Şimdi Ara

Ne yapmalıyım yardımcı olun arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben 2 yıl kadar türktelekom internet kullandım sonra Doğuya tayinim çıktı taşıma istedim bana alt yapı yok diye 6 ay kadar bekletildim.daha sonra yine aradığım da kapatma işlemi yapmamı genel müdürlüğe gitmemi söylediler ben ilçedeyim o kadar yakıt yakarak gittim dilekçe doldurdum daha önce yine gitmiştim bana şu şahsı bul işini çözecektir dediler o şahıs ne telefona baktı nede mesajıma 2. Kez gittiğimde kapatma dilekçesi yazıp adıma kullanmadan gelen bir faturaya itiraz ettim tamam dediler gönderdiler.6 ay geçti bugün baktım 2 tane fatura gelmiş birisi de yeni gelmiş aradım müşteri hizmetlerini bağırdım çağırdım yok tam başvuru alınamamış falan filan beni yine genel müdürlüğe gitmelisin diyor dünya yol bunlar kene gibi yapıştı beni mağdur ettikleri yetmedi hala kurtulamadım.Alt yapı yok dedikleri eve superonline 2 saat içinde hizmet verdi 1 ay kadar önce ki onların alt yapısını kullanıyor ve takan çalışan burda sürekli alt yapı var abi dedi deli oldum beni 1 yıla yakın madur ettiler.şimdi bu kullanmadığım faturaları ve faizleri midir nedir artık ne yapmalıyım nasıl yol izlemeliyim yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar zaten buralar mağduriyet canımız derdine düşmüşüz bide böyle kene gibi sömürmeye çalışıyorlar..herkese iyi günler diliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Altyapı olmaması sebebiyle hizmet verilememesi durumunda, sözleşmede bahsi geçen sürenin sonunda (altyapı temini) müşteri sözleşmeyi feshetme hakkına sahip olur. Fesih için yazdığı dilekçesinde "x tarihinde başlayan aboneliğim x tarihinde nakil olmuştur, nakil olunan lokasyonda altyapı olmadığından dolayı hizmet alınamaması sebebiyle hattım dondurulmuş olduğundan ve altyapı temin -sözleşmede belirtilen süre- süresi dolduğundan sözleşmenin feshi" talep edilir.
    Fesih dilekçesi işleme konur, bu DONDURMA talebi değil, İPTAL talebidir. Söz konusu aboneliğin sonlandırılmaması -haklı fesih şartları taşınıyorsa- durumunda BTK ya başvuru hakkınız bulunur. CİMER üzerinden de dilekçenizi iletebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.