Şimdi Ara

Mutfağa Gömme Ocak ve Davlumbaz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
2
Favori
21.633
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni ev almam nedeniyle araştırırken böyle bir site buldum.Davlumbaz ve ocak alacaklar bir göz atsın.Evli olanlar bence hanımlarınız bu ocaklara bayılır,günlerindede hava atarlar.Fiyat bence cazip...

    http://www.ankastreevi.com/cam.html

    Buda Davlumbaz

    http://www.ankastreevi.com/60cm/inox-davlumbaz-WDB-702.html







  • fiyatlara baktım ama pek sıcak gibi gelmedi...
  • Arkadaşım yeni yaptırdığı dairelerinden kiraya verdiği alttaki 2 daireye ismini bilmediğim bir aspiratör taktırmıştı,kendi bubleksinede gitmiş Bosch marka taktırmış.Yemin ediyorum malzeme ve kumanda düğmelerinin yeri ve şekli aynıydı.Tekfar Bosch 220 ytl diğeri 85 TL idi...Yani siemensin whirlpool vb nin 2000 ytl lik ürünleri nasıl bilmem ama bu aspiratör ve ocak bence sıcak fırsat...
  • Selamlar

    Sitemizin dikkatinizi çekmesine sevindim kenfat10
    Site direk fabrika satış sitesi olduğu için aradan ürün dağıtımı yapan pazarlamacı payı, satış ortamıda sanal olduğu olduğu dükkan masraflarınıda çıkınca ortaya oldukça sıcak fiyatlar çıktığı doğrudur.
    Ben Wilson bayisi ve sanal satış sorumlusu olarak ürün almak isteyen, düşününen arkadaşlarımızın ürünler hakkındaki sorularını ve daha önce ürün alıp sorun yaşayanların, herhangi bir şikayeti olanların sorunlarını Fabrika adına bu başlıkta cevaplayabilirim.

    Saygılar
    Kaan ATEŞ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanates -- 13 Ocak 2009; 14:10:56 >
  • ben inşaat mühendisiyim, piyasaya göre oldukça uygun. Ayrıca malzeme kaliteside gayet iyi.
  • Site daha düzenli olabilirdi, ürünlerin kalitesinde şüphe yok, birde monte halli resimleri olsa idi keşke.
  • quote:

    ben inşaat mühendisiyim, piyasaya göre oldukça uygun. Ayrıca malzeme kaliteside gayet iyi.


    Tamamen gerçeği yansıttığınıza emin olabilirsiniz.

    quote:

    Site daha düzenli olabilirdi, ürünlerin kalitesinde şüphe yok, birde monte halli resimleri olsa idi keşke.


    Site yapmak zor değil ama değişen title ve metatag lar ile google sıralamasını yakalamak zor oluyor. Aslında bitmek üzere olan yeni bir site var kısa süre içinde mutlaka oda dikkaitinizi çekecektir, ankastreevindeki düzensizlikleri görebildiğimizde kadarı ile düzelterek yeni bir çalışma yapmaktayız.

    Ürün satışı gerçekleşmiş müşterilerimize klişe olarak, cep telefonunuz ile dahi çektiğiniz montajı yapılmış ürün resimlerini ister sizin ile beraber, ister sadece mutfağınızı ve ürünleri görüntüleyerek aldığınız fotoğrafları gönderin sitemizde yayınlayalım şeklinde bir mail gönderiyoruz.3 ay kadar oldu bunu yapmaya başlayalı sadece bir müşterimiz gönderdi.Sanırım insanların işleri var ve montaj sonrası ihmale geliyor.
    http://www.ankastreevi.com/referans/ linkinde çalışmayı görebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanates -- 13 Ocak 2009; 21:22:35 >




