Şimdi Ara

[N]aked [K]ing Sharkoon XTatic Digital V3 Gerçek 5.1 Headset İncelemesi ( PS3 ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
7.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnceleme için elinize sağlık tamda hangi modeli alacağımı düşünürken sizin incelemenize ulaştım. Şimdi PRO modeli çıkmış acaba artıları daha çok mudur? Aradaki fiyat farkına değerse onu almayı düşünüyorum eski kulaklığıda kardeşime vereceğim.

    Almayı düşündüğüm model bu:
    Sharkoon X-Tatic PRO

    Bunu PS3'de de kullanacağım bakalım kablosu yeterince uzun anladığım kadarı ile bizim salonda dolaşırım artık kablo ayağıma dolaşmazsa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pillibebek -- 7 Kasım 2012; 10:13:53 >




  • PRO ile ilgili biraz araştırma yaptım. yapmaya çalıştım. fakat çok yeni olduğundan detaylı bir inceleme yok. Sharkoon X Tatic Digital v3 sanırım şuan bulunmuyor. Pro daha çok bulunur. Daha güncel bir model. bazı dezavantajları giderilmiş sansamda kesin birşey söylemem ne yazıkki imkansız. Yakın zamanda PRO yu bende alıp denemeyi düşünüyorum lakin mali sıkıntılardan şuan yanaşamadım. Yeni model olmasına karşın hala DTS desteği yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hata_I

    PRO ile ilgili biraz araştırma yaptım. yapmaya çalıştım. fakat çok yeni olduğundan detaylı bir inceleme yok. Sharkoon X Tatic Digital v3 sanırım şuan bulunmuyor. Pro daha çok bulunur. Daha güncel bir model. bazı dezavantajları giderilmiş sansamda kesin birşey söylemem ne yazıkki imkansız. Yakın zamanda PRO yu bende alıp denemeyi düşünüyorum lakin mali sıkıntılardan şuan yanaşamadım. Yeni model olmasına karşın hala DTS desteği yok.

    Hocam merhaba, şu anda 2 versiyonda mevcut türkiyede ama bende açıkçası x tatic digital v3 ile pro arasında tam olarak ne gibi farklar var bende anlamadım. Sharkoon x tatic v3 ü denemiştim çok beğenmiştim ama ne zamandır yoktur Türkiyede şimdi gelmiş ama bende senin gibi arada kaldım o kadar para vermişken pro mu alayım yoksa v3 ü zaten beğenmiştim v3 mü alayım? Forumda acaba pro alan biri var mıdır bi yorum felan alsak




  • günaydın herkese.bendede bu kulaklıktan var ama bende pro almayı düşünüyorum 2 sene önce almışdım bu v3 ü satıcam hiçbir sorunu yoktur bütün parçaları tam hatta kutusu bile duruyor çok iyi baktım zaten her kullandığım elektronik cihazı çok dikkatli kullanırım eğer ilgilenen olursa bana bi mesaj atsın
  • roccat kave almayı düşünen varsa ben uygun fiyata satıyorum.
  • Bu ürünü kullanıp aktif olan var mıydı acaba?

    Ben 4-5 aydır kullanıyorum bir kere olsun dolby digital ışığını yakamadım.. optik çıkış ve dolby'nin kendi sitesindeki demoları denememe rağmen... kafayı yemek üzereyim aylardır..
  • Arkadaşlar konuyu hortladıcağım fakat ilgili yere yazmak istedim :)
    X-Tatic Digital ile Pro arasındaki fark nedir acaba ? Biraz araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Tecrübesi olan arkadaşım bilgilendirirse sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz hort yapıyım ama mikrofonum arızalandı. bunun çözümü için bir destek mevcut mu
  • antking kullanıcısına yanıt
    ebay e baktınız mı ?
  • hata_I kullanıcısına yanıt
    Baktim bulamadim hocam. Mail attim cok ucuk fiyat arti kargo dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antking kullanıcısına yanıt
    bu tarz urunlerin en buyuk sikintisi da bu oluyor. Astro Turtle Beach gibi buyuk firmalar genelde her turlu parcanin yedegini bi sorun oldumu alabiliyoruz sharkoon gibi firmalarda yenisini almak zorunda birakiyorlar tabiri caizse.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.