Şimdi Ara

Need For Speed: Most Wanted Remake {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Need For Speed: Most Wanted Remake {PC ANA KONU}
    Need For Speed: Most Wanted Remake {PC ANA KONU}www.bolumsonucanavari.com
    Need for Speed: Most Wanted Remake Geliyor! İşte İlk Detaylar
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Need_for_Speed_Most_Wanted_Remake_Geliyor_iste_ilk_Detaylar-118258.htm


    Seslendirme sanatçısı ve oyuncu Simone Bailly, Need for Speed: Most Wanted'ın yeniden yapım sürümünün yapıldığını ve bu sürümün 2024 yılında geleceğini öne sürdü. Twitter üzerinden attığı gönderiyi kısa sürede sildi ancak bu süreçte gönderi hızla yayılmaya başladı.


    Detaylar daha sonra eklenecektir.








  • Yerimizi alalım tutar bu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Heyecanla bekliyorum. Umarım ara sahneler aynı kalır. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Acaba oyunu yaparken haritayı hangi şehirden örnek aldılar?

    Need For Speed: Most Wanted Remake {PC ANA KONU}


    Ara sahneler aynı kalmamalı bence. Remake değil Reboot da olmalı aynı zamanda.

    Underground-Mw-Carbon 4lüsünün hikayesi birbirine bağlantılı. (Bunu anlatan bir video var youtubeda Türkçe)

    Olay Carbonda başlıyor, oradan kaçıp Underground evrenine giriyoruz sonra oradan Un2deki şehre gidiyoruz uçakla. Ardından Most Wanted evrenine gidiyoruz sonra köprüden uçup tekrar Carbon şehrine geri geliyoruz. Most Wanted burada hikayenin ortasında yer alıyor.

    Carbon -> Underground -> Underground 2 -> Most Wanted

    Remake olursa hikaye olarak devam sıkıntısı yaşar. Yine Carbona bağlanır. Eğer tatlı bir nostalji ise hedef mantıklı.

    Heat’de yapmaya çalıştıkları ghost takımının her şeyden toplan ve süper nfs olsun ama takım düşüncede de uygulama da da beceremedi. Ne hikayesi ne oynanışı ne grafiği ne online kısmı tatmin etmedi.

    Underground1 açıkçası 2. Oyundan daha gelişmiş geliyor bana daha cilalı daha yarış hız odaklı.
    -Underground 2 gibi ışıltılı ve kapsamlı bir şehir. Şehirde botanikten tutun, lüks yükseklikler, sanayi bölgesi, şehir merkezi, stadyum, havalimanı), körfez. Şu 4 oyunda her harita güzel ama aşık olduğum tek şehir burası. Potansiyeli fazla. Bir şehir yapacaklarsa underground 2 gibi rock portu büyütmeliler ve bir şehirde neler olabiliyorsa eklenmeli diye düşünüyorum. Unbound haritası bana most wanted hissi verdi.

    -Most Wanted gibi hedef amaçlı ama underground gibi daha özgür yani hikaye komplile olmalı, ve düz çizgisel değil karmaşık gitmeli.
    Most Wanted ile Polis eğlencesi ve çeşitli yarış türleri oyunda olmalı.
    - Carbondaki en önemli olay takım yarışları ve kanyon yarışları, amerikan arabaları olmalı. Ama takım oyunu tek tuşla görev ata hemen rakibi ele şeklinde dümdüz olmamalı hile gibi.
    - Hot pursuit en keyifli polis kovalamacası sunan seri. Buradaki polis-yarışçı kısmı geliştirilip eklenmeli.

    Most Wantedda polis olabilmeliyiz. Mia kafasından da bakabiliriz belki bu sefer oyuna. Ve arabalar günümüze güncellenmeli açıkçası o arabaların hiç biri beni tatmin etmiyor ne başlangıçta ne finalde. Bmw hariç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rez. underground 2 bekliyorduk mw de güzeldir

  • Millet bu oyunlardan sonraki NFS'ler genel itibariyle 1-2 yapım haricinde patladığı için Underground ve MW deyip duruyor ancak şöyle bir problem var, daha önce de yazmıştım:


    Bu oyunlar o zamanlar ilgi çekti ve türünde teklerdi. Fast and Furious ve modifiye işleri moda oldu, oradan aldılar yürüdüler. İşte drift şu bu gibi oynanış modları da cabası idi.


