Şimdi Ara

NEDEN İYİ PARTİYE OY VERMEYECEĞİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Kurulduğu günden beri olaylar karşısındaki tutumlarını beğendiğimden ve alternatifi olmayışından ötürü oy verdiğim iyi partinin diğer partilerden hiçbir farkı olmadığını farketmem pek de uzun sürmedi.

    Yaşadığım şehir olan Samsun'da geçtiğimiz yerel seçimlerde ERHAN USTA isimli şahıs birden bire Samsun büyükşehir belediyesinin bağımsız belediye başkanı adayı olduğunu açıkladı. İyi Partiye oy verecek olan ailem dahi, Erhan Usta' nın geçmişi yüzünden fikrini değiştirip kendisine oy verdi. Yapmayın etmeyin oy bölüyor şöyle böyle dememe rağmen etrafımdaki çoğu insan fikir değiştirip Erhan Usta'ya oy verdi. Ve görünüş öyle ki Samsun halkının büyük bir kısmı da bu şekilde davrandı. ERHAN USTANIN ADAYLIĞIYLA BİRLİKTE BÖLÜNEN OYLARLA, SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, AKP ADAYI OLAN MUSTAFA DEMİR'E ALTIN TEPSİDE SUNULMUŞ OLDU.

    Buraya kadar olan senaryo Türkiye'de artık alıştığımız olaylardan oluşuyordu. PEKİ BU KONUNUN İYİ PARTİYLE NE ALAKASI VAR?
    Oynat bakalım...

    Geçtiğimiz haftalarda youtube da bir videoyla karşılaştım, başlığı okudum, gözlerimi ovuşturdum ve tekrar okudum. MERAL AKŞENER'İN KADİM DOSTU ERHAN USTA İYİ PARTİYE KATILMIŞ.

    Sıradan bir halk olarak benim gördüğüm tabloyu MERAL AKŞENER göremediyse gerçekten çok üzülüyorum hanımefendiye. BAYRAK TAŞIR GİBİ PARTİ TAŞIYAN ARKADAŞLARIM KUSURA BAKMAYIN. BU ÜLKEDE OY VERİLECEK BİR TANE DAHİ PARTİ YOKTUR. TEKRAR HATIRLATMAK İSTEDİM.

    NEDEN İYİ PARTİYE OY VERMEYECEĞİM

    NEDEN İYİ PARTİYE OY VERMEYECEĞİM


    VİDEO:
    https://www.youtube.com/watch?v=Z7467ygGZHw&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hzibrahim -- 26 Eylül 2020; 6:40:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • O adayı partiye davet etmemişlerse çok büyük saçmalık etmişler. Fakat İYİ Parti'nin o zamanlarda böyle bir teklifinin olup olmadığı bilinmediği sürece partiye boykotunuzu yanlış buluyorum.


    EDİT: "O zamanlarda" diye ekleme yaptığımı fark etmemişseniz şimdi ekledim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AB1E07F87 -- 26 Eylül 2020; 7:0:5 >
  • O zamanlarda yani daha önceden teklif sunduğunu ve Usta'nın reddettiğini farzedelim. Seçimden sonra ise gelmek istediğini görüyoruz. Böyle bir insanı neden partiye alırsın? Hafsalam almadı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hzibrahim

    O zamanlarda yani daha önceden teklif sunduğunu ve Usta'nın reddettiğini farzedelim. Seçimden sonra ise gelmek istediğini görüyoruz. Böyle bir insanı neden partiye alırsın? Hafsalam almadı.

    Eğer Usta Samsun'da hâlâ muteberse neden olmasın? Politikada hiçbir şey belli olmaz. Belki başka partiye de geçebilirdi(hâlâ geçebilir elbette) ve işleri daha da karıştırabilirdi. Seçim sonuçlarına bakınca İYİ Parti'ye geçmesi, diğerlerine geçmesinden daha iyi.

    Seçimlerde çok ciddi dönemlere girdik. Bağımsızken bile bu kadar oy alan adam asla kaçırılmamalı.

  • Git akp ver ne diyelim

  • Hiçbir parti babasının hayrına seçime girmiyor. Para çıkar maddi manevi destekler arkasını sağlama alma torpil adam kayırma ve fazlası.

    Bu parti kuranlar gökten zembille inmiyor akpnin geldiği toplum ile diğerlerinin geldiği toplum aynı. Tüm partiler biribirinin kopyası bunu er ya da geç herkes görüyor ama o zaman da iş işten geçiyor.


    Herkes cebini doldurma derdinde. Bu altın öğüdü unutmayın

  • Bu örnekten alakasız bir şekilde konuşuyorum. Bin nedenle nefret ettiğin parti/kişi/kuruluş/ülke ile bir nedenden dolayı nefret ettiğin parti/kişi/kuruluş/ülke bir değildir. Bunları bir tutmaya "false equivalence" denir. Ülkede herkes bir tane beğenmediği hareket görünce kin kusmaya başlıyor doğru düzgün düşünmeden. Kahvedeki mehmet amcanın bakkalla ilişkisinden, dış ülkelere karşı görüşlerine kadar her yerde geçerli malesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Imp -- 26 Eylül 2020; 19:15:11 >
  • Siyaset böyle birşey.Eyt lilere destek verdiği için mhp den ihraç edilmişti,bu bile mhp nin halk ile alakası olmayan,halkın çıkarına birşey yapmayan bi parti olduğunun göstergesi

    O günlerde ne oldu,belki teklif gitti kabul etmedi,belki iyi parti kendi adayına daha çok güvendi ve erhan usta yı partisine katıp aday göstermedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.