Şimdi Ara

Mtb Lastik Önerisi [Black jack alındı]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dağ bisikleti için arazi lastiği önerebilecek olan var mı? Elimdeki CST lastikler 500 km'de ve arka lastik yarılmaya başladı. Zaten sürekli de patlıyor. Ben böyle dandik lastik görmedim arkadaş.
    Bisikleti %70 arazide sürüyorum, bu yüzden yol tutuşundan ödün vermek istemiyorum. Çiftini 60 lira civarı alabileceğim, az patlayan, dayanıklı, güzel yuvarlanan bir lastik lazım yani.
    Yurt dışı alma imkanım var uygunsa oradan da alabilirim.

    Edit: 26" Ve 1.95-2.10 arası kalınlıkta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mühendis Kafası -- 25 Nisan 2014; 18:31:22 >



  • bütçeyi 40 lira daha arttırma şansınız varsa schwalbe black jack tavsiye edicem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler dostum, şimdilik yarık küçük ama büyüyor gittikçe her an beni yolda bırakabilir. Ama ben gittiği yere kadar kullanacağım. Beklediğimden uzun sürerse lastiği kucağıma almam, o zaman belki düşünebilirim. Hoş, 500 liralık bisiklete 100 liralık lastik takmak da bence biraz tuhaf olur.
    Aslında uygun fiyatlı tavsiyeler bekliyorum.
  • Chaoyang vardı ama fiyatlarını tam bilmiyorum uygunsa bakabilirsiniz ya da sahibinden.comda ikinci el lastiklere de bakabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdan @The Call of Cthulhu iletişime geçti ve iki adet black jack'i çok uygun bir fiyattan verdi. kendisine buradan da teşekkür etmek istiyorum. bugün biraz denedim lastikleri. Lastikleri elime aldığımda ilk düşündüğüm lastiklerin ne kadar yumuşak olduğuydu. black jacklere ağır lastik diyenler var, benim cstlerin yanında tüy gibi lastik.
    Eve gelince hemen taktım ve deneme sürüşüne çıktım. hemen benzinliğe gidip 45 psi hava bastım. yeni dostlarım asfaltta biraz ses yapıyor. dersaneye gitmek dışında asfalta neredeyse girmediğim için sorun değil. fren mesafesi çok hoşuma gitti, v frenle tak diye duruyor. hidrolik frenlerle daha iyi sonuç verir. araziye girme fırsatım olmadığı için o konuda bir şey söyleyemeyeceğim. ayrıca henüz patlamadı .




  • Hayırlı olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.