Şimdi Ara

NDS_lite_Homebrew Applications

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda dolaştıkça mp3, e-book, video, browser, beub msn türü yardımcı programların olduğunu gördüm, bu tip programlardan supercard türü kartlarla beraber gelenler dışında kullandığınız başlıca güzel programlar varmı ? mesela paint tarzı farklı uygulamalarda olabilir farklı olarak, ve birde link olarak verebilirseniz bu nimetleri çok iyi olur, yorumlarınızla zenginleşmek umuduyla kalın sağlıcanan.



  • burada kuccukpirana arkadaşımızın yolladığı linkte baya bir uygulama gördüm. Kimler neler kullanıyor bir başlıkta toplayalım, özellikle voice chat falan var, kimse kullanmamışmı denememişmi pek bi merak ettim.
  • yokmu ilgilenen hiç, ben özellikle ndsnin grafik tablet olarak kullanılması konusunu ilginç buluyorum, böyle bir program bulan, kullanan varmıdır ?
  • Çoğu uygulamayı denedim , sadece wireless gerektiren şeyler hariç..
    Grafik konusuna gelirsek DS'te Manga-ka ... isimli bir oyun vardır , oyunun temeli değil ama menüsünden seçilen sekme ile oekaki board (paint gibi ama daha güzel anime ve manga ile ilgilenenler bilir) açılıyordu..Ben bayağı bir resim çizdim orada , altta çiziyorsun yukarıda kağıda çizmiş gibi gözüküyordu , şeker bi oyundu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.