Şimdi Ara

MSÜ sağlıktan bu sebeple elenir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle selamlar ben 16 yaşında bir lise öğrencisiyim ve hayalim MSÜ ye girip kara harp okulunu kazanmak sağlık konusunda hiçbir problemim yok Allah a şükür. Ama kafama takılan birkaç şey var Yaklaşık 3 aydır fiziki mülakatlarda kolaylık olsun diye karate (shotokan) başladım ve hala sürdürüyorum. Geçen bileğimde bir sorun olduğunu fark ettim (Gedambaray) pozisyonunda sol bilegim olmasi gerektiğinden daha az donerken sağ bileğim daha rahat nizami şekilde dönüyor. Acaba bu tür sorunlar Sağlık testinde elenmeme sebep olabilir mi? Askeri konuda bilgili insanlardan cevap bekliyorum. Dediğim gibi MSÜ benim hayalim ve kafama koyduğum tek şey bu. Eğer başaramazsam herhangi bir planım yok ve bu konuda endişe duyuyorum. Sağlıkta ne gibi kontollerden geçiliyor?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • sana önerim tanıdık jandarma polis vs. varsa kendilerinden bu konu hakkında bilgisi olan birine yönlendirmesini iste ona danış. çevrende doktor varsa onlara da sor fakat sana önerim hastaneye vs gitme rapor alma bunun için çünkü mülakatta ortaya çıkar. sağlık kontrolünde doktor farketmeyebilir çok göze çarpan birşey değilse.

  • msü sağlık kontrollerinde farkedilmezse zaten geçersin. youtubeden izle sağlık mülakatlarına girenlerin anılarını bazen doktor sadece sormuş şuranda birşey varmı diye yok demiş geçmiş. tamamen doktora bağlı

  • Yidoohan Y kullanıcısına yanıt
    Ona bakmazlar bile

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.