Şimdi Ara

MONSTER Q47MS-17631 Modeli Kullanıcıları Kulubü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
207
Cevap
6
Favori
10.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Senbonzaku®a

    Arkadaşlar bu ürünün kamerası nasıl çalışıyor? Aygıt yöneticisinde sürücüsüz bir donanım gözükmüyor ama Skype kamera donanımı bulamıyor?

    driveri tanınmışsa fn f6 basıp kamerayı açman gerekiyor
  • Teşekkür ederim, dediğiniz şekilde çalıştırabildik Skype üzerinde.
  • BF4 Oynarken oyun birden kapanıyor ve masaüstüne dönüyorum. Bunu 3-4 kere yaptıktan sonra mavi ekran geliyordu. Ekran kartını beta sürümüyle güncelledim 331.93 artık mavi ekran çıkmıyor ama oyun oynarken kapanıyor. 15-20 dakika sonra kapanıyor. 1920*1080 ve 1600*900 çözünürükte oynadım, değişen birşey olmadı.
    Ne tavsiye edersiniz?
  • Windows 8.1 de yanında gelen killer driverları malesef hata veriyor. Başka PCden indirmeyi denedim.
    Killer gaming in sitesi de çalışmıyor malesef o yüzden ihtiyacı olan olursa diye paylaşıyorum aşağıdaki driver da işinizi görüyor:

    http://www.msi.com/service/download/nbdriver-22384.html
  • benide aranıza katabilirsiniz. daha bugün geldi bilgisayarım. şuana kadar bi sıkıntı yok driverlarda falan. oyun deneyemedim henüz. genel olarak görüntüsünden kalitesinden memnunum şimdilik. umarım ileride bir sıkıntı çıkarmaz.
  • P150HM'den buraya transfer olacak gibiyim.
  • merhabalar;
    Uzun süredir foruma giremiyordum yaklaşık3-4 ay oldu laptop alalı sizlere faydalı olacağını umduğum 1-2 yorum yazmak istiyorum malum ilk kullanıcılarındanım, Laptop driverler olarak 10 numara fakat aldığım günden beri kasasına takılmıştım ve halada takıntım devam etmekte 3-4ay oldu kullanalı ve kasanında sıcaklıktan etkilenmesinden dolayı sol tarafını oyun oynarken tuttuğumda yada taşıdığımda gıcırtılar gelmekte yani kasa Toshiba Qoismo kasası olsa 10 yıldız 5 numara laptop olurdu :) ama kasası gerçekten plastik ve zayıf aynı şekilde tuşlarıda alalade yapılmış birde 2 turbo fan bayağı gürültülü ama oyun performansı süper ben olsam en kısa sürede monsterin yerinde kasayı sağlam ve gösterişli yapar leblebi gibi satarım...
    Saygılarımla.
  • ardamalkoc kullanıcısına yanıt
    hocam Monsterda kasa konusunda maalesef Msi kasaları zayıf kalıyor. Monsterın Clevo kasaları aranılan sağlamlığa sahipler ama onların da fiyatları daha pahalı.
  • Bende dun bu bilgisayari alarak ilk ust duzey laptopuma sahip oldum. 17 inch olusu cok guzel full hd ile oyun keyfi cok guzel sogutmasi sahane crysis 2, l4d2, dota vs eldeki oyunlari zaman buldukca oynadin ve turbi fani acmamama ragmen (kendi ihtiyaci dogrultusunda oyun sirasinda hiz artisi yapmis olabilir kulakliktan duymadim) oyundan cikip sicaklik degerlerine bakinca 57nin ustunu gormedim cok sasirdim ve mutlu oldum. Tek sikinti ikinci depolama birimi takmak icin bulunan boslukta bracket yoktu onu da ilerleyen gunlerde gidip alacam kendilerinden. Asus rog ile arasinda kalmistim ama istanbul bilisimin servisine guvenemedim suan icin hersey yolunda uzunca yillar kullanirim umarim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürünün fiyatı şuan 3850 lira. Almayı düşünüyorum fakat size buna değer mi ? MSI nin GX 70 modelinden çok artısı var mı ?
  • Merhaba arkadaşlar 60 gb ssd ekleterek q47ms-17631 modelinden satın aldım sizlerin arasına katıldım uzun zamandır bu konf. bir bilgisayar sahibi olmaya çalışıyordum bu güne kısmetmiş. İzlenimlerimi daha sonra paylaşacağım. Teşekkürler.
  • selamlar bende bu modelden almayi dusunuyorum.acaba beni 4 yil idare edermi?cok tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende araniza yeni katildim daha once kullanan arkadaslar ne onerirsiniz win 7 / 8 / 8.1 yalniz 7 den sonrasini kullanma sansim olmadi
  • öncelikle hayırlı olsun hocam. Win8 kullanmaktayım cihaz ilk çıktığında win8 uyumlu geldiydi zaten. Ama sonradan win7 için de driverlar çıkınca cihaz kullanılabilir hale geldi win7 için de. Win8'de eski oyunlarda bazı uyum problemleri vs. olduydu onları da internetten araştırarak veya uyumluluklarını win7, xp yaparak çözebildim. Bunun dışında win8 ile ilgili başka bir sıkıntı yaşamadım henüz. Win7 deneyen arkadaşlar varsa cihazın nasıl çalıştığını onlar daha doğru söyleyebilirler size.
  • NarutoTR N kullanıcısına yanıt
    hocam cihaza dikkatli baktığınız sürece herhangi bir parçasını bile değiştirmeden 4 yıl için gayet yeterli gelecektir. Şu anda ultra-high seviyelerinde oynarken oyunları zamanla elbet düşecektir. İleride performansı yine yükseltmek istediğinizde (ekran kartlarının yapılarında herhangi bir değişiklik olmazsa) ekran kartını güncelleyerek devam edebilme şansınız da mevcut.
  • beyler merhaba, sömestr indiriminden yararlanıp aranıza katılmayı istiyorum yalnız
    http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6413&urn=460083&lang=tr-TR#.Uud6K3hXyc2
    ürün kodu bile aynı olmasına rağmen cihazda gtx 765m ve 8 gb ram takılı gözüküyor konunun ilk mesajından farklı olarak, acaba rami kendiniz mi 16ya yükselttiniz ve 2 ekran kartının performansı arasındaki fark ne kadardır gibi sorularım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende gtx 780m li olanı aldım performansı inanılmaz. 1 haftadır makina buyuledi bizi bf 4 u bıtırecegım ultrada yağ gibi oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byrock6 B kullanıcısına yanıt
    hocam ürün kodlarının başı aynı sonrasına bakarsanız farklı olduğunu göreceksiniz verdiğiniz linkteki 17571 ile biterken bu model 17631 ile bitmekte ve iki cihaz yapı olarak birbirinden farklı. Ekran kartları için de buraya bakabilirsiniz;http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aqua07

