Şimdi Ara

MSI Pulse GL66 Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar,


    Yurt dışından Amazon Amerika aracılığı ile yaklaşık 3 hafta önce MSI Pulse GL66 11UGKV-001 kodlu notebook aldım. Mesela Valorant'ta iken işlemci sıcaklığım 80-95 derece aralarında geziyor ortalama 90 derece, ekran kartı sıcaklığım 60-65 derecelerde geziyor. (bu değerler Turbo fanı açtığımda olan değerlerdir gerçi açmasam da açsam da pek bir değişen olmuyor gibi ben hep açık kullanıyorum sıcak hava daha kolay tahliye olsun diye.) Fabrikasyon macun belki kötü sürülmüştür vs. diye Arctic MX-4 ile macunumu da yeniledim ama sonuçta bir değişiklik olmadı.

    Bu yeni nesil bir notebooka göre normal midir? İşlemci 11. nesil 11800h ve ekran kartım RTX 3070.

    Belki bir çözüm olur diye internetten triline ıets dijital göstergeli vakumlu notebook soğutucu aldım fakat herhangi bir değişim olmadı aksine sıcaklık arttı gibi geldi iade ettim belki benim laptopla uyumlu olmadı bilemiyorum.

    Sizce ürünü iade etmeli miyim veya bu değerler normal midir? Uzun kullanımda problem teşkil eder mi? Soğutmak için ne gibi önlemler alabilirim. Alttan üflemeli soğutucu alsam bir faydası olur mu olursa üflemeli soğutucu önerilerine açığım bütçe önemli değil.

    Cevaplarınız için teşekkürler iyi forumlar...








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.