    Ancak artık bunlar atıyorum Crew'de de var, Forza'da da var, x oyunda da var. Bunu remake yapsan ne olur yapmasan ne olur. Hot Pursuit remastered'ı yükledim, ve en fazla yarım saat geçirip sildim.


    Artık hikaye yapacaksın, çeşitlilik yapacaksın. Ya da Forza Horizon taklidi olacak. Çok şansın yok.

    Ha bir de Porsche Unleashed gibi bir proje yapacaksın veya... ya da Shift modunda bir şey. Son dönemdeki GRID çöplerini de kenara atacaksın belki. Ama EA da çoluk çocuk seviyor, oynanışı has arcade'den sime doğru çektin mi olmuyor.


    Bu anlamda Underground da bu da yapılmasın tekrar falan... Onlar hoş bir tat olarak kalsınlar mazide. Gereği yok. Heat ile sıçarken Unbound ile nasıl toparladılar mesela o da gariptir. Oradan devam etmeleri gerekiyor.





  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    Porsche Unleashed serinin en underrated ve remake'i en çok hak eden oyunu. keşke onun üzerinde çalışsalarmış.

  • Posrsche Unleashed iyi bir oyun değil ki? Sakin bir araba sürme oyunu. Hız mekaniği yok oyunda. Hikaye yok hiç bir şey yok.

    Unbound toparlamış demişsiniz mesela Heat oynamak daha çok sarıyor diyor millet. Biraz yabancı forumlara göz atın. Açıkçası Unbound çok kalas bir oyun heat daha esnek ama ben ikisini de sevmedim. Unbound polis kovalamacası Most Wanteddan daha kötü. İzlerken bile fark ediyor. 1 dk izledim yetti mw açtım 5 dk izledim kapılıp.

    Sürüş mekaniği düzeltmeli.
    Grafik tercihleri düzeltilmeli.
    Uzak çizim arttırılmalı.
    Hikaye olması. 3-4 tane saçma muhabbet değil.

    Mesela the crew en başarılı işi bence dünyasının büyüklüğü. En az the crew büyüklüğünde olmalı bir araba yarışı. Onu geçtim sana araba-uçak-tekne-motor sürebiliyorsun. Hangi oyunda bu var başka? Adamlar iyi kötü detaylandırmaya çalışmışlar oyunu. Böyle olmalı. Evler dükkanlar satın alınabilmeli. Fiyatlar sabit kalmamalı gerçek bir ekonomi sistemi olmalı. Gerçekçi trafik. Yayalar. Yaşayan bir dünya. Mesela niye oyunlar da yeterince trafik görmeyiz? Neden tır konvoyları veya önemli kişilerin araçlarını görmeyiz. Evler de parti veremiyoruz? Test driver beklemedeyim the crew gibi kapsamlı bir oyun bu çerezlere göre.

