Şimdi Ara

MÜHENDİSLİKLER HAKKINDA ANLATIYORUM (MAKİNA,UÇAK,UZAY,ENDÜSTRİ,BİLGİSAYAR VS..) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
7
Favori
9.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam ODTÜ puan yüksek geliyor bana Hacettepe bılgısayar yazmayı düşünüyorum bölümü anlatırmışım bıde yazın vakit geçmiyor çok çalışmaktan kendı adım ne katabılırım mat ıng kodlama vs
  • abi gıda ile ilgili bilgi verebilirseniz çok sevinirim iş olanakları iyimi işsiz kalma tehlikesi varmı okuduğun okul ne kadar önemli sektörde nasıl ilerleyebiliriz
  • yani ben kendimi geliştirmeyi düşünüyorum ama coca cola gibi ... büyük şirketler alırmı ki hem tutunabilmek derken biraz daha açarsak çok iyi olur abicim saol cevabın için teşekkür ederim eywallah..
  • Elektrik elektronik istiyorum. Ne iş yaparlar iş alanları nelerdir? ODTÜ Boğaziçi Bilkent karsilastirmasi nedir? Ve bunların haricinde bir yerde mezun olsak iş bulma şansım nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben Galatasaray Bilgisayar'da okuyorum. Hazırlığı bitirdim. Ama okulu bırakıp ODTÜ veya Boğaziçi bilgisayar kasmak istiyorum ; ailem de son derece karşı bu duruma.
    Kararım yanlış mı sizce ? Ne yapmalıyım ? Lütfen yardım edin, LÜTFEN !
  • ekşide itü makina hakkındaki yorumları görünce korktum sen de orda okuyomuşsun sence nasıldır o kadar korkutucu mudur ? sürekli ödev yapmaktan boş vakit kalmıyo diyolar ben gezmek tozmak da istiyorum üniversitede
  • yıldız kimya mühendisligi nasıldır piyasada degeri nasıldır ya da daha mütevazi bir unide makine okumak mı avantajlıdır ?
  • Merhabalar benim ilk hedefim itü uzay mühendisliği idi fakat olmadı.
    Şuan 92k sıralamam var CBÜ yada KTÜ makine oluyor gitmeli miyim kalmalı mıyım fazla yemiyor bir sene daha kalmak ama ne bileyim kararsızım teşekkürler şimdiden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtü imalat hakkında bilginiz var mı? diğer gidebileceğim yerler ytü makine,ytü elektrik ve marmara makine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık İşler Müdürü -- 3 Temmuz 2015; 21:51:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayar mühendisliği okuyan birisinin işi nedir ? Mezun olduktan sonra neler yapar , amaçları neler olur , oturup tek başına mı çalışır yoksa birlikte çalıştığı birileri var mıdır ve son olarak bilgisayar mühendisliğinin yurt dışı durumları nelerdir şimdiden teşekkürler.

    @CeSur_TurK
  • Hocam endüstri mühendisliği hakkinda ne düşünüyosunuz

    İtüde istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PantheraPardus

    Bende YTÜ'de okuyan biri olarak,okul ile ilgili ve Harita Mühendisliği ile ilgili sorularınızı yanıtlayabilirim.
    Harita mühendisliği yazmayı düşünüyorum ben de KTÜ'de. Tercihlerimde sadece harita mühendisliği olacak veya seneye bırakıp TM alanından çalışacağım. Bunu dememden matematiğimin harika olmadığını anlamışsınızdır belki. LYS'de 18 net yaptım Matematik açısından çok zorlanır mıyım bu bölümde? Dersleri salma gibi bir düşüncem yok zaten ama yine de yapamayacağım düzeyde olur mu?
  • vaktini ayıracaklara şimdiden teşekkürler.

    meslek lisem bitti beyler,
    şimdi 2 yıllık coğrafi bilgi sistemlerine geçiş hakkımı kullanıp oradan DGS ile harita mühendisliği (veya bötö,jeolo müh. falan) düşünüyorum.

    alternatifim 2 yıllık pc programcılığı>dgs>bilgisayar mühendisliği ama bilgisayar mühendisliği, pc mühendisi hocam asla ve asla önermiyor.

