Şimdi Ara

MSI RX 480 GÖRÜNTÜ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün msı rx 480 8gb ekran kartı aldım sisteme takınca görüntü yok ekran kartı takılıyken anakarttan da görüntü alamadım ekran kartını sökünce ankart hdmı görüntü aldım ayrıca ekran kartının fanları dönüyor ve ışıkları yanıyor

    ankart: msı b150 provdh
    işlemci: i5 6500
    güç kaynağı: seasonic 620 watt bronze

    güç kaynağı kaliteli yetersiz gelmez heralde
    anakartla alakalı veya bios güncellemeyle halledilebilir mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lobo19 -- 5 Şubat 2017; 17:35:40 >



  • monitörün vga girişli mi?
  • hdmı
  • benzer sorun benim başıma da gelmişti..

    msi b150 bazooka anakarta r9 270 taktık çalışmadı. ekran kartını başka kasada denedik çalıştı. daha sonra başka bir hd6850 taktık kasama ve çalıştı. psu bile değiştirdik fayda etmemişti.


    bende r9 270'i satıp gtx760 aldım sorun tamamen ortadan kalktı.

    tavsiyem başka bir kasada denemeniz.
  • bios güncelledim faydası olmadı ekran kartında bir sorun varsa başka kasada deneyince ortaya çıkacak
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lobo19

    bios güncelledim faydası olmadı ekran kartında bir sorun varsa başka kasada deneyince ortaya çıkacak


    EDİT: Msi parçalar çok kalitesiz. herkes kullandığı ürününü reklamını yapıp laf söyletmiyor. ama bir gerçek varki buraya gödnerilen Msi ürünlerinin çoğusu fason. ayrıca forumda birçok msi'nin sorunları olduğu konular varken msi almanız hata olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnSinis -- 5 Şubat 2017; 21:11:20 >
  • aldığımız gün servise verdik
  • Bendede sorun vardı, kartın fani dönüyor ışığı yanıyor ama görüntü vermiyordu. Az bir araştırmadan sonra anakart bios güncelleme ile düzelebileceğini öğrendim. Anakartın z77a gd55 ti bios güncelleme ile sorun çözüldü. Büyük ihtimal sizdede aynı sorun var eğer bios güncellemeden kartı yolladıysanız kötü olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maalesef BİOSU güncelledim değişen bir şey olmadı
  • JohnSinis J kullanıcısına yanıt
    MArka kötülemek çok yanlış olmuş. Hele ki forumda Asus Rx 470 ve Rx 480'den şikayetçi bir üsür konu varken. Sadece forum değil diğer başka forumlar, yabancı forumlarda da birçok sorun görmek mümkün. Özellik ile Asus Rx 470 ve Rx 480'de Artifacting sorunları çok fazla denk geliyor. Hem burada marka değil bileşen önemli. Kart AMD kart. O zaman Aad'yi de topa tutalım? Kimsenini marka fanboyluğu yapmasına gerek yok. Birisi bir şey aldığı zaman kalitesiz çıkınca sonra herkes te onun aldığından alsın istiyor. Genel maksat ta ben yandım başkası da yansın tek kalmayayım düşüncesi. Maalesef böyle insanlar çok var forumda. Halbuki ben yandım başkası yanmasın diyeceği yerde böyle diyenler dolu. Ayriyetten ekran kartı konusunda Asus, Msi, Gigabyte vs bunlar ilk tercih edilecek markalar arsında olmalı ve kaldı ki en sağlam ürünler bu markalardan çıkıyor.Ama her zamanki yine diyoruz gibi teknoloji şans işidir biraz da. O markada denk gelir sorun, bu markada denk gelir, şunda gelir ve ya onda.

    Arkadaşın konusuna cevaba gelince; ekran kartını sokete takmışsınızdır fanlar dönüp çalışıyordur ama kabloyu anakarttaki girşe bağlamış olup farketmemiş olabilirsiniz dikkât edin. Böyle dalgınlıklar çok fazla oluyor. Ayriyetten kablo değiştirip bir de öyle deneyin. Farklı hdmi ve ya dvi ve ya monitörde varsa Displayport girişi display port kablosu ile bir deneyin. Sonra ekran kartını başka bir kasaya götürüp deneyin. Denediğinz kasada çalışır ise anakrtına ve kullanılan kabloya ve güncel BIOS sürümüne bakın aynı şekilde kendi sisteminize uygularsınız. Yok olmuyor ise başka çözümler bekleyin ve ya servise bir gönderin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    konuya son yazan arkadaşa ve MSI kötüleyene cevap vermeye gerek yok bundan önceki kartım MSI dan memnun olduğum için yine MSI aldım yardım amaçlı açılan konulara lüzumsuz şeyler yazmayın
    her şeyi denedim sonra servise gönderdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.