Şimdi Ara

Neden Emevilerin 12.000 Türk katliamı tarih kitaplarımızda yok ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
8
Favori
7.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
92 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • L.Croft kullanıcısına yanıt

    Hayırdır sen niye milletin diniyle alay ediyorsun.Sanamı kaldı 1,5 milyar insanın inandığı dinle alay etmek.Ayrıca mahkemeye gitsem beni tehdit etti diyip manevi tazminat davası açsam 10.000 TL Nİ alacağım biliyorsun demi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dxdiag36 D kullanıcısına yanıt

    Ben tehdit etmedim, kurt gibi ulu diye dalga geçtin. Ben de ulumam ama güçlüyüm tek hamlede normal bir insanı öldürebilirim diye belirttim :) benim alay ettiğim falan da yok tekrar blokluyorum, zaman kaybından başka bir şey değilsin :)))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=DORh6qifSfc&feature=youtu.be

    Konu ile ilgili en güzel videolardan.

    Kılıçtan geçirme olayi da palavradir bu arada buyrun.

    https://www.youtube.com/watch?v=OqoGRcrm-yU&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 26 Haziran 2022; 23:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • L.Croft kullanıcısına yanıt

    Osmanlı türklerin atası diye bir şey demedim ki neye göre bu kanıya vardın ? Aynı aileden aynı hanedandan insanlar birbirini katletti arap türkü katlettiyse bile neyini büyütüyorsun dedim sadece. Türklerin tarihinin M.Ö. 2000e dayanmasının Göbeklitepeyi inşa ettiğini ne düşündürdü sana ? Bu kanıya nasıl vardın ya da argümanın nedir ? Göbeklitepe dediğin yapının M.Ö. 10.000lerde inşa edildiği düşünülüyor. Yani tabiri caizse türkler daha kurtun rahminde zigot bile değildi. Bu topraklarda doğman, bu topraklarda doyman seni biyolojik açıdan Türk yapmayacağı gibi Ne mutlu Türküm diyende yine aynı sebeplerden Türk olmuyor sadece kendini kandırmış oluyor. Hepsini geçtim bütün bu biyolojik sebepleri bildiğin halde seni taa M.Ö. 500lerde yaşandığı düşünülen bir olaydaki türk katliamı neden bu kadar rahatsız ediyor ? Böyle bir katliam olduysa bile bir sebebi vardı amacı vardı. Seni bence asıl rahatsız etmesi gereken şey büyük bir insan diye tabir ettiğin kişi ülkeyi yönetirken yaşanan isyan bastırma adı altında yapılmış olan katliamlar olması lazım. Bunlar seni rahatsız etmiyorsa taa milattan kalma bir olayın seni hiç rahatsız etmemesi lazım. Çünkü bu olayların üstünden daha 100 sene bile geçmedi. Başta dost dedikleri kuvayı milliyeyi bile gücü ellerine aldıklarında cayır cayır astılar kestiler. Sebebide kendi kafalarına göre kanun koymaları zapt edilememeleri cart curt sudan sebepler yani. Sizin yine bir kendinizle çeliştiğiniz konuda şu madem dil din renk önemli değil neden arap düşmanlığı yapıyorsun neden islam düşmanlığı yapıyorsun neden türküm uluyum üstünüm ayağı yapıyorsun ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adama. Benim atalarım bu ülkeyi din elden gitmesin, değerlerimiz ayaklar altına alınmasın, islamın simgesi ay yıldıza bir şey olmasın diye savaşarak sahip çıktı. Laiklik için değil, dini olmayan bir Türkiye için değil, para birimi ve dili için değil demokrasi için hiç değil. Asıl ülkeden gitmesi gerekenler belli bence. Çok sevdiğiniz batıya koşarak gidebilirsiniz. Beğenmediğiniz Osmanlı batının arkasından emekleyerek değil, önünde at koşturarak hüküm sürdü 600 sene. Batıda osmanlının arkasından gelerek değil farklı yollar arayarak bugünkü gücünü eline aldı. Yani iki şekildede sizin batıcılık dediğiniz akımın boş bir kavram olduğu ortada. Batının arkasından giderek ancak batının bıraktığı nalları toplarsınız. Batı Türkiye cumhuriyetini kendi dillerinde hindi diye aşağılarken, osmanlı zamanında batı Ottoman kelimesini duyduğu zaman kaçacak delik saklanacak yer arardı kendine.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt

    5-10 kişi mi?

    Sabiha Gökçen bizzat uçakla bomba yazdırmış. O da bu ordu değil mi?


