Şimdi Ara

nexus 4 cam kırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • evet forumda çoğu kişinin başına gelen bu olaydan bende kaçamadım :( 1-2 haftadır araştırıyorum ama hep pahalı fiyatlar söylüyorlar. şimdi 2 sorum olacak

    1- http://www.ebay.com/itm/Frame-LCD-Touch-Digitizer-Display-Screen-Assembly-For-LG-E960-Google-Nexus-4-/261269281593?pt=US_Cell_Phone_Replacement_Parts_Tools&hash=item3cd4dcdb39 burdaki ön panel nasıl orjinalinden farkı olur mu olursa ne kadar olur ve kargo takılır mı herhangi bir yerde ?

    2-http://www.youtube.com/watch?v=paRc_n4uB8s ve burdaki gibi bir değişim mümkün mü performansı ve Türkiye de yapılabilitesi nasıldır


    şimdiden teşekkür ederim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scrserhat -- 3 Şubat 2014; 21:44:29 >







  • scrserhat kullanıcısına yanıt
    Orijinal ekran değilse tabiki farklı olacaktır, ancak ne kadar farklı olacağını, görüntü kalitesinin, çizilme durumunun ve sağlamlığının ne kadar farkedeceğini bizzat görmediğimden o konuda bir yorum yapamam. Gerçi ürünün sayfasında orijinal ekran olduğu yazıyor.

    Benim bildiğim en son 75 Dolar üzeri kargolar gümrük vergisine tabiydi. Fiyat bu bedelden düşük olduğundan gümrüğe takılmaz herhalde. Ancak bu durum yeni gümrük mevzuatı ile değişti mi bilmiyorum. Araştırmak lazım.

    Değişim mümkün, ancak bizzat siz değiştirebilir misiniz bilemem. El becerinize ve deneyiminize bağlı. İşinin ehli bir telefon tamircisi rahatlıkla değiştirecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 3 Şubat 2014; 21:54:14 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.