  • O zaman soralım kaanates kardeş..WDB 712 model davlumbaz hoşuma gitti...Bugün eve baktım..iki dolap arasındaki davlumbaza ait boşluk yanımda metre yoktu tezgahtaki ocak için kesilmiş boşlukla hemen hemen aynı boydaydı.Ocak boşluğunu iple ölçtüm eve gelince baktım 58 cm idi..Şimdi.Derinlik sanırım önemli değil 50 yada 60 farketmez...İnşaat sektöründe bu davlumbaz için belirlenmiş 60 cm standartmıdır..Yani mutfak dolabını yapanlar 60 cm den küçük bırakmış olamazlar değilmi.? 60 cm bilinir bir uzunlukmudur?
    Sitedeki çizimlere baktığımda Sanki baca yüksekliği için davlumbaz bacası geçmeli ayarlanabilir 2 parçadanmı oluşuyor..Yani ben göz kararı baktığımda duvara monte dolap alt hizasından bacaya kadar olan mesafe yaklaşık 90 cm idi...Bacalar uzatılabilirmi...Bu davlumbazın malzeme kalitesi nasıldır,dijital ekranlar genelde sorun çıkarma eğiliminde olur,camdan altta kalan kısımda inox malzemedenmi?düğmeler plastikmi ve hatta reklam resimleri profesyonel olduğundan aldatıcı olabiliyor gerçek resimler koyabilirmisin...yada turkkahraman@yahoo.com a yollayabilirmisin...
    Yine WO 136 model cam ocağı beğendim ama tezgah kesilmiş vaziyette...sipariş vermeden önce gidip onuda düzgünce ölçmelimiyim yoksa bu ölçüler tüm markalarda standartmı,bu ocağın ateşleme sistemi manyetomu yoksa elektriğemi bağlamak lazım.




  • site fena değilde ürün açıklamaları yetersiz..Mesala beğendiğim davlumbaz çift motorlumu,maximumda çalışırken ses desibeli nedir ,üzeindeki düğmeler ne işe yarar.Benim resimlerden anladığım kadarı ile 15 dakikaya kadar kapanma geciktirici saat,belkide alarm var..
    Vestelin koyduğu fiyata bakın.1400 YTL..
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=110480

    ekranın renk seçenekli olmasından ve düğmelerin 3 sağda 3 solda yerleşmesinden anladığım kadarıyle elektronik ve motor aksam çinde aynı fabrikada üretilmiş..Birde yazmışlar başa ''Vestel tasarlarsa böyle tasarlar'' diye...Adama basarlarsa böyle basarlar gibi olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 13 Ocak 2009; 22:32:06 >




  • Evet davlumbazlar için 90 cm yükseklik 60 cm en standart ölçüdür.Extra geniş ölçü bazı modellerde 90x90 dır.Aynı şekilde ankastre fırınlar ve ocaklarda mutfak mobilyası yapanlar tarafından bilinen standart ölçülere sahiptir.
    Evet bazı modellerin üst kısmı 2 parçadır, kızak yardımı ile boyunda oynama yapabilirsiniz.Bu tüm modeller için geçerli değildir, doğrusu ürünleri 90 cm yükseklikte olarak kabul etmektir
    Malzeme kalitesi; isim vermek istemiyorum ama anlaşılacaktır, her mahallede bulunan beyaz eşya markasını satan firmanın ürünlerinden 2 gömlek kalitelidir.
    Evet camın alt kısmında kalan bölümde inox'dur.Daha açıklayıcı bir örnek vermek isterim;
    Bahsettiğim her mahalledeki beyaz eşyacıdan satın alınmış ankastre ürünleri her evde görebilirsiniz, hemen ilk gördüğünüz ankastre fırının kapağını açın ve içine üstünkörü bakın, iç kısımlarının paslanmış olduğunu göreceksiniz.Wilson ankastre fırınlarının kapağı açılıp, insan kafası içine sokularak bakıldığında gözüken yerler haricinde gözle görülmeyen ara bölümlerde dahil olmak üzere yeryer emaye yeryerde statik boya ile boyanarak paslanmaya karşı önlem alınmıştır.
    Dijital ekranlarda son 4 senedir herhangi bir şikayet ile karşılaşmadım.Şayet arıza yapan dijital ekran yada herhangi bir parça için 2 yıl ürün garantilidir.
    Elimde şu an sadece sitede gördüğünüz stüdyo fotoğrafları var, müşteri tarafından amatör alınmış fotoğraflar yukarıdaki verdiğim linkte mevcut.(İstanbulda iseniz benimle irtibata geçtiğiniz taktirde fabrika showroom adresini verebilirim ayrıntılı incelersiniz)
    Düğmeler metal ve inox olmak üzere modellen modele değişmektedir.Dokunmatik butonlar film yapısındadır.
    Ocaklarda standartdır.Sadece 5 gözlü ocaklar standartın 10 cm üstündedir.Tezgahınızı kesen usta muhakkak standart ölçüler dahilinde kesmiştir.
    Ocaklar otomatik ateşlemelidir, gücünü prizden alır.

