Şimdi Ara

MSI X370 Gaming Plus 490 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alternatifler şu ara pahalı. Bios update ile yeni nesil ryzenlere destek de veriyor. Ryzen anakart ihtiyacım olsa, bu fiyatla birinci tercihim olurdu. Fazla düşünme ürün biter. ;)
  • Bence Ryzen için birinci nesil anakart alınmaz. X470 çok daha iyi. Tabi buna yakın fiyata x370 bulunamaz onu da belirteyim.

    İlk ryzen anakartlar çok fazla Ram seçiyordu bunu bilmiyorum ama iftira olmasın.
  • Ah, akşama beklettim ve stok kalmamıştı. Ben de indirimi kaçırmamak için maalesef 500 tlye b350 aldım:https://www.hepsiburada.com/msi-amd-b350m-pro-vdh-am4-ryzen-athlon-ddr4-usb3-m-2-micro-atx-anakart-p-HBV000005CEUJ?magaza=Hepsiburada
  • O fiyata kötü bir anakart almışsınız, direkt iade edin. Kaçan anakart fiyatına göre çok iyiymiş fakat artık zararın neresinden dönsen kar hesabı en azından 570 lira civarına MSI B350 PC Mate yada biraz daha paraya kıyıp 630 lira civarına MSI X370 Gaming Plus modelini alın.
  • damn2u kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Mesajı attıktan sonra biraz düşünüp iade ettim zaten hemen, başka zamana artık.
  • mcake± kullanıcısına yanıt
    oyuncudroid O kullanıcısına yanıt
    Bios update ile ram seçme olayı baya azaldı. İlk çıktığı zamanlarda 2666 MHZ üstü ramlerin çoğu 2666MHz de çalışıyordu. Ama bilindik ram markalarının ramlerinin çevremde alan arkadaşlarımın hepsi son zamanlarda sorunsuz çalıştı...

    Bu ram seçme olayı yeni bir platforma geçildiğinde genelde olur. Normal karşılamak lazım. İntel de ddr4 e ilk geçtiğinde deli gibi ram seçiyordu.

    Aradaki fiyat farkı az bir miktar olsaydı, elbette x470 almak mantıklı olurdu. Ama en düşük fiyatlı x470 kart 960 küsür liraydı diye hatırlıyorum; x370 anakartta 490 TL fiyatı ile ortada muazzam fiyat avantajı vardı. Ancak B350 kartlar içinde, arkadaşın aldığı kart, hem özellik bakımından yetersiz, hem de pahalı kaçmış, iade etmekle iyi etmiş.

    Kendime almak zorunda kaldığım bilgisayar alışverişini, bir önceki hepsi burada kdv indirimi ile aldığımda o zamanki döviz kuru artışı nedeniyle, hafif bir pişmanlıkla almıştım. Ama son 1 haftadaki döviz artışı ile aynı sistemi yine kdv indiriminde toplasam, 1600TL daha fazla ödemek sorunda kalacaktım.

    İnşallah döviz mantıklı seviyelere oturur da, almadıklarımıza pişman olmayız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdymz -- 12 Ağustos 2018; 2:2:4 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.