Şimdi Ara

N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
4
Favori
27.499
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
346 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 telefon 1 de televizyon alarak katılmadığım önerme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazamdaki ürünlerin hiçbirinin fiyatını arttırmadım, kuponlarınızı güvenle mağazamda kullanabilirsiniz arkadaşlar N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! Link imzada.

  • Bende iPhone 11 128gb yeşil almak istiyordum. Hepsiburada 7600 e düştü almadım bekliyeyim dedim. N11 den 800 Luk kupon denk geldi aldım. Telefonun n11 deki fiyatına bakıyorum en aşağı 8380 TL. Kuponu kullanınca 7580 e geliyor. Ozamanda hb dan alsan daha iyi olacakmış n11 siparişini bekleyen kadar hb den telefon elime ulaşmış olurdu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana indirim konusunda tek samimi gelen hepsiburada,özellikle N11 tam hikaye işi üç kağıtçılığa döktüler kaç yıldır takip ediyorum bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: siyasiyabend

    Bana indirim konusunda tek samimi gelen hepsiburada,özellikle N11 tam hikaye işi üç kağıtçılığa döktüler kaç yıldır takip ediyorum bende.

    Bugüne kadar bir çok uygun ürünü hepsiburadan aldım ancak, onların da böyle çok uydurma indirimi var. Aslında her sitenin var, sadece gerçek indirimi anlayabilmek için ürünü ciddi takip etmek gerekiyor da memleketin hızına yetişilmiyor ki N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! 

  • İndirim filan yok hep palavra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • themelinalist kullanıcısına yanıt

    Aynen bende genelde öyle yapıyorum, dün anlık olarak hepsiburada iyi indirim oldu, jbl go2 200 liraya düştü çok indirim sayılmasada hiç o fiyatları görmemişti sanırım, hediye çekimde vardı dün ihtiyacım olanları aldım, artık dolar kuru böyle devam ederse herşey yükseliyor ihtiyacı olanlar için bugünlerde alışveriş yapmak mantıklı geliyor bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takıp ettiğim telefon fiyatınıda ben koyayım N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alın size bir örnek:

    4x4 indirimde sunup efsane indirim dedikleri kutu oyunlarında durum...

    İndirimli hali sepet:


    N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !

    9 lirası kargo ancak 72.3 liraya geliyor ikisi. Sonuçta 9 lirayıda ödüyoruz.


    Az önce kontrol ettim şu an indirimsiz hali aynı oyunlar aynı satıcı:


    N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması !


    Alın size efsane indirim efsane fırsat. Bi kaç yukarı mesajımda dediğim gibi (kargoyu saymazsak) şu üründe efsane indirimde 6 lira oynuyor. Bir çok üründe de 5-10-20 lira indirim olur. %90 bu. Bazı arkadaşlarında yazdığı gibi bazı ürünlerde ciddi güzel indirimler denk geliyor ama oda neredeyse 5 dakikalığına felan. Bunuda hepsiburada çalışanları kendisi alırken indirip sonra eski haline getiriyor diye düşünüyorum çünkü başka açıklama bulamadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Bu fiyatların zamlandığından şikayet eden arkadaşlar diğer siteleri kontrol edebilirler mi? Eğer diğer sitelerde daha ucuzsa lafım yok ama diğer sitelerle aynı fiyat bandındaysa eleştirmeye çok hakkınız yok bence. Daha 1 ay önce 3500 TL'ye burun kıvırdığımız 5700 xt ekran kartı şu an 4100'den alırsan öp başına koy.