    :) ikinci mesaj için
    Ürünlerin tüm aksamları özellikle dijital aksamlar firma tarafından yapılmaz, o biraz daha farklı bir sektördür, yaptırılır.Türkiyede bu ürünleri yapan birkaç firma var, ortak aksamların benzemesi normal.Örneğini verdiğiniz ürünü bilmiyorum ama Wilsonda ithal hiçbir şey yoktur.Tümü ülkemizde imal edilmektedir.
    Tek motor, çift motor yüksekliği düşük olduğu için büyük motor koyulamaması sebebi ile aspiratörler için kullanılan bir açıklamadır.
    Tüm davlumbazlar çift motordur.

    Ürün 1. kademe çalışırken şu desibel en yüksek hızda çalışırken bu kadar desibel ses çıkarır diye bir ayrıntıya girmeyeceğim, ürünler TSE belgeli ve TSE standarlarındadır.Ürün kalitesini yakalamak için gereken standartlarında üstündedir.Davlumbazınızın çalışırken haberiniz bile olmaz gibi koca bir yalanın arkasına sığınmak esnaflığa yakışmaz ama sizi minumum derecede rahatsız edecek teknolojiye sahiptir.

    Bu satırdan sonra yazacaklarım hiç hoşuma gitmiyor ama yazmam gerekiyor,

    biten kampanya


    yeni kampanya
     Mutfağa Gömme Ocak ve Davlumbaz


    Bu forumunda başlangınca seçmiş olduğunuz ürün değişen ürünler arasında. 3 ay evvel değişen bu listedeki ürünleri elimdeki stoklar bittikçe yavaş yavaş değiştirdim.Malesefki 702 modelde dün ve bugünkü sevkiyatlar ile bitmiş ve yeni listeye geçmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanates -- 14 Ocak 2009; 13:16:54 >




  • * En güzeli yerinde denemek. Mutfak oturma odası aynı odadaysa buzdolabının, davlumbazın sesi kulak tırmalayıcı hatta hayatı zehir edici olabilir. Davlumbazın çekiş gücünü vermiş ancak bu güce hangi kademede ulaştığı belli değil ve kaç desibel gürültüyle çalıştığı da yazmıyor. O yüzden şok olmamak için mümkünse görülmeli. Elektrikli ocaklarda 775 tl fiyat çok da ucuz değil bu arada.
  • Dün akşam sipariş verecektim 702 yi şimdi artmış fiyatı.Hoş zaten siparişi versemde o fiyattan yollanmazdı stok yok felan denirdi 1 gün sonra ürün gene listelenirdi.Çok başıma geldi bilirim..
    Neyse,burası sıcak fırsatcıların yeri, Fırsatcı kardeşler artık bu davlumbazı sıcak bulmazlar zannetmem...Eski fiyat çok çok iyiydi.Kredi peşinde koşarken kaçırdık fırsatı ama ev kredisi düştü ordan kar ettik
    işte yeni sıcak fırsat

    http://www.hepsiburada.com/esco-kh-60ci-oval-camli-inox-davlumbaz-/productDetails.aspx?categoryid=22006&productid=mtescokh60ci



