Şimdi Ara

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
11
Favori
26.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Şöyle sıfırdan en tepeye çıktığımız, cıvık latin ve hipster tiplerin olmadığı ne undercover kadar sıkıcı ne de carbon kadar gevşek ikisinin tam ortasında bir nfs bir türlü gelmedi. Hiçbir şey yapamıyorsan mostwanted’ı remake yap diyeceğim ama onda da oyuncular yaşlanmıştır belki ara sahneler cgi yapılsa olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuomir kullanıcısına yanıt

    bazen yapıyorlar ama sıkıcı geliyor bazılarına. herkesin zevki farklı fakat şu punk tarzı yarışçıların olduğu dövmeli ortamlar renkli saçlı karakterler olan nfs ler benim hiç hoşuma gitmiyor.


    birde gece ortamındaki nfs leri hiç sevmem.

    bana günlük güneşlik nfs olacak.

    Rivals gibi

    Payback gibi


    en sevmediğim rezalet oyun yüz karası ise Need for speed 2015 tir. ne gereksiz bir oyundu kumlu bir görüntü gece gece kötü grafiklerde bir oyundu fazla oynamadan bırakmıştım belki oynasam biraz severdim ama o kumlu grafikler içimi sıktı.


    underground u hiç sevmemiştim mesela gece olmasından dolayı. ama underground 2 çok zevkliydi. ondan önce nfs hot pursuit oyunu vardı 2003 te ilk PC aldığımda oynardım günlük güneşlik.


    most wanted yine gündüz oyunu idi ve çıktığında şehir içini ezbere öğrenmiştik hatta şehir dışı kavşaklar uzun yollarda odun taşıyan tırlar vardı. çok fena hız yapıyorduk. polis atlatmak bile zevkliydi. reshade i var grafik olarak güzel olmuş yükledim ama bu sefer de oynayış çok geri kaldığı için eski tadı vermiyor.

    NFS WORLD şuan hayran serverlarında hayata geri döndü ve oynıyor aynı şekilde. girdim ama çok sarmadı beni eskisi gibi. world zaten most wanted ın haritası üzerine kurulu sanırım.


    oyun mekaniği her geçen yıl gelişiyor ve 5-10 sene önceki oyunlar özlensede yüklediğinde gelişmemiş sürüş keyfini fark ediyorsun olmuyor. her zaman en son çıkan oyun eskisinden daha üstündür. ortamı beğenmeyebiliriz ama teknoloji olarak her zaman en son çıkanı sevmeye çalışmak lazım.


    Geçenlerde özlediğim eski nfs leri tek tek kurdum. içlerinde birtek most wanted hoşuma gitti ama ondada kontroller gelişmemiş. mesela araba dönerken sanki karton kutu dönüyor. bir hissiyat yok.


    Beni şaşırtan NFS 2010 hot pursuit oldu. grafik olarak son çıkan nfsler gibi ve gündüz yarışı olmasından dolayı bana hitap ediyor. bence remastered denenebilir. steam de heat ile ikisi paket 116 tl şuan.


    RIVALS yakın geçmişe bakarsak en zevk aldığım nfs oyunudur. tadını alamayan varsa yazık olmuş diyorum. Shock wave turbo boost gibi eklemeler vardı araçlarda. mesela polis yaklaşınca şok dalgası vuruyorsun duvara geçiriyosun rakibi veya polisi. dümdüz yollarda Nitro ile giderken o yetmezmiş gibi turbo aktif ediyorsun araç efsane uzuyordu. Birde damage olayı çok aşırı stresliydi Rivals de. damage den ölecekken son anda benzin isyasyonundan geçerek aracı kurtarıyorduk.


