Şimdi Ara

Nasıl ders çalışılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 12ye geçtim, 11i halletmeye çalışıyorum şu an ama çalışmayla ilgili bir sorunum var. Ben bi konuyu dinledikten sonra öğrendiğim her konu ile ilgili her gün soru çözmeye çalışıyorum, çözerek gelişeceğim için. Ama öğrendiğim her konu için her gün soru çözmeye çalışınca gün yetmiyor neredeyse ve konu çalışamıyorum bu yüzden de bir sürü konu eksiğim var . Ders bu bağlamda nasıl çalışılmalı tavsiye verir misiniz? Konuyu öğrendikten gelişmek için soru çözmek lazım ama her gün çözmemek gerekiyor galiba çünkü zaman sorunu çıkıyor. Yani tüm konuları öğrendikten sonra her konuyla ilgili ara ara mı çözmeliyim ya da nasıl yapmalıyım? Yani kısaca konuyu öğrenmek için her gün tüm konularla ilgili soru çözmem gerek mantığından nasıl kurtulurum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi öklidinoglu -- 21 Haziran 2020; 16:47:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • up

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kendi deneyeceğim yolu söyleyeyim.Hafta da bir gün hafta tekrarı yapacağım.Ayda bir genel ay tekrarı 3 ayda bir 3 ay tekrarı 6 ayda da genel tekrar hepsi.Bu şekilde yapmayı planlıyorum.Tekrarı ister tuttuğun notları oku ister de mebin kitabını oku ya da video izle.Soru kısmı ise tyt de ders başına 1 ya da 2 soru kitabı bitirmeyi hedefliyorum.Ayt de bir sayı veremiyorum çözebileceğim kadar çözeceğim :).Konuları iyi kötü hallettiğinde deneme çözmeye başla.Soru bankasından daha iyidir özellikle tyt için.
  • konuyu ogrendigin gun veya ertesi gunu cozersen cok iyi olur senin icin. Sonrasinda da duzenli araliklarla tekrar amacli konuya goz atip birkac test cozebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözümü basit kaynak çözmek atıyorum okulda tork işlediniz akşamına hemen nihat bilginden torku bitireyim dersen gün yetmez diğer derslere geçemezsin her ders için birer tane basit kaynak alıcaksın çok sorusu olmayan ilk işlediğin konuları ordan çözeceksin ki alışkanlık kazanasın sonra daha zorlu kaynaklara geçersin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam ben bu sene yaptığımı soyliyim. Konu işlenir işlenmez 2 kaynakdan bitiriyordum oyle major bi eksiklik kalmıyorudu, optik ve bazi eksigim olan konulari 3. sb den tamamliyordum daha sonra. ama mezun senemdeyim o yuzden zaman sıkıntım yoktu sen 2 yerine 1 kaynakdan bitirebilirsin, cok sorun çikarsa 2. ye gecersin belki. orasi senin bileceğin iş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.