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 14 Ocak 2009; 12:07:30 >




  • quote:

    En güzeli yerinde denemek. Mutfak oturma odası aynı odadaysa buzdolabının, davlumbazın sesi kulak tırmalayıcı hatta hayatı zehir edici olabilir. Davlumbazın çekiş gücünü vermiş ancak bu güce hangi kademede ulaştığı belli değil ve kaç desibel gürültüyle çalıştığı da yazmıyor. O yüzden şok olmamak için mümkünse görülmeli. Elektrikli ocaklarda 775 tl fiyat çok da ucuz değil bu arada.


    -Elbette en güzeli yerinde denemek, arzu edenler İstanbul/Bahçelievlerde fabrika showroomda ürünleri görebilir
    -Elbetteki çekiş gücü, maksimumdaki değerler baz alınır, saatte 220 km hız yapan bir arabanın sohbeti esnasında 220 yi 3. vitestemi yapıyor gibi olmuş :)
    -En yüksek kademede 45 desibel.
    -Cam ocakların fiyatı yukarıda, sizin bahsettiğiniz vitro seramik ocaktır, piyasa fiyatı 1000 TL üstüdür, araştırınız

    quote:

    Dün akşam sipariş verecektim 702 yi şimdi artmış fiyatı.Hoş zaten siparişi versemde o fiyattan yollanmazdı stok yok felan denirdi 1 gün sonra ürün gene listelenirdi.Çok başıma geldi bilirim..
    Neyse,burası sıcak fırsatcıların yeri, Fırsatcı kardeşler artık bu davlumbazı sıcak bulmazlar zannetmem...Eski fiyat çok çok iyiydi.Kredi peşinde koşarken kaçırdık fırsatı ama ev kredisi düştü ordan kar ettik
    işte yeni sıcak fırsat

    http://www.hepsiburada.com/esco-kh-60ci-oval-camli-inox-davlumbaz-/productDetails.aspx?categoryid=22006&productid=mtescokh60ci


    Kenfat arkadaşım "o fiyattan yollanmazdı stok yok felan denirdi 1 gün sonra ürün gene listelenirdi" biraz ağır olmuş.Nihayetinde adabı ile ticaret yapmaya çalışan insanlarız, elimizde olan malı neden göndermeyelim.Yukarıda kampanyadan çıkan ürünler ve yeni kampanya listesi eklenmiştir, elimizde stok bulunması ve hızlı bir şekilde eski fiyatlardan satış yapmayı, sizin o ürünü ucuz fiyata almayı istediğinizden daha çok isteriz.Kazanç sürümdedir.
    Yeni listedeki fiyatlar en az 6 ay daha geçerlidir.Buyrun bir üründen istediğiniz kadar sipariş verin, bahsettiğiniz gibi 1 gün önce bir gün sonra liste değişmeden gönderdiğimize şahit olun.
    WDB 702 davlumbaz kampanya listesinden çıkarılmış eldeki stok bitene kadar satılmıştır, yeni kampanya fiyatları 2 ay öncesine dayanır dün bugün çıkmamıştır düne kadar satılmaya devam edilmiştir, 2 ayın sonunda dün ürün bitmiş ve yeni gelecek olan ürün fiyatı ile değiştirilmiştir.
    Önceki mesajınızda ürünün vestel muadilini bulup göstermişsiniz 1400 TL ye bizim yeni fiyatımız verdiğiniz rakamın yarısından daha düşük.. 560.00 TL
    bu ürün artık sıcak değildir demenizi kişisel görüyorum.

    Yeni sıcak gösterdiğiniz ürün daha önceki ürün ile eşdeğer değildir.
     Mutfağa Gömme Ocak ve Davlumbaz

    http://www.ankastreevi.com/0/60-cm/oval-cam-davlumbaz-wdm-320-2.html o ürünü bununla kıyaslayınız ve yeni sıcak gösterdiğiniz ürüne şu soruları sorunuz.