    Rivalse de online modda serbest haritada gezerken düz bir yol vardı yolun sonu sağa dönüyor ve çölümsü bir yola çıkıyor o yol daha uzun vbir düzlüktü. o L şeklindeki uzun yolda saatlerce ilerleyip tekrar geri dönüp para kasıyorduk. heat seviyesi 10 a kadar çıkaıp polis son gücüyle peşimize takılıyor damage yi azaltıp patlatmaya çalışıyordu falan. biriken milyon doları son anda safe house denen klübeye yanasıp bankaya yatırmazsak polise yakalanıp tüm paramızdan oluyorduk. bir ferrari parası hiç oluyordu bazen.


    ondan sonra payback çıktı gündüz oyunu idi ama hoşuma gitmedi rivals kadar. daha sonra tekrar şans verdim ve bitirdim payback i. o kadar da kötü değilmiş ama malesef rivals ta ki o şok dalgası turbo ve para toplayıp bankaya götürme olayları yok hayal kırıklığı oldu bana. ama grafik olarak ta en iyi nfs payback oldu. mesela Kishar diye bir bina var dı şato gibi çok hoşuma gidiyordu.


    Heatde sanki sesimi duymuşlar gece ve gündüz seçeneği koyarak iki türü de desteklemişler ilk defa.

    Çünkü sürekli bir yıl gündüz bir yıl gece oyunu çıkarıyorlardı. heat ile böyle bir çözüm bulmuşlar. ama bu kezde yağmur olayı beni bitirdi. Oyunu açasım gelmiyor. O kadar yağmur mu yağar bir oyunda arkadaş ya. hava bozuk soluk yüzde 80 yağmurlu bazen güneş açıyor yerler yine ıslak. ne istediler güzelim oyundan anlamadım. Heat grafik olarakta beğendiğim bir oyun değil. payback e göre bir gelişmişliği yok. sürüş keyfi daha iyi diyebilirim. özellikle nitroda aracın ekrandan uzaklaşıp küçülmesi güzel hissiyat bırakıyor.

    belki sonradan heat i bitirip onuda beğenirim paybacki de başta beğenmemiştim.


    herkesin zevki farklıdır ama ben gündüz güneşli nfs leri sevdiğim için rivals seviyorum. ama o da 60 fps PC de . konsollara öncelik vermişler resmen.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 30 Ocak 2022; 18:11:41 >




  • Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

    Buda payback düşmanlarına gelsin :D

  • Rivalsi beğenmeyenler haklıymış. PC de Rivals berbat arkadaşlar. ben xbox one da oynarken sevmiştim. oyunu konsollara özel yapmışlardı pc de 30 fps ve grafikler kötü oynayışta hantal görünüyor. Bİr PC oyuncusunun beğenmesi imkansız. 60 fps yapma videoları var ama oyun mekaniği bozuluyor bu kezde. tek kelimeyle berbat. EA neden konsollar için öncelik çıkardı anlamak zor bir ara fifa içinde aynısını yapmıştı sonra geri adım attılar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 3 Şubat 2022; 10:39:48 >
  • NFS hot pursuit Remastered oynayan varmı. Grafikleri çok iyi diye indirdim ea playden. Gamepad görmüyor oyun. xbox one ve logitech f710 var ikıisinide görmüyor zorla klavyeden oynatıyor.

  • Cihazi bagla kablo ile oyunun kisayolunu steame ekle sonra steam genis ekran modundan xbox yapilandirma destegini aktif et genis ekrandan cik oyna

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • steamden almadım hocam. ea app tan yükledim yani steame steam dışı olarak ekle mi diyorsun?. tamam onu deneyeyim.


    birde eada nfs heat rivals ve bunu indirdim hepsinde gamepad çalışırken bunda neden görmez onu anlamıyorum. oyunda ayarlarda kontrolcü seçeneğinde klavye yi değiştirince unknown device ççıkıyor tek tek tuş ayarlama ekranı geliyor ama hiç tuş atanmıyor. oyunda kol gibi birşey görüyor ama çalışmıyor. önceden torrentten indirmiştim hotpursuit in remastered olmayanını. onda bile kol çalışıyor du. orijinal oyyunda remastered olmasına rağmen çalışmadı herkeste aynı durum yok ise benim mouse ile alakalı olabilir gibi. rog pugio 2 mouse oyun kumandalarında oyun kontrolcüsü olarakta görünüyor.