    Bana soracak olursanız bu sene en iyi kampanya N11'inki olacak gibi gözüküyor. Hepsiburada tırt, günlük indirimli satılan ürünleri hariç tutuyorum amazon prime kampanyası da tırt çıktı. Trendyol'u sıralamaya dahi almıyorum, ölücülere kucak açmış, iş ortağından haraç kesiyor. Ağızlarıyla kuş tutsalar alışveriş yapmam oradan.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcanka -- 6 Kasım 2020; 22:33:18 >
  • 3 senedir n11 in 11 Kasım kampanyasından yararlanıyorum. Gayette işimi görmüştü şahsen. Zaten bir ürünü almadan önce diğer sitelerle de kıyaslamak lazım. Diğer sitelerde aynı ürün daha ucuzsa zaten n11 de kampanyayla almaya gerek yok. Ancak gayet güzel indirimli ürünler yakaladım bir önceki dönemlerde. Alacağım ürünleri diğer sitelerle kıyaslayarak , en uygunu n11 de bulduğum ürünleri, kuponlar yardımıyla biraz daha indirerek daha uygun fiyatlara da aldım. Özetle işimi görüyor yani. n11 kampanyasından da yararlanacağım. Daha sonra hepsiburadanın yaptığı kara cumadan da yararlanacağım. Hangi sitede kampanya varsa o siteyi kurcalayacağım kısacası N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! 

  • Dijital mağazanın kirası yok, eleman çalıştırma durumu yok fakat ne indirimler indirim, ne fiyatların mağazalardan farkı var :)

    Anlam veremediğim bir ton para ile yaptıkları reklamları yapmasalar, bu parayı gerçek indirimler için harcasalar, inanın daha çok müşteri çekecekler fakat bizim ülkemizde işler öyle yürümüyor. Reklamı yapacaksın, müşteri tuzağa düşecek ve avlayabildiğini avlayacaksın, olay buna dönmüş...

    Herkes fırsatçı arkadaş, kimse kimsenin eline düşmesin ya :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: redwhiteee

    Takıp ettiğim telefon fiyatınıda ben koyayım

    25 Ekim'i anlarım ama 3 Kasım'da ne olmuş öyle 0'dan 100'e 3 sn de çıkan araba misali...


    N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! N11 'in 11.11 indirimlerinin komple bir yalan olması ! 



    Saygılar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İyi de 11 kampanyası olmasına gerek yok zaten her gün zam geliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekonomi her geçen yıl daha beter bir hal aldıkça; insanlar cazip indirimler yakalamaya çalışıyor. Bulamayınca sonuç da bu oluyor. Çünkü normal şartlardaki alım gücü yok denecek kadar az. Olsa bile, “o ürüne de bu para verilir mi?” denecek. Markaların da bu kandırmaca olayına fazlaca girip, beklentiyi yükseltip, tüketiciyi heveslendirmemeli


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece N11 değil, trendyol olsun hepsiburada olsun hepsi yalandan indirim reklamı yapıyorlar. Her sene olduğu gibi önce fiyatı yükseltiyorlar sonra normal fiyatına düşürüp indirim diye millete yediriyorlar. Hatta normalden de pahalı satıyorlar dikkat edin.

  • mcanka M kullanıcısına yanıt

    Bugün incehesap 4000 e xfx 5700xt sattı hocam en kötü modelini denk getirirseniz 4000 e ancak alabiliyorsunuz. Geçen senenin konularına bakıyorum 3500 çok pahalı demişler. Elektronik para varsa o gün alınıp geçilmeli zam gelmeyen gün yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Adem_Hoca

    Trendyol u da es geçmemek lazım verdiği kuponlar efsaneydi sepet indirimi + ev yaşam kombosu

    Kupon nasıl alınıyor hocam benim de hesabım var ama hoşgeldin kuponu dışında bisey göremedik..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam haklı beyler, son 2 yıldır gördüğümüz şeyin adı indirim falan değil. Siyah logolo fiyatlar kırmızı logolu fiyatlar diye iki ayrı fiyat koyup günlerce toplattığı kuponla azcık piyasa fiyatının altına düşürüyorlar ürünü. Aldığı komisyondan feragat etse %1'e çekse daha iyi indirim olur onu bile yapmıyorlar burda millet %10'luk kupon kovalıyor, aldığı kupon da yüksek fiyattan işliyor. Halbuki sene 365 gün, 1 gün komisyonu ya alma ya da %1'e çek millet kuponsuz alsın sürümden kazan şanın da yürüsün. B u indirimler indirim değil hem de 11.11 öncesi günler boyu günde 8-10 kez uygulama açtırıp çark çevirttirip resim eşletip adamı maymun ediyorlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 7 Kasım 2020; 3:6:58 >
  • N11 de alt limitsiz kupon varsa kullanıp geçeceksin uğraşmaya değmez.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.