Şimdi Ara

Netlimitsiz 8mbite Kadar Olan Tarife

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Yıllardır TTNET kullanıcısıyım ama artık son günler de bana bıkkınlık getirdi. Alternatif bir servis sağlayıcısı olsa gözüm kapalı geçeceğim artık.. Netlimitsiz 8mbit e kadar olan tarifedeyim. Kota 50GB ile sınırlı. Ben şimdiye kadar yani ayın 29'una kadar 41GB'ını doldurmuşum. Ancak 2 günden beri hızım 3MBİT olarak gözüküyor. Bu problem nereden kaynaklanıyor acaba? Ayın 1'inde düzelir mi yoksa TTNET'i arayıp bir güzel konuşayım mı? Her ay bizden 60 lira almasını biliyorlar..

    Bu arada 2 modem kullanıyorum 2side 3mbit olarak gösteriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Boy -- 29 Kasım 2012; 15:36:42 >



  • Normalde 8mbit kullanabiliyor musunuz ? Bu arada hızınız ay başında geri artıcak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XpressMusic34

    Normalde 8mbit kullanabiliyor musunuz ? Bu arada hızınız ay başında geri artıcak.

    Evet hocam normalde hep 8mbit kullanıyordum. Hatta download hızı 10mbite çıkıyordu. Son 2-3 gündür yerlerde sürünüyor. Aralık ayında düzelmezse TTNET'i arayıp durumu öğreneceğim.
  • Problem ne yazık ki bugünde çözülmedi. Bende kendi yöntemlerim ile hallettim. Artık ne kadar doğru yaptım bilmiyorum. Önce TTNET Online İşlemlere girip tarife değişikliğine giderek Ultranetlimitsiz paketine geçtim. Ancak hattım ne yazık ki desteklemedi. Fatura dönemi sonuna kadar 2 kez tarife değişimine izin veriyorlarmış. Bende tekrar eski tarifem olan Netlimitsiz paketime geri döndüm ve hızım düzeldi. 8MBİT olarak görüyor şu anda..
  • ay başı oldu bende 8mbps tarifesindeyim ama lanet olasıca internet hız testlerinde 4.90 ı geçmıyor sayfalar geç açılıyor youtubede videolar takılıyor radyo dinlerken takılıyor vallahi deelirecem bi yardımcı olacak varmı aacaba
  • Hızınızın alınması için baya bir uğraşmanız gerekecek callcenter vs
  • arkadaş paketin 8 e kadar hızlıymış 10 kadar mış isterse 1mb olsun farketmiyor 50 gb aştın mı şaak 3mbit e indiriyor e ne anladım ben ödediğim paradan, olayda adillik olsa daha fazla para verip adil kullanımı kaldırabilme diye bişey olmazdı daha fazla para kazanmak için yaptıkları bi yöntem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.