Şimdi Ara

Mortal Kombat 11 PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Steam'de 102 TL.Fiyatı yükselmeden ön sipariş verin bence.
  • Oy babayun kemüğüne.. Vallaha geliyo layyyn :D
  • müziğe o kadar takılmayın. MKX için çıkış fragmanında alakasız bir müzik kullanmışlardı. Ama müzik oyunda yoktu. Fragman güzel. Oyun da büyük ihitmalle güzel olacaktır. MK vs DC ve MK armageddon dışında kötü oyun çıkmadı Ed Boon'dan. Zaten o oyunlardan da gelen tepkiler nedeniyle ders aldılar. WB Games'e geçtikten sonra çok büyük falso veren oyunları olmadı. Ekibe güveniyorum, yine güzel bir oyun çıkacaktır.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 21 sever olarak güzel bir haber oldu.Müziği tanıtırken yanında oyun görüntüleri ile güzel bir klip olmuş.Çok iyi bir detay.
    Ll stylish'e selam olsun. 21 21 21

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    müziğe o kadar takılmayın. MKX için çıkış fragmanında alakasız bir müzik kullanmışlardı. Ama müzik oyunda yoktu. Fragman güzel. Oyun da büyük ihitmalle güzel olacaktır. MK vs DC ve MK armageddon dışında kötü oyun çıkmadı Ed Boon'dan. Zaten o oyunlardan da gelen tepkiler nedeniyle ders aldılar. WB Games'e geçtikten sonra çok büyük falso veren oyunları olmadı. Ekibe güveniyorum, yine güzel bir oyun çıkacaktır.


    Armegeddon kime göre neye göre kötü oyun ? karakter sayısıyla conquestyile mini yarış oyunuyla yakın dövüş silahlarıyla karakter yaratımıyla serinin net en iyi oyunu armegedondur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Grafittyx

    <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: mehmetalpertr

    müziğe o kadar takılmayın. MKX için çıkış fragmanında alakasız bir müzik kullanmışlardı. Ama müzik oyunda yoktu. Fragman güzel. Oyun da büyük ihitmalle güzel olacaktır. MK vs DC ve MK armageddon dışında kötü oyun çıkmadı Ed Boon'dan. Zaten o oyunlardan da gelen tepkiler nedeniyle ders aldılar. WB Games'e geçtikten sonra çok büyük falso veren oyunları olmadı. Ekibe güveniyorum, yine güzel bir oyun çıkacaktır.</blockquote>

    Armegeddon kime göre neye göre kötü oyun ? karakter sayısıyla conquestyile mini yarış oyunuyla yakın dövüş silahlarıyla karakter yaratımıyla serinin net en iyi oyunu armegedondur

    Fatality'leri yüzünden öyle söyledim. Ben o yüzden sevmemiştim.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bu görüntü kalitesi ile çıkmayacağını hepimiz biliyoruz. MKX'in CGI tanıtımında da aynı şovu yaptılar. Ona yakın bir grafik kalitesinden eser yoktu.

    Spam yapmaya elverişli bir dövüş tekniğine sahip MK IX'den beri. Rakibi, Noob Saibot ile köşede sıkıştırıp havada sektirmek vb. gibi saçmalıklar var. Saymakla bitmez.

    Ayrıca online modu genelde belli bir zaman sonra ölüyor. Zor rakip denk geliyor. Lobby'lerde oyuncu yok. Injustice 2'de lobby'ler şu an boş (PC için yazıyorum). Konsolları sattım Mart ayında bu yüzden bilgim yok oyuncu sayısı nedir ne değildir diye.

    Ayrıca trailer müziği olarak koysana şöyle birşey yahu. İlla rap tarzı mı kullanacaksınız. İyice amerika yapımı olduğunu vurgular gibi. Türk sanat müziği koyun demiyoruz elbet ama şu müziği koy insanlar gaza gelsin, heves etsin oyunu beklerken...

    Özellikle 1:58'den sonrası efsanedir. Bırak MK trailer'ı farklı konseptlerde de bu müziği kullananlara denk geldim. :)



    Veya bu tarz birşey kullan milleti gaza getir, çok mu zor para canlısı Ed Boon. Easy Fatality ile para canlılığı yapacağına spam olmayan, karakter balance'ı dengeli olan, ota, samana vb. para talebinde bulunmayan oyun yap. Kaliteli işe para versin oyuncular.



    144 TL gitti Steam'de. 250 değil 500'den bile çıksa alırdım. Enayilikten değil, bu tarzın alternatifi yok. Sene 1992'de bu seriyi arcade salonunda oynayanlar ne demek istediğimi daha iyi anlayacaktır.

    Ayrıca;



    edit: linkler düzeltildi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Queen Hentai -- 7 Aralık 2018; 23:44:16 >




  • Bu arada Alanya'da Club'da MK2 Theme çaldı. Yaşımın küçük olduğu dönemlere denk gelmişti. Sene 1997'den sonraki bir dönem. Tam seneyi hatırlayamıyorum. 1997'de 11 yaşındayım. :)

    Bahsettiğim theme bu:



    Ayrıca nasıl bir müzik yapmışlarsa insanı her montaj videosunda havaya sokan bir yapısı var. Bir örnek;

    0:34'den başlayın izlemeye.





  • videodaki sürekli başa sarıp defalarca izleyip/ dinlediğim ve heycanlandıran tek kısım " Get Over Here !"
  • nightwolf stryker kabal olacak bence ;)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.