Şimdi Ara

MUSTAFA DENİZLİ İLE YOLLAR AYRILDI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mustafa Denizli basın toplantısı düzenliyor. Demirören sağlık sorunları nedeni ile Denizli ile yolların ayrıldığını açıkladı.

    Demirören: "Çok sevdiğimiz takdir ettiğimiz hocamız ile malesef sağlık sorunları nedeni ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Hocamıza kapımız her zaman hazırdır. Kendisine bize kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum. Medyanın da Beşiktaş Yönetim Kurulu üyeleri ve hocası ile ilgili yayınladığı olumsuz haberler ve sahtekar yerine konulmalarını anlayamıyorum.Beşiktaş benim çocukluk aşkımdı. Bugünde değişen bir şey yoktur. 50 yıl önce hislerim neyse bugün de odur. Son derece sıhhatlı bir yapıya kavuşmam için önümüzde uzun bir döneme ihtiyacım var. Başkan ve yönetim kurulundan izin istedim. İmzalanan kontratın yürürlüğe girmemesini ben rica ettim" dedi."

    Denizli basında çıkan spekülasyonların doğru olmadığını söylerken "Benim buna ihtiyacım var. Başkanımız ve yönetim kurulumuzun bana yardımcı olmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Ben birkaç gün önce bu karar alındıktan sonra Beşiktaş`ın başına hemen bir teknik adamın getirilmesini diledim ama hatta başkanımız ve yönetim kurulumuz bu konuda geç kalmıştır. Yeni hocaya isterse iki yıllık programımızı da ileteceğiz" ifadelerini kullandı.

    - HABER1903 -







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.