    1- 3 kademeli bir motor için 700 m3/saat hava emiş gücü abartılı bir söylemdir.. Aslı araştırılmalı
    2- ÇOK ÖNEMLİ : Wilson Ankastredeki tüm ürünler 304 kalite krom işlenerek imal edilir, kesinlikle paslanmaz ve üzerine hiçbirşey yapışmaz.Piyasadaki ürünler paslanmaya yüz tutan ve yağ parçacıklarının yapışıp yerleşebileceği yüzeye sahip 403 yada 202 kalite üründür.
    3- Bana sorduğunuz kaç desibeldir sorusunu yöneltmeniz.
    4- 2 yıl garanti var ama
    a)- 2 yıl garantiye ücretsiz yedek parça değişimi dahilmi?
    b)- Firmanın TSE belgeli ürünleri vardır mutlaka ama bu ürün için TSE belgesi alınmışmı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanates -- 16 Ocak 2009; 15:57:39 >




  • Sayın kaanates Wilson ürünlerinde el izi kalıyormu ?

    Teşekkürler.
  • quote:

    Sayın kaanates Wilson ürünlerinde el izi kalıyormu ?

    Teşekkürler.


    Güzel bir noktaya parmak bastınız :)
    Cevaplamaya çalışacağım.
    Kullanacağınız ürün inox ise parmak izi yapmaz diye bir konu sözkonusu olmaz..Parmak izi elin yağlı ve nemli oluşunundan kaynaklanır.İnox bu tür lekeleri almaya müsaittir.
    Fakat Kayseri gibi rutubetsiz bir memlekette temiz el ile ellenen bir üründe hiç iz olmazken, Adana ve Mersin gibi bol rutubetli memleketlerde aynı ürüne yapılan dokunuşta iz kalabilir.
    İlk olarak Bosch sonrada birkaç firma daha "El izi yapmayan Ankastre serisi" çıkarttı, onunda altını araştıracak olursak;
    İnox yüzeyin üzeri bir film cila ile kaplı, ve kesinlikle normal inox temizleyiciler ile temizlenmemesi sadece markanın bu seri için çıkarttığı özel temizleyici ile temizlenmesi yazıyor garanti belgelerinde(söz konusu ilaç 20 ml cam şişede, 200ml aerosol ambajda 80.00 TL ye satılmaktadır)
    Mutfağınızda inox ürünler kullanacaksanız elinizin nemi, yağı ve havanın rutubeti ile orantılı temizlik gerekterecek ürünler olduğunu göz önünde bulundurmalısınız




  • Teşekkürler
  • Alınma dostum,tam sipariş verecekken artınca elbet insanın morali bozuluyor..Yinede özür dilerim...DH kullanıcıları özür dilemesini de bilir,seviyeli platformdur..artık sıcak değildir ifademi kişisel görmüşsün ki doğrudur kişisel...Kafamdaki psikolojik sınırın üstüne çıkmış o nedenle söyledim...Eğer dediğin gibi kaliteliyse hala ucuz denebilir...Euro-dolar yükselişini kaçırdığımdan 15-20 bin YTL kardan zarar ettim varsın bu fırsatı kaçırmamdan da 100-200 gitsin Ürünler hala ilgi alanımda...Şunu untmayın insanlar 15-20 TL lik ürünleri sanal kartlarıyle netten çok rahat sipariş verir ama çıplak gözle görmedikleri daha önce gerçek hayatta karşılaşmadıkları ürünleri helede 500 Tl ise çok temkinli olurlar.Burada satıcıdan aldıkları güven devreye giriyor..Sattığınız ürünler sürümü olan (en azından DH kullanıcıları açısından) ürünler değil ama burada yazılacak en ufak olumsuz yorum google da en tepede görünür.(Google da görünememekle ilgili bir şeyler söylemiştiniz sanırım)....Başarılar diliyorum...




