Şimdi Ara

Mühendislik icin laptop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar suan HP Pavilion DV7 3020et kullanıyorum, bataryası öldü ve aşırı ısınma problemi var. Öncelikle şunu sorayım laptop altına konulan soğutuculardan hiç almadım, alsam performansı ciddi bi şekilde artar mı bilgisayarın?

    Bu bilgisayar yetmemeye başladığı zaman yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçe maksimum 2500 tl diyebilirim. Asus markasına bi sempatim vardı, araştırdığımda da çok önerildiğini gördüm. Asus, Lenovo, Dell ve Toshiba genelde öneriliyor sanırım.

    Catia, Solidworks gibi programlarda rahat bir şekilde çalışabileceğim (önümüzdeki yıllardaki versiyonlarını da düşünerek) bir laptop istiyorum. Bazen de FIFA veya NBA 2K oynuyorum, bunları en yüksek ayarda çalıştırmasına gerek yok.

    Önerilerinizi bekliyorum, uzun zamandır laptop araştırmayınca modeller arasında kafam karıştı. Ayrıca en çok laptop modelini barındıran site hangisidir, tüm modelleri fiyatlarıyla falan kıyaslayabilmek için.







  • Monster abra a5 özellikleri güzel gözüküyor, tasarım çok hoşuma gitmedi gerçi :) ASUS N550JV tasarım olarak da hoşuma gitti ama fiyatı 3 milyar civarı.
  • Güncelleme:

    Arkadaşlar Victor G451 ve G701 stoklara girince onları kıyaslayacağım. Asuslardan da Asus X555LN-X0031H hoşuma gitti, özellikleri de iyi. Asus'ların birçok modeli var, resmi sitede de hepsi bulunmuyor. Her siteyi tek tek gezmem gerekiyor modelleri görebilmek için.

    En az i7 2.0 ghz işlemcili, 8 gb ram 2000 LT civarı başka asus modeli var mı önerdiğiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.