  • tamam işte steamden almadığın için kısayolu steame ekle ve oyunu steam üzerinden aç. origin, uplay üzerindeki oyunları bu yöntemle yapıp ds4 ile oynuyorum.

    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 5 Şubat 2022; 14:49:31 >
  • DS4 için ufak bir program var hocam onu kullarak her oyunu oynuyorum bende steam üzerinden de dolay lı bir yol bulmuşsun :D

  • Soyle birsey var benim yontem daha iyi mesela gta 5 oynuyorum rockstarin resmi ps4 konfigürasyon var direk aim olsun titresim hersey resmi ps4 ayarinda oluyor. Zaten oyuna girince sag alttan official yapilandirma bilgisi cikiyor.

    Forza olsun vs. Fifa yi originden kisayol atadim resmi ea nin ps4 konfigrasyon ayarlarinda oynuyorum. Arti oyundaki simgeler konsol butonuna dönüyor. God of war oynadim ps4 ikonlarina dondu kolu algilayinca. Klavyeye gecince oyun ici direk klavye butonlari oluyor.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet koldan yönetirsen kol tuşlarına dönüyor bütün oyunlarda. klavye ile basarsan klavye tuşları. ama bendeki sorun oyunla alakalı steam e eklesemde düzelmedi. benim pc de 3 kol var tek tek denedim görmedi o oyun. 2011 oyunu ama remastered ile yenlilenmiş hali sonuçta. ayarsız uğraşsız kolu görmesi lazım. birtek bu oyunda kol algılamıyor. direk klavyeden geziniyorsun. ayarlarda kontrollere girdiğimde klavye yi değiştirip unknow device olarak bir yer var tek tek tuş ataması yapılabiliyor ama atayamıyorum hiçbir şekilde bu oyunu oynayan varmı başka forumda? alttaki fotoda 3 adet nfs oyunu yüklü hepsi kolla oynanıyorken remastered de kol görmemesi neyden kaynaklı acaba.. bunun için format atamam pc ye zaten. benden başka remastered oynayan varsa deneyebilirse bakarız


    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022
    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2khakan -- 5 Şubat 2022; 16:32:31 >




  • çözdüm eski kollarla uyumlu. xinput desteği yok . yeni kollarla xbox ps4 5 kolları nı görmüyor. F710 veya f310 logitechlerde switch var. D ye alırsan direct input a geçiyor. eski tip d ye alınca çalışıyor onuda ayarlara girip tek tek tuş ataman gerekiyor.


    ama oyun çok iyi hotpursuitler herzaman heyecanlıydı zaten. bu oyun efsaneydi bende. şuan sıfırdan başlayıp bitiricem. çok zevkli eski günleri hatırlatan yeni grafiklerde gram hatasız 60 fps oyun

  • Ne kadar kötü olsa da çok sevdiğim bir seri, beklemedeyim.

  • https://www.reddit.com/r/needforspeed/comments/u9j1ja/nfs_2022_map_screenshot_and_ui_leaked_by/?utm_source=share&utm_medium=ios_app&utm_name=iossmf

    Harita + (sanırım) alfa sürümünden oyun iç görüntüler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Su oyuna carbondaki gibi detayli tuning secenegi, drag yarislari, illegal street racing uzerine kurgulanmış bir hikaye, sadece gece yarislari getirmedikleri sürece benim gorusum hicbir zaman tutulmayacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Most Wanted Ruhunu yakalayamazsa yine çöp yine çöp..


    Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022
  • vector x-31 kullanıcısına yanıt
    Most wanted çok iyi bir oyun değildi, iyi bir hikayesi ve bunu işleyişi vardı.

    Hot pursuit veya underground 1-2 tarzı bir oyun olmadığı sürece yine beğenilmeyecektir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yıllarca o kadar Dandik NFS'ler ile karşılaştık ki artık çıtayı yüksek tutmuyorum


    En azından Most Wanted kalitesi artık yakalanmalı diyorum..


    Hot pursuit ve Underground Serileri NFS'nin kutsal kaseleri zaten ))

  • nfs 2022 ekim aralık arasında çıkacagını ea onaylamış 1000 tl ye alırsınız

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.