  • Yeni sıcak fırsat diye hepsiburada dan verdiğim linke gelince..Amaç burda açtığımız topiğin ziyaret sayısını artırmak değil...Her keseye uygun ürünleri insanların görmesini sağlamak...Elbette 702 modeliyle kıyaslanamaz.
  • quote:

    Şunu untmayın insanlar 15-20 TL lik ürünleri sanal kartlarıyle netten çok rahat sipariş verir ama çıplak gözle görmedikleri daha önce gerçek hayatta karşılaşmadıkları ürünleri helede 500 Tl ise çok temkinli olurlar.


    Elbetteki sonuna kadarda haklılar, İstanbulda yaşayan kullacılar için Bahçelievler Wilson Showroom, tüm ürün görmek isteyen müşterilerin hizmetindedir.

    quote:

    (Google da görünememekle ilgili bir şeyler söylemiştiniz sanırım)


    Herhangi bir sorunuz yok "ankastre" anahtar kelimesinde 1. sayfada 1. ve 4. sıralarda yer alırız.İfadeyi yanlış anlamışsınız.

    quote:

    Yeni sıcak fırsat diye hepsiburada dan verdiğim linke gelince..Amaç burda açtığımız topiğin ziyaret sayısını artırmak değil...Her keseye uygun ürünleri insanların görmesini sağlamak...Elbette 702 modeliyle kıyaslanamaz.


    Herkeseye uygun ürünler tabiki bende vermiş olduğunuz ürün linkine karşılık aynı keseye hitap eden bir ürün linki verdim sanırım dikkatinizden kaçtı

    http://www.ankastreevi.com/0/60-cm/oval-cam-davlumbaz-wdm-320-2.html linkindeki ürün ile hepsiburada dan verdiğiniz ürünü karşılaştırmanız ve 20 TL fiyat farkı karşılığında diğer ürünün

    1- 3 kademeli bir motor için 700 m3/saat hava emiş gücü abartılı bir söylemdir.. Aslı araştırılmalı
    2- ÇOK ÖNEMLİ : Wilson Ankastredeki tüm ürünler 304 kalite krom işlenerek imal edilir, kesinlikle paslanmaz ve üzerine hiçbirşey yapışmaz.Piyasadaki ürünler paslanmaya yüz tutan ve yağ parçacıklarının yapışıp yerleşebileceği yüzeye sahip 403 yada 202 kalite üründür.
    3- Bana sorduğunuz kaç desibeldir sorusunu yöneltmeniz.
    4- 2 yıl garanti var ama
    a)- 2 yıl garantiye ücretsiz yedek parça değişimi dahilmi?
    b)- Firmanın TSE belgeli ürünleri vardır mutlaka ama bu ürün için TSE belgesi alınmışmı?

    kriterlerinin kontrol edilmesi şeklinde bitirmiştim mesajımı




  • Fiyatlar iyi olabilir ama bence mutfak konusunda hassasiyet göstermelisiniz arkadaşlar... Özellikle uzun süreli kullanmayı düşünüyorsanız bildiğiniz markalardan şaşmamanızı öneririm... Fiyatların ucuz olması sizi yanıltmasın (Tamamen benim fikrim-ürünler kötüdür demiyorum)
    Artık satılan ürünlerin zaten tamamı TSE belgeli ve 2 yıl garantili olmak zorunda yoksa zaten satamazsınız... Fakat TSE belgeli olması ve 2 sene garantili olması yüksek standartları taşıdığının göstergesi değildir... Taşıması gereken minimum ölçüleri taşıyan her ürüne bu belge verilebilir...
    Son senelerde yaptığım tüm mutfaklarda TEKA ürünlerini kullanıyorum ve sorun yaşamamaktayım... Ayrıca müşterilerde oldukça memnun kalmakta... Piyasanın ortalama fiyatlarının biraz üzerinde olsada ürünler isteğe cevap veren ürünlerdir.. Ayrıca ÇAĞLAYAN' da bulunan ŞARMAN'lar ve benzeri bir çok firmada %20-%25 gibi oranlarda piyasanın altında bulabilirsiniz... Saygılar...




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.