Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit Autolog 3 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
6.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yaş kaç dostum?
  • sen yaşı nabıcan gece görüşü veya xray cihazı ile arabada naparsın. Karşıdan giden arabanın içindekileri mi dikizlersin. Mantıklı bi açıklamasını yapar mısın
  • mantıklı açıklama yapıyorum anlamıyorsun o yüzden yaş sordum :D
    thermal kamera var polis arabasında niye koymuşlar dersen polis arabası adı üstünde diğer arabalardan farkı olsun
    bence kırmızı arabanın niye sarı gözüktüğüne değilde asfaltın ağaçların neden mavi gözüktüğüne kafa yorarsan anlarsın çok basit ...
    bence çıkar şu at gözlüklerinide büyü :D
  • Tamam renkleri geçtim. Polis arabasında gece görüşü bulunmasının tam olarak yararı nedir. Onu açıklar mısınız bana. Yolun mavi görünmesi ya da arabanın sarı görünmesi de aynı olay. Adamlar yanlış yapmış. Bariz bi şekilde bu görünüyo. Neden bunları bu kadar savunuyosun. Ben 10 yıldır nfs oynuyom. Her oyununu da zevkle oynuyom. Ama hiçbir oyununda bu kadar bariz hata görmemiştim.
  • Soruya bak..hahaha.gece görüşü ne işe yararsa o işe yarar mr.legend kardeşim.adı üstünde gece görüşü..arabayı ayırt etmek için lazım olur..sorun olmaz yani..asfalt mavi araç sarı.zıt renkler araç kolay belli olur.anladın mı?tabii ki hayır?
  • Çokk bilmişş arkadaşa sesleniyorumm !! .. Dikiz aynasından kırmızı araba sarı gözüküyormuss .. evet dogruu sarı gozukuyor .. ama neden oyle gozukuyor diye bir sorr ??
    cook basitt Eagle Crest Road yazıyor . Fark ettiysen negatif renk tonuna geçiş modu uygulanmıss ... ;)
  • Koskoca EA , Koskoca Dikiz aynasındaki hatayı görmemezlikten gelemez öyle değil mi ? , elbet gözlerine çarpardı , var bir bildikleri ama hadi bakalım..
  • ya yuh sizler çok acayip insanlarsınız. Üstü açık araba sürüyorsun, hiçbir cihaz yok arabada. Dikiz aynasından arka tarafa bakınca yollar karlı gibi duruyor ve arabaların renkleri değişik. Bunları söyleyince anlayışsız mı oluyorum. Hangi oyununda var böyle bişey. Shift te var mı böyle bi saçmalık yok!. Prostreette var mı yok!. Undercover de var mı yok!. MW de var mı yok!. Bunda niye var. Biraz siz düşünün her bişeye salak salak yorum yazmadan önce.

    O suç EA da değil criteron games de. EA dağıtıcısı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.