Şimdi Ara

NEDEN 2016'YA YAKIN GELECEK? AÇIKLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pek çok konuyu trolledikten sonra objektif olarak görüşümü söyleyeyim. Benim söylediğim gibi olur veya olmaz,katılırsınız veya katılmazsınız bu önemli değil. 4 senedir sınavları güncel olarak takip ettiğim kadarıyla düşüncelerimi size aktarıyorum.

    Geçen sene sınav değerlendirilirken yapılan en büyük hata geçmiş senelerdeki sınavların ders ders karşılaştırılmasıydı. Bu sene de aynı hata yapılıyor. Yani gidip "2016 matematik 2018den kolaydı, tyt zaten zordu o yüzden 2016dan iyi gelir" demek büyük hatadır. Sonuçların nasıl geleceğini dersleri "küçüktür eşittir büyüktür" diye karşılaştıramazsınız. Sonuçların nasıl geleceğini belirleyen tek unsur yığılmadır. Yığılma da ders ders değil,genel olarak değerlendirilir. 2015 senesindeki sorular çok zor değildi. 2017'de daha zor sorular vardı. Fakat 2015'teki soruların geneli orta üstü zorluktaydı. Fakat 2017'deki dağılım çok daha farklıydı. Ders bazında karşılaştırıldığında 2014'ün üzerinde bir sınavdı ancak 2014, 2015'e benzer dağılım gösteriyordu. 2017 ile alakası yoktu. Bugün 2017 sorularına baktığınızda totalde oldukça zor 15-20 soru dışında soruların ortalama veya ortalama altı olduğunu göreceksiniz. Bu herkesin çok iyi net yaptığını değil,herkesin birbirine çok yakın net yaptığını gösteriyor. Bu da sınavın neden 2014'e yaklaşamadığını açıklıyor.

    Bu sene de genel net dağılımı pek sapmıyor. Bu yüzden 2016 gibi gelmesini beklemek çok iyimser olmasa da normal olarak gözüküyor







  • Trol yavaştan duruluyor allaha şükür

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yandan gel mage kakkooo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fazla iyimsersin 2010 dan kötü gelecek

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • la beter sınava bile girmedin pdf ye 2 dk bakıp kapattın buraya gelip boş yorum yapma
  • Yığılma meselesinde haklı gibi forum zaten 2016 ya şükredecek durumda.
  • E bu sene de soruların zorlukları tüm sınava dağıtılmadı mı? Aytde 3 tane bile kek soru yoktu matematikte. Alayı orta ve üstü sorular. Fende vardı ama fende her yıl vardı ve süreyle hiçbir alakası yok çünkü fende zaten kimse süre sorunu yaşamıyordu gayet yeterliydi süre lysde de. Tytde önceki yıllarda zorluk, eleyicilik belli derslere yükleniyordu. Tytde farklı olarak her dersin eleyiciliği vardı. Ve süre çok etkindi bu yıl. O zaman buradan sizin dediğinize göre sonuçların 14-15e yaklaşması gerekmiyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizyildizi345 -- 15 Temmuz 2018; 13:11:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.