Şimdi Ara

Nadixa Sivilce Kremi Kullanan Var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
2
Favori
97.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hepsinde aynı durum yok ama sivilce kremlerini sürmüşken güneşe çıkmamaya dikkat edin.
    Cildiniz narinse kızarıklık yapabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Quintana!

    Hepsinde aynı durum yok ama sivilce kremlerini sürmüşken güneşe çıkmamaya dikkat edin.
    Cildiniz narinse kızarıklık yapabilir


    O durum Roaccatune için de geçerliydi ama ailem kullanmama izin vermiyor


    Ben aslında cilde uygulanış şeklini merak ediyorum hocam
  • Ben 3 haftalık antibiyotik hap tedavisi görürken sivex losyonunu sürdüm. Sabaha kuruyor hepsi hiçbiri büyümüyor izleri kayboluyor. Sabah ve gece sürmek lazım ama sabahları sürmüyorum sürsem daha iyi olacak. Antibiyotik tedavisi sırasında yüzüm tertemizdi. Şimdi azar azar başladı ama sivex çok işe yarıyor. (Not: Özel doktora gittim.)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Awesome

    Ben 3 haftalık antibiyotik hap tedavisi görürken sivex losyonunu sürdüm. Sabaha kuruyor hepsi hiçbiri büyümüyor izleri kayboluyor. Sabah ve gece sürmek lazım ama sabahları sürmüyorum sürsem daha iyi olacak. Antibiyotik tedavisi sırasında yüzüm tertemizdi. Şimdi azar azar başladı ama sivex çok işe yarıyor. (Not: Özel doktora gittim.)


    Sağolun hocam


    Peki arkadaşlar bu sizin kullandıgığınız ilaçları devlet hastanesinde doktora danışarak alsak olmuyor mu ya ?
  • kremle olcak iş değil eğer sivilcelerin gerçekten ciddi boyuttaysa doktora git aknetrent kullanmak istiyorum de 4 ayda bebekler gibi suratın olur ^^.Hap kullanıyosun ama cinsel ilişkiye ve içki kullanmamak şartıyla.Yan etkisi ise dudaklarda kuruluk yapıyor aşırı derecede ama onun içinde krem sürüyosun düzeliyor.doktora gitmeden alıyım deme sakın.
  • Nadixa kremini kullandım pek yararını göremedim açıkcası bu aralar aksil 5+monodoks kullanıyorum daha etkili geliyor ikisi ama en iyi benzamycin geliyor hocam bana göre bi dene istersen.(benzamycin biraz suratı yakabilir + 1-2 gün kızarık dolaşabilirsin pek takma kafana daha az sürmeye bak tabi kullanırsan)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: by_rda

    Nadixa kremini kullandım pek yararını göremedim açıkcası bu aralar aksil 5+monodoks kullanıyorum daha etkili geliyor ikisi ama en iyi benzamycin geliyor hocam bana göre bi dene istersen.(benzamycin biraz suratı yakabilir + 1-2 gün kızarık dolaşabilirsin pek takma kafana daha az sürmeye bak tabi kullanırsan)


    hocam en azından biraz indirsin o sivilceleri vallaha çenelerim yanaklarım bıktım artık ya


    quote:

    Orijinalden alıntı: $$T3$$

    kremle olcak iş değil eğer sivilcelerin gerçekten ciddi boyuttaysa doktora git aknetrent kullanmak istiyorum de 4 ayda bebekler gibi suratın olur ^^.Hap kullanıyosun ama cinsel ilişkiye ve içki kullanmamak şartıyla.Yan etkisi ise dudaklarda kuruluk yapıyor aşırı derecede ama onun içinde krem sürüyosun düzeliyor.doktora gitmeden alıyım deme sakın.


    Dediğiniz yönetimi biliyorum yan etkileri de oldukça fazla ama bu tür ilaçlarda piyasa öncüsü dışında birşey kulllanmam. O da ; Roaccatune'dir (adını yanlış yazmış olabilirim )




  • Oldukça fazlada da değil bi dudakların kuruyor onunda çağresi var krem sürüyosun bitti.Ben 3 yıllık sivilceli hayatımdan 4 ayda kurtuldum ve şuan bebek gibi suratım var eski arkadaşlarımla buluştuğumda ilk dikkatlerini çeken şey sivilcelerimin suratımı işgal etmemiş olması oluyor buda insana özgüven sağlıyor,bulunduğun durum gerçekten kötü içinden çıkamayacakmışsın gibi geliyor insana ama inan aynı şeyleri bende yaşadım çok ilaç kullandım en sonunda akne trent le karşılaştım Allah'a şükür bir problem yok suratımda.
  • Orijinalden alıntı: HoXLeY


    Orijinalden alıntı: by_rda

    Nadixa kremini kullandım pek yararını göremedim açıkcası bu aralar aksil 5+monodoks kullanıyorum daha etkili geliyor ikisi ama en iyi benzamycin geliyor hocam bana göre bi dene istersen.(benzamycin biraz suratı yakabilir + 1-2 gün kızarık dolaşabilirsin pek takma kafana daha az sürmeye bak tabi kullanırsan)


    hocam en azından biraz indirsin o sivilceleri vallaha çenelerim yanaklarım bıktım artık ya

    Ben cildiyeye ilk gitiğim zamanlar nadixa verdi pek yararını göremedim kontrole gittim dedim yararını göremedim benzamycin + differin verdi onları arka arkaya kullanınca yüzümü yaktı biraz bende bıraktım şimdi gitmiyorum cildiyeye neutrogena akne sabunu ile aksil 5 kullanıyorum geçinip gidiyoz sabun kullanmak akneye+siyah noktalara iyi geliyor siyah noktaların çıkmasını geçiktiriyo ama onlardan kurtulmak kolay değilmiş o kadar




