Şimdi Ara

Msi B450i görüntü gelmeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. yeni aldığım

    r5 3400g

    b450i gaming plus ac sistemimde 25.09.2019 7A40vAA bios kuruluyken bios güncellemek istedim ve msi sitesinden 01.02.2021 7A40vAF3 biosu indirdim. Biosu flashdiskime atıp internette yazdığı gibi biosta Mflash ekranına girdim. mflash ekranına tıkladım sistem restart edecek dedi tamam dedim ve dha usb gormeden yani günceleme ekranına bile gelmeden ekran karardı ve birdaha gelmedi. sandart b450 anakartlarda bios tuşu bulunuyomuş fakat b450i modelinde bulunmuyor. yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu arada monitörüm olmadığı için hdmi ile televizyondan goruntu alıyorum.




  • arkadaşlar kendi sorunumu kendim cozdum. sorunu oln arkadas olursa yardımım olsun istedim. Anakartın network baglantısının uzerinde bulunan jumper pinlerine bilgisayarın gücünü kesip kısa devre yaptırarak cmosu resetledim ve ekran geldi. biosu guncelleyemedim ama en azından bilgisayarıma kavuştum.

  • sorun hdmi nin mflash ta televizyona görüntü verememesi olabilir diye düşündüm fakat dvi monitör olmadığı için deneme şansım olmadı

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.