Şimdi Ara

Ne yapacağım bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 22 yaşındayım ve askerden geleli 1 ay oldu kafamı dinliyorum hala. Ama şimdi benim canım çok sıkılıyor. Elimde bir mesleğim yok. Kız arkadaşım var 2 senedir ve onunla nişanlanmak istiyorum. Ama dediğim gibi mesleğim yok ne yapacağım bilmiyorum kafam karmakarışık. Nişan yapmaya kalksam altından kalkamam birde evlendiğim zamanı düşünün. Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum bunaldım ve sıkıntılar üst üste geliyor. Sizin tavsiyeleriniz ve düşünceleriniz nelerdir?



  • Ne mezunusunuz?

    Benim önerim bir mesleğiniz yoksa meslek edinme kursları var işkur'a bağlı her gittiğiniz gün başına 15.00 TL bir ücret ödeniyor size kurs sonu bir sınava girip o mesleğin sertifikasını alıp rahatlıkla iş bulunabilir bence.Hatta bazı kurslar direk iş garantili diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktaşlar -- 1 Mart 2011; 17:39:06 >
  • @aktaşlar, öneri çok güzel, işkur kurslarına başvur hem birşeyler öğrenirsin hemde paran olur cebinde, günde 15 lira az değil
  • Meslek lisesi motor bölümü mezunuyum ama bu mesleği yapmak istemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Riyanna

    Meslek lisesi motor bölümü mezunuyum ama bu mesleği yapmak istemiyorum.

    Elinizde sonuçta bir lise diploması var keşke bendede olsa okumadıktan sonra çok pişman oluyor insan.Lise diplomanız olduğu sürece bir çok yerde işe girebilirsiniz hatta kpssye girip 1 sene bir yerde çalışıp ayrıca derse vakit ayırıp devlet altında çalışabilirsiniz.Forumdan birisi kpss ile çayçılığı kazanmıştı sanırım 1700 + sigorta çok ciddi rakamlar bunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktaşlar -- 1 Mart 2011; 20:54:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.