  • Lazer tedavi öneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: $$T3$$

    Oldukça fazlada da değil bi dudakların kuruyor onunda çağresi var krem sürüyosun bitti.Ben 3 yıllık sivilceli hayatımdan 4 ayda kurtuldum ve şuan bebek gibi suratım var eski arkadaşlarımla buluştuğumda ilk dikkatlerini çeken şey sivilcelerimin suratımı işgal etmemiş olması oluyor buda insana özgüven sağlıyor,bulunduğun durum gerçekten kötü içinden çıkamayacakmışsın gibi geliyor insana ama inan aynı şeyleri bende yaşadım çok ilaç kullandım en sonunda akne trent le karşılaştım Allah'a şükür bir problem yok suratımda.


    Hocam televizyonda gördüğümüz bir sürü sivilce önleyici hap reklamı var da işte yeni çıkınca insan güvenemiyor.

    Eğer izin verirse ailem Roaccatune'e başlamak isterim ki hergün suratıma güneş kremi ve dudaklarııma Bepanthene sürmeye rayızım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Lazer tedavi öneririm.


    Hocam düşünmüyorum şimdilik

    @by_rda


    o zaman dediğiniz gibi en kısa zamanda özel hastanede cildiyeciye gözükeyim yoksa olmayacak böyle ya .



    Peki yemek alışkanlıklarınız nasıl ? Abur cubur vs ?
  • bende çok gittim doktora. sivilcelerim çok ağır seviyede değildir. hep antibiyotik hap yanına jel verirleerdi. daha önce antibitoik hap, isotrexin ve aknilox kullanmıştım. isotrexin daha faydalıydı ama ikisinin etkisi geçiciydi, hap kullanmayı bıraktığımda yine çıkıyodu. şimdi benzamycin ve monodoks kullanıyorum, hapı bıraksam bile çıkmıyo şükürler olsun ki...
  • Bnmde surtm akne dolu yüz temizleyici jel kullanıom... Ama fazla önemsemiorm... HEM ESKİDEN KREM Mİ VARDI
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    bende çok gittim doktora. sivilcelerim çok ağır seviyede değildir. hep antibiyotik hap yanına jel verirleerdi. daha önce antibitoik hap, isotrexin ve aknilox kullanmıştım. isotrexin daha faydalıydı ama ikisinin etkisi geçiciydi, hap kullanmayı bıraktığımda yine çıkıyodu. şimdi benzamycin ve monodoks kullanıyorum, hapı bıraksam bile çıkmıyo şükürler olsun ki...


    Teşekkürler hocam yorumunuz için.


    Vallaha şu an öyle bir noktaya geldim ki anlatamam İlaç kombinasyonlarının hepsini teker teker not alıyorum




  • Her duyduğun tavsiyeye uyma. Birçoğumuzun ciltleri farklı. Ben sivex losyon şimdi adını hatırlamadığım bi antibiyotik kullandım, sadece ikisini. Çünkü benim cilt yapıma ve sivilce yapıma bunlar uyuyordu. Asıl iş yüzü temiz tutmak. Örneğin antibiyotik kullanırsın cilt altı için beraberinde yüzünü temiz tutarsın -ki sabun bunun için- zamanla azalmaya geride sadece kızarıklıklar bırakmaya bir süre sonra da tamamen yokolmaya başlar.

    roaccutane kullanacaktım fakat doktor önce farklı bir tedavi deneylim roaccutane'nın yan etkileri ağır olabilir dedi. Kişiden kişiye farklılık gösteriyor etkileri fakat sivilceleri yok ediyor orası garanti.

    Bunun yanısıra 2 tane de merhemim var. Sırt ve yüz için. Son tedaviye bu 2 merhemle/kremle geçecektim fakat final sınavlarına denk gelmesi ve bitirme ödevlerimin yetişmesine uğraşırken uzun bir süre kullanmadım şimdi ilk tedaviye döndüm antibiyotiksiz olarak. Mümkünse 2. bir doktora daha görün. Karaciğerden oluştuğu için bir antibiyotik olmalı bence.




  • hocam siz de haklısınız.Şöyle bir kaç hafta kullanalım da bakalım sonuç değişecek mi
  • güncel
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HoXLeY

    güncel



    Yardım arkadaşlar
  • Konuyu hortlatmak zorundayım. 3 hafta önce falan bir dermatologa gittim, Roaccutane kullanman gerek dedi ama yaz mevsimine yaklaştığımız için vermedi. Tetradox kapsül (antibiyotik), Clindoxyl Jel ve Nadixa krem verdi. Nadixa o an eczanede bulunmadığı için almadım. İki hafta o diğer iki ilacı kullandım ve gerçekten görüntülerinde çok azalma olmasa da içi dolu kabarcıklar inmişti, özellikle yüzümün sol tarafı dokununca çok daha pürüzsüzdü. Kontrole gittim, kadın da iyiye gidiyor dedi ama Nadixa'yı da kullan dedi, 1 ay sonra tekrar gel bakalım dedi (bu arada antibiyotiği de günde bire düşürdü) ama Nadixa çok yağlı gibi, yüzüme sürünce sivilcelerimi arttıracakmış gibi geliyor. Potansiyel sivilcelerimi çıkarmasını da istemiyorum, bayağı bir tereddütle kullanıyorum zaten yüzümde yeteri kadar sivilce var. Clindoxyl kurutuyor ama Nadixa bildiğiniz yağlı ağır krem gibi? Kullanıp memnun kalan var mı?




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.