    Şeyh Said ile birlikte şeriat için cihad eden adamların köyleri basılıp akrabası hayatta kalmasın diye yeni doğmuş çocuğa kadar katledilmiş askerler tarafından, onlar ordudan değil miydi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.Croft kullanıcısına yanıt

    Sen kimsin de OSmanlıyı Türk atası olarak görmüyorsun. Tipe gel. Yarısı diyor Hunlar Göktürkler dinsizdi atamız değil. Öbür yarısı da OSmanlı Türk değildi.


    İki kitle de ezik mi ezik cahil mi cahil. İkiniz de Türklük nedir vatan nedir bir haber değilsiniz. Yallah.

  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    Hamidiye zırhlısı, şeyh sait isyanı vs de sana göre katliam değil mi :) Komiksin hocam, ben bu vatan için canımı seve seve veririm. Ben hiçbir dine ya da ırka düşmanlık yapmıyorum, aksine dogma olduğunu düşünüyorum ve bunu söylüyorum. Önemli değil diyorum çünkü sen neye inanırsan inan, bu ülkenin resmi bir dini yok. Benim için Türk ırkı dünyadaki en üstün ırk, şanlı ve şerefli Al bayrağı benim için gurur kaynağıdır. Ne din, ne inançlar için döküldü o kanlar. Ya istiklal, ya ölüm diyerek ölüme yürüdü onca babayiğit. O küçültmeye çalıştığın büyük insanın yine bir sözü var, Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır. Osmanlı artık yok, geri de gelmeyecek. Ben Amerika da da yaşadım, oranın teknolojisini ve hayat standardlarını gördüm, ülkeme geri döndüm. Ülkesini en çok sevenler, işini en iyi şekilde yapanlardır. Yarı iletken yüksek mühendisiyim, bu ülkede şu an var olmayan tesisleri kurup, yüksek teknolojide katma değer yaratacak biriyim, şimdilik sadece çip tamir ediyorum. Ülkeden gitmesi gerekenler, bu ülkenin yönetim şeklini sevmeyenlerdir. Blokladım sizi, daha da yazmayınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Osmanlı bizim atamız değildi ki? Osmanlı bir hanedanlıktı, aile şirketi gibi kurulmuş bir topluluktu. Tarih kitaplarında Türk lerin Osmanlı da yeri yoktu, 36 padişahın 32 sinin annesi Türk bile değildi. Geçmişi istilacı ve kanla yazılmış bir tarihi imparatorluk. Asla övünç duyacağım ya da gururla anlatacağım bir yanı yok, zaten kaba kuvvetten öteye gidebilseydi sonu itilaf devletlerine peşkeş çekilmiş Türkiye halini almazdı. Cahil olan sensin hocam, seni de blokluyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.Croft kullanıcısına yanıt

    HAhahahaha kendi tarihine bu kadar düşman bu kadar cahil bir güruh daha olamaz.


    Osmanlı 17.yy kadar hukukun üstün olduğu bir devletti bu sayede o kadar süre zirvede kaldı. 600 küsür yıl yaşamış bir devlete ki kaldı ki o devlet sadece yönetim ve isim değiştirerek Bugün hayatına devam ediyor. Nerden başlasam nereye kadar gitsem bilmiyorum. Komple cahilsin çünkü.


    Anaları şeymiş senin soyun ne kim bilir. Ermeni misin arap mısın gürcü müsün arap mısın kürt müsün.


    Atatürkçüyüm diyor Ne Mutlu Türküm anlayışındayız diyor. Sonra OSmanlı padişahlarının anaları Türk değildi diyor. Sen şimdi osmanlı yıkıldı yok oldu sanıyorsun ya. İngilizlerin İSpanyolların tarihlerini devlet devlet devlet ayırdıklarını gördün mü? İspanyol kraliyet ailesi alman ve fransız. İnglitere fransız. Kimse onlara sizin dedeniz Fransız demiyor. Yöneten kralın kanına Fransz karıştı diye kimse onların halkına başka isimle hitap etmiyor.


    Selçuklu-Osmanlı-Türkiye aynı devlettir. Yöneten aile ile yönetim sistemleri değişmiştir. Halk aynı halktır. Orta asyadan göçen Türklerdir e cahil herif.


    Kaba kuvvetmiş dünyada kaba kuvvet denecek son devlettir Osmanlı ha. Sen savaşlar kansız yapılır sanıyorsan ona bir şey diyemem tabi.


