Şimdi Ara

Mortal Kombat'ın Demosu 8 Mart'ta PSN'de (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım eleştirdiğin adamların hepsi deli gibi pc de oyun oynuyor tanımadan gereksiz konuşuyorsun, ayrıca oyun sayma hatasına sakın düşmeyin bu adamlar 7/24 oyun oynuyorlar size sabaha kadar liste yaparlar konuya yazamayacak hale gelirsiniz. Bu arada ençok pc de world of warctaft oynayan biriyim, xbox aldığım günden beri pc de oyun oynamanın ne dandik olduğunu biliyorum.(mmo strateji ve fps hariç)

    Birde "yaş kaç" yada "bebe" gibi tabirlerde ne oluyor? Pc oyunculuğundan çok konsol oyunculuğunu seven adamlara posta koymak olgun insanların yapacağı davranışlarmı? yoksa bebe işimi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 4 Mart 2011; 3:02:41 >
  • mortal kombatın pc'ye cıkmaması cok dogal...pc oyunculugu ve oyunları ölmez
    2x2=4 ...örnek 2011 oyunları...

    Jon Peddie Research pazar araştırma firmasının yaptığı araştırmalara göre PC oyun donanım sektörü geçtiğimiz yıl 22 milyar dolarlık artış göstermiş. Firmanın yöneticisi Ted Pollak yaptığı açıklamada satışların yüksek olmasının sebeplerinden birinin PC platformunun konsollara göre sistem terfisinde sınırsız özgürlük sunması ve herhangi bir multi platform oyunun konsol sürümünün PC sürümleri karşısında kalite açısından geri kalmasının etkili olduğunu vurguladı. DirectX 11 ve Windows 7'nin çıkması bu rakamları olumlu etkileyen diğer faktörler oldu. Bu arada Microsoft'un DirectX 12'yi geliştirmekte olduğunu da hatırlatalım.
  • Bana pc fanboyu diyenler kimler;önce mesaj yazsınlar.ardından xbox gamer tag ve psn idlerini versinler.tartışmaya oradan devam ederiz.
  • Emületör ile oynamak mümkün ps2 oyunlarını mortal kombatı ama kurulumu acayip zor o ayrı bi konu :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.