Şimdi Ara

MSİ fan problemi önemli...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba pek konu açan birisi değilim fakat bu yazacaklarımda ve arızada yardımınıza ihtiyacım var...

    Msi Ge60 3.nesil bilgisayarı 1 yıldır kullanmaktayım fakat şimdiye kadar sorun çıkartmadı halada çıkartmadı kronik fan sorunu vardı pek problem etmiyordum ama başıma yeni bir olay geldi bilgisayarı stabil olarak masa üzerinde kullanabiliyorum lakin elime aldığımda yani kaldırdığımda fan aşırı derecede dönmeye başlıyor yada mause pad kısmının soluna hafif elimle müdahale ettiğim zaman ufak vurduğum zaman fan son derece hızlı dönmeye başlıyor ve bu çok can sıkıcı bir durum MSİ serviside baya sıkıntılı yani servispoint kargolamak istemiyorum kargoda başına bişey gelebilir düşüncesiyle zaten altı deforme oldu garanti etiketi söküldü büyük ihtimalle garanti kapsamından çıkartacaklar şimdiye kadar içini açtırmadığım bilgisayarıda müdahale ettirmek istemiyorum...

    Bu sorun videolarda bariz ortada sadece hazır çekilmişler bunlardan farkı yok bilgisi başına gelen varsa lütfen yardımcı olsun özel mesaj yada konuya alıntı yaparak yardım edin lütfen.

    Uzun oldu fakat lütfen 5 dakika zaman ayırın arkadaşlar...






    Sorun bu arkadaşlar fakat benimkinde fiziki müdahele olmadığında böyle şeyler olmuyor yani bilgisayarı elimize aldığımızda yada fiziki müdahalede böyle ses çıkartmaktadır.







  • Hocam video eklediğin iyi. Tabi buradan kesin bir şey söyleyemeyiz fakat benim düşüncem sen oyun oynarken sürekli fanı turboda çalıştırıyorsun ve de oyun oynama süren 3 saati geçiyor. Eğer durum böyleyse normal böyle olması fakat pc yi yeni de almadın 1.5 sene olmuş. fan turboda çok hızlı döndüğünden büyük ihtimalle dönen motor kısmı aşınmış. Aşınan yerdende fan sağa sola kayıyor ve kenarlara sürtüyor. Bence 2 sene dolmadan gönder garantiye abimin pc yi gönderdim 15 tatilde 1 haftaya geldi benim modem bozuktu birde bios update yaptırdım. Servis msi ın eski servisi değil yeni anlaşmalı servis güvenebilirsin. Faydalı olduysa ne mutlu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sericly -- 25 Nisan 2014; 17:02:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fan arızalı, değişmesi gerekiyor. Garanti kapsamında ücretsiz değişim yapılacaktır.
  • Hocam servispoint ariyorum telefonlara bakmiyorlar mail attim insallah donus yaparlar yapmazlarsada bakacagim caresine.

    Bilgisayarda ilk aldigimda oyun oynuyordum ama sogutucu ile yani turbo fan acmiyordum bile buz gibi oluyordu alti zaten.

    Cevaplar icin tesekkur ederim arkadaslar

    Sonuclari burada paylasacagik ayni duruma dusen arkadaslar icin cunku bana ne oluyorsa kronik gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan değişti bilgisayar normal çalışıyor arkadaşlar ek olarakta şunu söylemek istiyorum´mail attım demiştim servispointten cevap gelmiş...

    Bilenleriniz vardır baştan söyleyim msi notebook altında garanti etiketi kapağın açılmasına engel oluyor yani altında vida var o yüzden açamıyoruz bunun hakkında soru sormuştum ve cevabıda ''MSI kuralları gereği, kullanıcılar kendi RAM ve HDD terfilerini kendileri yapabilirler. İşlem esnasında cihaza herhangi bir zarar vermediğiniz takdirde, kapağın açılması cihazı garanti dışı bırakmayacaktır.''

    Çoğunuzun kafasında soru işaretidir bu bence benimde öyleydi şaşırdım açıkcası cevap geldi yani kapağı sağlıklı şekilde açabiliyoruz ve ram,hdd takviyesi yapabiliyoruz.
  • Bilgiler için teşekkürler :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen bende bu sorudan müzdariptim bilgilendirdiğin iyi oldu banada alırken öyle dediler ama yinede emin olamıyor işte insan
  • arkadaşlar garantiye yollamak istemiyorum. Aynı ses benden de çıkıyor şu anda. Herhangi bir tamirciye götürsem ne kadar ücretle yapar acaba?? acil cevap gerekiyor bugün memlekete gideceğim çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Girrffe

    arkadaşlar garantiye yollamak istemiyorum. Aynı ses benden de çıkıyor şu anda. Herhangi bir tamirciye götürsem ne kadar ücretle yapar acaba?? acil cevap gerekiyor bugün memlekete gideceğim çünkü.

    hocam her tamirciye verilmez öyle bilgisayar. sabredin garantiye verin siz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Girrffe

    arkadaşlar garantiye yollamak istemiyorum. Aynı ses benden de çıkıyor şu anda. Herhangi bir tamirciye götürsem ne kadar ücretle yapar acaba?? acil cevap gerekiyor bugün memlekete gideceğim çünkü.

    Merhaba bu tür notebooklarınızı herhangi bir tamirciye vermeyin baştan sağma yaparlar bu seferde başka arızalar başlar notebooklar masaüstü gibi değildir içerisinde bilmeyen birisi yaparsa arızalar hemen başlar biraz ince işçilik ister.

    Size tavsiyem garantiye yollamanız yada fanını 60 dolardı sanırım sipariş etmeniz kendiniz değiştirebilirsiniz çok kolay alt kapağı açacaksınız fanın vidalarını söküp yenisini takacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.