştır . Artık EA o fikirden ekmeğini yedi yeni şeyler bulmaya çalışıyorlar ama bazı adamlar anlamıyor bunu . Gidin ilk önce NFS serisini okuyun sadece UG'ye bakmayın . Ayrıca modifiye Offical Need For Speed Facebook sayfasında ankette dile getirildi . Bunu da şu koca kafanıza sokun . Tekrar söylüyorum Pro Street'de o kadar modifiye vardı neden beğenmediniz ? Buna ilk cevap verin sonra yorum yazın ! Ayrıca oyun Most Wanted 2005'in devamı da değil .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oyunbilgini57

    abdullahkhan arkadaşıma tamamen katılıyorum . Bende bunu dile getirdim . Siz ve çakma bazı NFS fanboyları oyunun tarihini hiç bilmiyor taktılar şu modifiyeye . Modifiye oyunun challenge'ı gibiydi . Siz NFS'nin ilk oyununu UG2 zannediyorsunuz ama ondan önce ki serilerde modifiyeden iz yoktu madem özüne dönsün diyorsunuz dönüyor işte modifiye yok bunu anlamadım . UG serisi özgün bir seridir ve bir kere çıkmıştır . Artık EA o fikirden ekmeğini yedi yeni şeyler bulmaya çalışıyorlar ama bazı adamlar anlamıyor bunu . Gidin ilk önce NFS serisini okuyun sadece UG'ye bakmayın . Ayrıca modifiye Offical Need For Speed Facebook sayfasında ankette dile getirildi . Bunu da şu koca kafanıza sokun . Tekrar söylüyorum Pro Street'de o kadar modifiye vardı neden beğenmediniz ? Buna ilk cevap verin sonra yorum yazın ! Ayrıca oyun Most Wanted 2005'in devamı da değil .

    valla bravo. dediklerinize katılıyorum




  • benım internette 3-5 sitede okuduguma göre oyun içinde kazanılan puanlar ile modifiye yapılabılcekmıs hatta o puanlarla yeni araçlar acılcakmıs
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.