    Baştan aşağıya cahil bir ergensin. Yaşın büyükse daha da facia bir tipsin. Allah çevrene sabır versin




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 27 Haziran 2022; 1:24:32 >




  • L.Croft kullanıcısına yanıt

    Hücum emirlerinde kimsenin ya istiklal ya ölüm demediğini biliyorum. Hepsi Allah Allah nidalarıyla taarruza geçtiler. Valla ben kimseyi küçültmeye çalışmıyorum. Şu koca evrende herkes zaten çok küçük. Bu küçük adamların söylediği sözlerde yine kendisi gibi küçük. Ataların bir lafı vardır. Lafla peynir gemisi yürümez diye. Hah işte ben tam o kafadayım. Osmanlı gibi 1000 sene dünyaya hüküm sürmüş, Amerikadan haraç kesmeyi başarmış tek imparatorluk bile bir gün yıkıldıysa emin ol ki Türkiye cumhuriyetide payidar kalamayacaktır. Her insan unsuru gibi o da bir gün yıkılacaktır. Payidar kalacak kısma gelirsek, payidar kalacak olan şey yine her zaman olduğu gibi birilerinin dogma olarak gördüğü fakat o birilerinden çok çok daha fazla kişinin ilahi bir kaynaktan geldiğine inandığı İslam dini ve Kuran olacaktır. Çünkü İslam zamandan, mekandan ve insan yapımı olan her şeyden bağımsızdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu yalanlara kadir bile inanmaz 😁😁😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    Neden çeliştiğini anlayacak kapasitede olsaydın zaten tartışacaktım :)

  • Yaşı büyük falan değil klasik internet üzerinden bazı sayfalarca dolduruşa getirilen ergenlerden biri.

  • islam tarihinde çok az bilgiye ulaşılabilen harra olayları var. bence en önemli konu islam tarihinde. türklerin katledilmesinden de önemli. araştırın bakın neler olmuş. azıcık ip ucu vereyim muaviye, yezid falan filan bakın neler yapmışlar.

  • üç gün boyunca şehir yağmalandı, talan edildi. kadınlara, kızlara üç gün boyunca tecavüz serbest bırakıldı. birçoğu ganimet olarak alındı. mekke ve medine'de onbine yakın insan katledildi. bu olaydan sonra aileler kızlarını evlendireceklerinde bekaret konusunda garanti veremiyorlardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Din dedikleri şey emevilik olduğu için yazmazlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirlerini yiyenler ,türklere neler yapmaz.
    https://sorularlaislamiyet.com/kaynak/harra-olayi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metehan'ın Müslüman sanılmasını sağlayan bir tarih öğretisinden ne bekliyorsunuz?


    Arapların İslamiyet öncesi b.k çukurunda yaşadıklarını söyleyen gerizekalıların Arap tarihi hakkında hiçbir bilgisi yok. Arapların sadece Arabistan çöllerinde yaşayan ilkel barbar bir kavim olduğunu sananlara bu kavmin Petra gibi sayısız harikalara imza atan Ad, Semud, Nebatiler gibi çoğunun nesli tükenmiş Arap kabilelerinden haberleri yok. (Yeni Arap tarihi yazmak zorunda olan ilk Müslümanlar Ad kavimini kasıtlı olarak kötülerler) Arapların gerilemesinde yüzlerce sebep olmasına rağmen en belirleyici sebepler Roma imparatorluğu, Persler ve İslamiyettir.


    Türklerin geri kalmış Müslüman Araplarla karşılaşmaları ise Türk tarihi açısından en dramatik ve en berbat bir karşılaşmadır. Bu tarihten sonra Türkler bir türlü iflah olamadı. Ancak şunuda göz ardı etmemeliyiz. Türk kabileleri (boyları) gittikleri coğrafyanın kültüründen ya etkilenirler ya da asimile olurlar. Türkler bilinen resmi tarihe göre hiçbir zaman gittikleri coğrafyada dominant bir kültür olmayı başaramadılar.


    Ayrıca şunu da belirteyim. İslamiyet'in parlak denilen çağlarında yetişen bilginlerin çoğu Ortaasya Türkleri, Persler ve diğer kavimlerden çıkmıştır. Araplardan genellikle şair çıkmıştır.





  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt

    Tanrı nın yaratılmadığına inanmak, evrenin kendi kendine var olduğuna inanmaktan daha zor.. Bundan binlerce yıl önce yaşayan firavun ve insanlar da senin gibi düşünüyor ve farklı tanrıların varlığına inanarak onlara tapıyordu. Tıpkı osmanlı gibi, tüm dinler de tarihin tozlu sayfalarında mazi olarak kalacak. Lakin Türkiye cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.