Şimdi Ara

Muhabbet kuşunun makatından kan geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
20.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • determinant1 D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kaşıntı olduğunu sanmıyorum sürtünürken basbayağı kendinden geçiyor çünkü . Bir kaç veterinerliğe yazdım hepsi kuşlardan anlamıyoruz dediler
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Hocam sadece tahmin ya :D Başka neden makatını oraya buraya sürtsün ki. Ya da makatında bir sorun var belli ki en iyisi bi veterinere göstermek.

  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Tek olan kuşların çoğu böyle yapıyor hocam, aynalı tüneği koyduğum zaman günde 15-20ye çıkıyor sayısı. Şimdi tünek olmadığı için suluğun karşısında kendine bakarak yapıyor. Kanlı yere dikkat ederseniz belli oluyor zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 30 Aralık 2020; 0:13:8 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Hocam bi eş alın kendine gelsin hayvan.

  • huseyinadukeeee kullanıcısına yanıt
    Çok muhabbet kuşu besledim bu zamana kadar hepsini çift almıştım. Hiçbiri konuşmadı ve hepsi yabaniydi, elimi uzatmaya korkardım. Kafese geri koyana kadar canım çıkardı. Bu ise insan gibi hocam, bir defa bile ısırmadı 5 senedir. Konuşuyor ,cümle bile kuruyor, seside diğer muhabbet kuşlarının biraz robot gibi olur bunun ise insan gibi. Dışarı bırakınca belli bir süre sonra kendisi kafese giriyor. Dişi kuş alırsam yabanileşir diye korkuyorum.
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Hocam ben de bir ara almak istiyordum baya bir araştırma yapmıştım. Eş alınca doğal olarak size olan ilgisini eşine çekiyor normal yani. Umarım bir an önce bırakır bu hareketlerini ne diyelim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    Evet sanırım üstteki ve alttaki dışkılar biraz siyahımsı. Kafesin altından aldım bunları,belki o yüzden olabilir yada sebze veriyorum arada belki de ondan.

    Günde çok rahat 5-10 defa sürtünüyor tüneğe. Sürtünmesin diye tüneği çıkardım ama bu seferde başka yerlere sürtünüyor. Dün elime sürtündü ama kan değil sarı bir sıvı bıraktı.

    Mümkün oldukça kızıştırıcı tohum veya konuşturma yemi vermeyin bunlar muhabbet kuşundaki çiftleşme isteğini artırıyor. Nijer tohumundan uzak tutun kuşu yoksa erekte olması devam eder.


    Bu arada muhabbet kuşunuzun elinize ventinden çıkardığı sıvıya meni deniyor. Muhabbet kuşunuz sizi eşi olarak görüyor, zamanında gerekli sosyalleştirmeyi yapmadığınız için eş tutma ihtimali düşük ama kızışmış bir dişi kuş bulursanız şansınızı deneyebilirsiniz. Dikkat edin dişi baskın çıkabilir.





  • Zoofililer var keşke fotoğrafını herkese atmasaydınız. :D
  • meola147of kullanıcısına yanıt

    E yuh artık muhabbet kuşuna da yapmazsın

  • eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Markasız yem veriyorum bir kaç aydır ama normal yem sanırım diğerlerinden değildir . Gold Wings yem aldım artık onu kullanacağım.Ayrıca yardımlarınız için teşekkür ederim, umarım başka bir kuş alınca sorun çıkmaz
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Rica ederim.

  • Hocam belki mantarlanmıştır. Kaşınınca da sürtünüp kaşıyordur. O da yara yapıyordur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Kullanıcı_Adı_

    Hocam belki mantarlanmıştır. Kaşınınca da sürtünüp kaşıyordur. O da yara yapıyordur

    Kaşınma değil hocam bildiğiniz insan gibi erekte oluyor, çok fazla yaptığı için yara falan oldu sanırım. En yakın zamanda veterinere götüreceğim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 30 Aralık 2020; 18:4:50 >
  • Celonfix kullanıcısına yanıt

    Hocam üstatlar kızıştırıcı yemden bahsetmişler. Ben size yem tavsiyende bulunucam.


    bonnie ve mavi boncuk muhabbet yemi. Ben her ikisinden kullanıyorum severek yiyor eşek sıpası. Yani diyeceğim şu normal yem verilirse belki normale döner.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheLiberator

    Bu mesaj silindi.
    Muhabbet kuşunun makatından kan geliyor


    Aynen aynen bu hayvanlar da masaj yapıyor zaten birbirine :S

    Maşallah, bu ülkede nedense söz konusu eşcinsellik olunca herkes biyoloji profesörü kesiliyor. Cinsel egilimin zamanla yanlış yere kayması diye bir şey yok. Bir insan homoysa homoysa heteroysa hetero biseksüelse biseksüeldir bu kadar net. DSÖ bile 40 50 yıldır bu durumun normal bir şey olduğunu kabul etmişken senin paylaştığın bilginin kaynağını merak ettim doğrusu.




  • Nerden biliyorsun? Buna dair bilimsel bir çalışman mı var? Yüzyıllardır araştırılan bir konudan "bence homo doğan insan yoktur." diyerek nasıl geçiştirebilirsin? Şu an kahvede Bill Gates beynimize çip takacak muhabbetiyle eş değer biçimde konuşuyorsun. Sana burada eşcinselliğin doğuştan geldiğini açıklayan onlarca kaynak koyarım da sen bunu kanıtlayacak 1 tane bilimsel kaynak bulamazsın.

    Hadi her şeyi reddediyorsun en azından şöyle düşün. Eğer escinsellik bir tercih olsaydı, insanlar Afrika gibi Arabistan gibi yerlerde cezası ölüm, hapishane olan eşcinselliği devam ettirir miydi? Ya da Türkiye'de anne babasına eşcinsel olduğunu söyleyince dayak yiyen onlarca insan bunlar tercih olsa katlanabilir miydi? Böyle bir hayatı kim neden tercih etsin? Mantıklı geliyor mu sence?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.