    Modifiye olmalı. Her araçta aynı detayı beklemiyorum.
    Hasar olmalı, araçları tamir olmalı, benzin olmalı.
    Araç piyasası olmalı. Online yönü güçlü olmalı.
    Polis-Yarışçı mücadelesi hiç olmadığı kadar gelişmiş olmalı!
    Animasyonlar da öyle.
    Her yarışta polis kovalaması olmamalı. Bazen de polis kovalamasın ceza yazsın mesela. Hani japonyada yeterince hızlı gidersen uğraşmazlar bile diyordu ya Han. Biraz siyaset olmalı oyunda renk çeşitlilik. Mesela 2 şehir düşünün biri ile diğeri farklı hissettirsin Amerika zaten eyalet sistemi en iyi bunlar anlar.
    Hızlı seyahat olmalı.
    Araban bu yarış için uygun değil filan saçmalıkları kalkmalı.
    Rastgele sokak yarışları eklenmeli.
    Kendin düzenlediğin pistler eklenmeli.
    Crew formula1 ekliyor mesela. Eklenmesi gereken bir şeydir zaten simülasyon oyunu değilsiniz en fazla arcade&simülasyon oluyorsunuz.
    Daha düşününce bir sürü fikir geliyor akla. Zor olanlarını geçsinler kolayları yapsınlar yeter. Most Wanted Remake çok çok değişmeli. Değişmezse hiç bir şey olmaz.
    Criterion kaç yıl oyun yapmamış yardımcı bir stüdyoydu. Kaldı ki kendileri de yarış oyunu yapmak istemiyoruz yaparsak da diyorlardı. Ama nihayetinde EA yönetimi bu işi onlara yükledi. O yüzden unboundda olduğu gibi bir harika beklemiyorum. Yine de unbounddan çok daha iyi bir oyun bekliyorum. Ve ue4-5 kullansınlar artık. Frostbite engine sevilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt
    EA hiçbir zaman senin dediğin gibi bir oyun yapmaya çalışmadı ve muhtemelen yapmayacak. Simülasyon’a girer bu saydıkların EA’nin önceliği her zaman Arcade olmuştur. NFS serisinden cidden bunları mı bekliyorsun? Benzin mi alacağız gerçekten?

    İşin teknik kısımlarına bakalım biraz. Diyorsun ki trafik görelim tamam görelim ama bu kadar yoğun trafik olunca bu sefer bu oyun neden yüksek sistem istiyor denmeyecek mi? Konsollara nasıl optimize edecekler mesela? Hasar olsun diyorsun o iş senin dediğin kadar kolay değil araç firmaları izin vermiyor o işe yani EA’nin eli kolu bağlı o konuda. Need for Speed Undercover’da olan yarım yamalak hasar mekaniği için bile EA davalık oluyordu neredeyse.

    Evlerde parti mi verelim? Aslında kulağa hoş geliyor ama Need for Speed’den bahsediyoruz ya realist olalım biraz Bu arada EA kendi motorunu kullansın bence. UE4’den yaka silkiyor yapımcılar optimize edilmesi çok zor bir motor olduğu söyleniyor bu yüksek VRAM kullanımı, bellek sızıntısı vs… gibi sorunların kaynağı olarak bu motor gösteriliyor doğrudur ya da yalandır orasını bilemem. Bu arada Porsche Unleashed çıktığı yıla göre efsane oyundu şu an kötü bir oyun tabi…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

    under ground 2 hala bu kadar tutarken ea gidip remake ini yaparmı?? yapmaaz. nedeen? çünkü most wanted ın tutması gerek. oyuncular hala underground 2 yi, bukadar eski oyunu bu haliyle de oynuyorsa ea neden remake yapsın "zaten bu hali oyunculara yetiyor" ama bilmiyorum fikir değiştirirler mi?

  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Benzin almak simülasyon mu oluyor? Niye olsun ki. Doldur boşalt sistemi. Hem yarışlara hem kovalamacalara iyi gelir. Aksiyon ve kısıt denilebilir. Kısıt: bir şey yapılırken yapılmaması gereken şey mesela benzin bitmeden kaçmalı.

    Ama bu bir seçenek olarak da eklenebilir mesela tek tuşla benzin on/off.

    Ama yarışlar da ve kovalamacalara girdikten sonra bitene kadar değiştirilemez olursa hem bir eğlence hem bir opsiyon olarak kalır.


    Trafik bu kadar güç isteyen bir şey olduğnu düşünmedim. Ama gerçek şu ki bu haliyle yarış oyunlarının tümü bir komedidir. Abicim şehir ve insan yok, trafik yok. Sence hoş mu peki? Bari yatay şehirler yapın da göze batmasın. Ama büyük gözüken şehir hayalet şehirmiş meğer. Trafik zorluk filan yaratmıyor, eğlencesi de yok. Dediğin gibiyse araç yoğunluğu seçeneği eklenebilir mantıklı. Hem zorluk hem sistemin kasmaması için.