    3. alternatif, ygs ile inşaat mühendisliği okumak.

    hangisinin iş/istihdam durumları nelerdir? ne önerirsiniz? neler söyleyebilirsiniz? :)
  • Merhaba iyi gunler
    haccettepe Üniverstesi maden mühendisliği ingilizce tutuyor.simdi üniversite iyi hemde ingilizce bölüm burda neden düşük ileride is imkani bulabilirmiyim
    seneye kalip iyi bi yere gitmek istiyorum ama ailem gönderme konusunda ısrarli. cevabiniz icin simdiden Teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 23 netim vardı lys matematiğinde.Lys sınavı üniversite başarısı açısından etkisiz.Zira bizim bölüm birincisi çocuk (3.56 ortalama) lise 1.liği ile girdi bölüme ve lys sıralaması 250 bin falandı. Harita Mühendisliği kolay bir bölüm değil bunu baştan belirteyim.Ancak çok zorda değil. Sınavlara 1 hafta önceden çalışmaya başlarsan alttan ders bırakmadan zamanında okulu bitirirsin.Tm den hangi bölümü düşünüyorsun? @alperen450

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Endüstri mühendisliği hakkında bilgi verir misiniz? Hangi üniversite olacağını düşünmedim daha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selçuk Üniversitesi Makine Mühendisliği hakkında yardımcı olur musunuz ? Kimisi iyi kimisi kötü diyor.Bir de Sakarya,KTÜ,Trakya Makine hakkında bilginiz varsa yardımcı olur musunuz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berk Gürbüz

    aerosoldreams abicim sizin görüşleriniz benim için çok önemli siz ne dersen onu yapacağım nerdeyse tüm mesajlarınızı okudum. tercih dönemleride sizi rahatsız etmek istiyorum bir şey düşündüm ama hayal mi kuruyorum bilemedim. thkü uzay müh. gidip yüksek lisansı uçak müh. üzerine yapsam nasıl olur ? veya uzay yerine kıbrıs havacılık ve uzaya mı gitsem odtünün burayı pek istemiyorum açıkcası sanki çakma bir diploma alacakmışım gibi geliyor

    Berk merhaba

    Alıntını yeni gördüm bilgisayarım tamirde olduğu için foruma çok sık uğrayamadım

    Sonuçların nasıl geldi duruma göre yardımcı olmaya çalışayım 😊

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PantheraPardus

    Benimde 23 netim vardı lys matematiğinde.Lys sınavı üniversite başarısı açısından etkisiz.Zira bizim bölüm birincisi çocuk (3.56 ortalama) lise 1.liği ile girdi bölüme ve lys sıralaması 250 bin falandı. Harita Mühendisliği kolay bir bölüm değil bunu baştan belirteyim.Ancak çok zorda değil. Sınavlara 1 hafta önceden çalışmaya başlarsan alttan ders bırakmadan zamanında okulu bitirirsin.Tm den hangi bölümü düşünüyorsun? @alperen450

    Hukuk veya pdr olacak. Bu sene soruları görmek için bir gireyim dedim çok iyi yapmamama rağmen 99bindeyim. KTÜ olursa arkadaşımla beraber gideceğim bu sene aynı bölüme ikimiz arka arkayayız zaten sıralamada. Ama bu mesleğin geleceğinden endişeliyim. Zamanında az vardı harita mühendisleri çünkü her üniversitede yoktu. Şimdi işte burdan çıkarım da işsiz kalırım korkusu var bende. Yoksa üniversiteye girince öyle ya da böyle biter zaten bölüm.




  • Sorum Havacılık ve Uzay Müh. hakkında

    Askeri çalışma alanları dışında nerelerde iş bulabilir bu bölüm mezunu öğrenciler ?
    Malum askeri alanda mühendislerimiz Allah korusun tehdit altındalar maalesef.

    mesleğin geleceği nasıldır ?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.