Şimdi Ara

''Momentum''suz, tamamen sizin kontrolünüzde bir futbol efsanesi..WE8 (Pes4) oynuyoruz..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar, ben de sizler gibi her sene yeni çıkan Pes ve Fifa'nın demosunu hevesle indirip online-offline maç deniyor ve hüsrana uğruyorum..Eski efsane serilerin tadını alamadığım için de o efsanelerin 1 numarası olan Winning Eleven 8'e devam ediyorum..Benim gibi olan yaklaşık 25 kişiye yakın bir grubumuz da var..Birbirimize direkt ip veya Hamachi ağı üzerinden bağlanıp inanılmaz keyifli maçlar yapıyoruz..Şimdi adım adım isteyen herkesin grubumuza üye olup oyunu lisans ücretsiz bir şekilde kurup oynayacağını anlatacağım..Oyunu kitserver

    -Öncelikle facebook grubumuza ekleme talebi gönderin..https://www.facebook.com/groups/2387942434799120

    -Oyunu verdiğim linklerden indirin(artık ticari bir değeri olmadığı ve satın alamayacağınız için paylaşmakta sakınca görmüyorum)
    PART 1 - https://www.dosyaupload.com/ntMJ?fbclid=IwAR3aLW3nmzr0dUg0p6IGLB7O7D0Q1a6r_oxUeKWx8y56S0FGnxOEkhZwjCE
    PART 2 - https://www.dosyaupload.com/fkpE?fbclid=IwAR1A9MvdLh8HYpu-ZEuApjkiFIIVA5jR-X5GlCM65MJvdxYq__f68xoIlxY

    -OPSİYONEL Kitserver kurulumu yapabilirsiniz. Kitserver, We/Pes serileri için, oyunun settings kısmında desteklenmeyen çözünürlükleri ayarlamanızı sağlayan çok basit bir programdır. Ben bu sayede oyunu, pcyi hdmi kablosuyla 4k Hdr tv'ye bağlayıp 4k çözünürlükte en ufak bir takılma, adaptasyon sorunu olmadan oynayabiliyorum. Dolayısıyla, eski oyun, grafikler kötü diye bir olumsuz önyargınız olmasın..Kurulumu kısaca anlatayım..Aşağıdaki linkten We8 için geliştirilen Kitserver 4.41 versiyonunu indirip Kitserver klasörünü olduğu gibi oyunu kurduğunuz klasörün içine bırakıyorsunuz. Doğru yere attıysanız, Kitserver klasörünün içinden setup.exe çalıştırdığınızda, We.exe'yi otomatik bulacak ve sizin yapmanız gereken sadece install tuşuna basıp Kitserver'ı aktif etmek..Şu andan itibaren settings'ten grafik ayarları yapmayacak, kitserver içindeki ''kserv.cfg'' dosyasını not defteri ile açıp, çözünürlük ve aspect ratio'yu gireceksiniz..Şimdi kserv.cfg dosyasını not defteri ile açıp ayarlarımızı yapalım..

    İndirme linki: https://kitserver.mapote.com/files/kitserver-441.zip

    Ayarlar yapılmadan şu şekilde görünecek (değiştireceğimiz kısımları en aşağıda anlatıyorum):

    # KitServer configuration file

    kdb.dir = ".\"

    vKey.homeKit = 0x31
    vKey.awayKit = 0x32
    vKey.gkHomeKit = 0x33
    vKey.gkAwayKit = 0x34

    # ADVANCED FEATURE
    # possible values:
    # 0 - no texture boost
    # 1 - kit textures from KDB are boosted
    # 2 - all kit textures are boosted
    kit.useLargeTexture = 0

    vKey.prevBall = 0x56
    vKey.nextBall = 0x42
    vKey.randomBall = 0x52
    vKey.resetBall = 0x43

    aspect.ratio = 1.3333
    game.speed = 1.0

    fullscreen.width = 0
    fullscreen.height = 0
    internal.resolution.width = 0
    internal.resolution.height = 0

    Yukarıdan değiştireceğimiz kısımlar (4k çözünürlük için):

    kit.useLargeTexture = 2 (Buna 2 değerini atamak, texture kalitesini artıracaktır)

    aspect.ratio = 1.7777 (bu bizim geniş ekranımızın en/boy oranıdır. orjinalde o zamanlar 4/3 monitörler yaygın olduğundan 1.3333 olarak geliyor)
    game.speed = 1.0 (sabit kalacak)

    fullscreen.width = 3840 (Buraya oynayacağımız ekranın en çözünürlüğünü gireceğiz, ben 4k hdr tv'de oynadığım için 4k'nın en çözünürlüğü olan 3840 değerini giriyorum)
    fullscreen.height = 2160 (Buraya oynayacağımız ekranın boy çözünürlüğünü gireceğiz, ben 4k hdr tv'de oynadığım için 4k'nın boy çözünürlüğü olan 2160 değerini giriyorum)
    internal.resolution.width = 3840 (Buraya oynayacağımız ekranın en çözünürlüğünü gireceğiz, ben 4k hdr tv'de oynadığım için 4k'nın en çözünürlüğü olan 3840 değerini giriyorum)
    internal.resolution.height = 2160 (Buraya oynayacağımız ekranın boy çözünürlüğünü gireceğiz, ben 4k hdr tv'de oynadığım için 4k'nın boy çözünürlüğü olan 2160 değerini giriyorum)

    Tüm bu satırları kaydedip çıkalım..Yalnız oyun daha düşük çözünürlük özelliği olan bir ekranla açmak istediğinizde kararıp kalacağı için bu o ekranı oyuna girmeden nvidia/ati ayarlarından etkinleştirmelisiniz. Yine aynı şekilde, oyunda frame atlaması ve yırtılma olmaması için V-Sync yani düşey senkronizasyon ''AÇIK'' olmalı.

    Tüm bu toplam 5 dk bile sürmeyecek ayarlardan sonra ''hamachi'' indirip kurmalı ve gruba facebooktan oyuna hazır olduğunuzu belirtmeniz, sonrasında whatsapp grubumuza da eklenecek olup, oynamak isteyenleri hamachi ağında ekleyip oyunu oynayabilirsiniz..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rising_Sun -- 26 Mart 2020; 18:52:12 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.