    hocam ürün kodlarının başı aynı sonrasına bakarsanız farklı olduğunu göreceksiniz verdiğiniz linkteki 17571 ile biterken bu model 17631 ile bitmekte ve iki cihaz yapı olarak birbirinden farklı. Ekran kartları için de buraya bakabilirsiniz;http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

    aynen şimdi farkettim haklısınız, piyasadaki diğer marka cihazlardaki kartlardan iyi en azından ve fiyatı aynı seviyelerde bu indirimle beraber , diğer artıları ekranı 17.3 ve hdd 7200 rpm, eksisi ise linux olmaması ve ssd olmaması gibi gözüküyor ama onlar halledilebilir şeyler , soğutmasının da turbo fanla birlikte çok başarılı olduğu söyleniyor, cihazın kaba ve ağır olması benim için öemli değil sizce bu fiyata almalı mıyım , lenovo y510p düşünüyordum ama ondaki sorunlar yaza yaza bitmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • byrock6 B kullanıcısına yanıt
    hocam y510p'yi de sildiyseniz kafanızda şu an bu fiyat aralığında rakibi kalmıyor bu bilgisayarın. Ki alanlardan da şu ana kadar gördüklerimiz memnunlar. 15.6" versiyonu için inceleme konusu;http://forum.donanimhaber.com/m_86189315/tm.htm burdaki kullanıcı yorumlarını da değerlendirebilir ve ona göre karar verirken de emin olabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.