Şimdi Ara

Monster ile Canavar Hareketler - Bölüm 49 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 1. olan arkadaş arkadaş kusura bakmasın ama helikopter hareketinin hakkı yenmiş. ben geçen hafta usps ile 2 kişiyi havada aynı anda hs aldım. awp de zor bir silah ama benim arkadaşım her maç benzer hareketler yapıyordu. o zaman benim de geçen hafta 1. olmam gerekirdi. helikopter videosuna basit, nasıl olsa ona ateş etmiyolar diye düşünen arkadaşım, helikopter sandığın kadar kolay değil. inan bana değil.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ayın birincileri önümüzdeki hafta belli olacak.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Youtube ' a veya başka bir yere yüklemeden göndermenin bir yolu yokmu ? çünkü elimde iyi cod black ops videoları var :c


    hdd'ye yükle ofise götür. ya da akşamdan yüklemeyi başlat sabaha yüklenir

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun kültürümüzün ne seviyede olduğunu görüyoruz bu hareketlerle... Yazık...
  • varya şok oldum! bu ne arkadaşım kim seçiyo bunları.1. dediğiniz video yu csgo oyuncularına izletip biz bunu birinci yaptık GLOCK-18 ile 1 vs 4 alan arkadaşı ilk 3 almadık derseniz adamla fena dalga geçerler yapamıycaksanız bırakın bu işi reis.saçmalık olmuş yorum yapmam normalde ama bf ve csgo glock-18 videolarının hakları yenmiş bu iki oyunu da oynayan biri olarak dayanamadım.1. BF VİDEOSU ARKADAŞIM 2.DE CSGO DA GLOCK-18 1 VS 4 ALAN ARKADAŞ BUNLAR KOLAY DİYORSANIZ 1 TANE BENZER VİDEO KENDİNİZ YAPINDA GÖNDERİN GÖRELİM.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GATIRCAN

    kerem daha öncede böyle videolar göndermişti.
    videosu güzel ama adil değil <img src="http://forum.donanimhaber.com/image/smiley/evillol.gif" align="middle" border="0" alt=""> çünkü yerdeki adamların yapabileceği pek birşey yok ancak biri çıkıp da güdümsüz bazukayla indirecek.


    sen hiç bf oynadınmı arkadaşım?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Demi Lovato dediğiniz ünlü bir pop şarkıcısı daha önce başka yerlerden duymuş olabilirsiniz :D
  • Haftanın birincisinde hile kokusu var sanki biraz ve birinciliği hak etmiyor...
  • Schumacher - Schmeichel karışmış ama olsun.
  • Belki BSC anket gibi bir şey yapmalı ve 1. bizler oylamalıyız.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sizin hep aynı oyunlara konsept vermeniz çok kötü, farklı türdeki oyunlara da şans vermelisiniz. Farklı tür oyunlarında kendine göre canavar hareketleri vardır. Bir simülasyon, strateji, adventure, tycoon oyunları, şehir kurma oyunları, Tga ve Rpg tarzı oyunlarda şans verilmesi lazım.

    Hep aynı tip oyunları yarışması gerçekten çok sıkıcı, eskiden keyif veriyordu ama sıkmaya başladı. Devamlı silahlı sahnelere canavar hareketler demeniz gerçekten çok sıkmaya başladı. Ayrıca silah oyunlarla birçok yaştan kişiyi de kötü yönde etkilemekte, gelişmekten ve geliştirmek uzaklaştırıyor. Tek tür oyun stili ile canavar hareketler artık sıkmaya başladı.

    Silahlı oyunlar öfkeyi ve nefreti daha çok tetikliyor ve kötü örnek oluyor. Çoğu kişi oyun oynamayı stresli hale getiriyor. Sonra kavgalara sebep oluyor. Bir son günlerdeki olaylar, silahlar,savaşlar ve ölümler gerçekten artık hiç zevk vermiyor.

    Bölüm sonu canavarı ekibine ve ersin kılıça 10 üzerine 0 veriyorum. Bari son günlerde yaşanan ölümler ve olaylar bitene kadar şu silahlı bölümleri ve sahneleri koymasanız, çok iyi olur. Çünkü hiçte iyi örnekler ve canavar hareketler değil. Tamamen kınıyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: angela99
    Tamamen kınıyoruz.


    O kadar çok silah, savaş ve ölüm unsuru var ki, izleyemedim. Artık izlenecek insan gibi birşey yok. Tamamen insanlık dışı, kan ve ölümden başka hiçbir faydalı unsur yok. Ayrıca Türk Bayrağını sanki patlamaları, ölümleri, silahları ve savaşları özendirici ve benimsetici unsurlar oluşturmuş. Sanki herkesi savaşa davet eder gibi gösteriş yapılıyor. Yani, haberler izlemiyor mu? Herkes oyunla yatıp, oyunla mı kalkıyor? Nesiniz siz? Bizim doğuda polislerimiz, askerlerimiz, insanlarımız ölüyor. Sizde Türk Bayrağını silahla takıp, adam vurup, kan akıtıp gösteriş yapıyorsunuz ve birde bu kalkıp canavar hareketler diyorsunuz. ------------------------------ Gerçek hayatta cephede bir mehmetçik gibi savaşın bakalım, arkadaşın göüzünüz önünde kanlar içinde ölsün bakalım. Sonda evinize geri döndükten sonra bu tip oyunlar oynamak isteyecek misiniz? Valla Ayıp ya!!!!! Türkiye Gençliği nelerle uğraşıyor. Barış için yürüyeceğine savaşıyor ya!!!

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Bugüne kadar izlediğim en kötü canavar hareketler videosuydu.Cidden istediği oyunu veriyosanız birincilere yazık. O 1nciyi 2nciyi renkli renkli oraya yazmanız berbat olmuş lütfen bi daha yapmayın onu :D

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • yalnız bir arkadaşın dediği gibi pistol raunduydu o. eko raund falan değil yani.

    bir de mouse kötü mouse, çektiğim videolara bakınca daha net anlıyorum.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.