    Hasar kısmında EA yapımcılarla anlaşmalı bir şekilde ikna etmeli. Yani simülasyon kadar ezik arabalar görmek değil hedef. Bu arabalar da tofaş değil ki ikiye ayrılıp yolcusu koltukla fırlatılsın (yolcunun) korunması için.

    Yani belli ne kadar hasar görecekleri preslenmeyecekler. Bunu da mı kabul etmiyorlar. Bence dükkanlar da evler de yıkılmalı belli oranda. Mesela tokyo drift okullu çocukların ilk yarış sahnesi. Evlerin içinden geçiyor. Arkası toz duman tahra Harika bir sahne. Yanda kız. Bak arabaya insan alma da olmalı o da başka bir detay. Bu yarışçıların sülalesi yok mu?

    Frostbite yarış oyunlarında yeterli tatmini sağlamıyor diye yakınanlar var. Unbound görsel olarak da berbat bir oyun frostbite etkisini göremedim. Sürüşler berbat. Hangisi iyi olacaksa onla devam etsinler tabi.

    Bir de birinci şahıs bakış açısı görmek isteriz. Yani kokpit eklenmeli. Bu öncedeki bir kaç oyunda vardı ama yetersizdi tabi. Cam aç kapa filan bunlar zor mu ya. Aracın kokpitini özelleştirme filan. Para da eder bu özellikler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rszx247 kullanıcısına yanıt

    2015’de onu denediler iyi kötü ama beğenilmedi. Oyunun demo gibi çıkması da bunda etkili tabi ama şunu düşünemediler en azından gün döngüsü olmalıydı. Abiler direk remake yapmışlar işte Most Wanted da böyle olmamalı. Gün olayları güzel mesela yeni oyunda. Takvim olsun doğa olayları olsun artık bölgesine göre sürüşe etkisi olsun iyi kötü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Remakesinde yeni yüzler olacak , Acikcasi Heyecanliyim :) Umarim cok saglam geniş yelpaze bir video sendromu bekliyorum.

  • Absnthe kullanıcısına yanıt

    Haber mi paylaşıldı? Öyleyse iyi olur. Bir abimiz vardı kırmızı yazıyla heat için haberler uçuruyordu foruma şimdi gelse yine güzel olurdu. Az dalga da geçilmedi kendisiyle ama forumun tatlılığı da bu :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhsanblack02 İ kullanıcısına yanıt

    Bu haberi NFS most wanted ses aktörü Simone Baily diye birisi paylaşti hemen ardindan silmişti..Youtubede bu haber paylaşilmadan önce NFS most wanted paylaşimlari 3 ay önce hizla paylaşilmaya başlayinca süphelenmiştim.: ) Kadinin paylaşimi dogruladi resmen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 19 Temmuz 2023; 20:5:51 >
  • Most wanted akıyordu vay be geçmiş yıllar

  • EA elindeki tüm serileri batırdı. Şimdi remake rematered işine farklı işlere yöneldi. Denemesi güzel tabi ama Nfsnin son kurşunu Most Wanted harcarsa ellerinde bir şey kalmayacak. Dikkatli olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene nfsnin 30. Yılı umarım bu oyunu düzgün bir şekilde yaparlar.Ellerinde çok iyi kozlar var mesela Heatteki yüksek risk yüksek ödül sistemini çok sevmiştim.Bundada polisleri zorlayıcı yakalanınca kazandığın bounty puanın cebindeki para ve bankada paranın yarısı gitmesi gibi özelikler bu oyuna çok yakışır.Hem oyunun mevcut hayranları var.Hikayeye ellemesinler yada birkaç ekleme felan yapılsa,Eski mevcut arabalara ek olarak yeni arabalar eklenmesi,Daha çok modifiye sistemi,Düzgün sürüş fizikleri ve optimize edilmiş bir şekilde çıkarsa alsana yılın en iyi yarış oyunu.
    Tabi bu sadece söylenti şuan unboundun yol haritasını yayınladılar.Umarım düzgün bir şekilde oyun yapmaya başlarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.