Şimdi Ara

Mokka Code 84 Hatası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,



    2016 model Mokka 1.4t otomatik aracım var. Uzun zamandır arada bir code 84 hatası veriyor. Bobin, buji, boğaz kelebeği ve gaz pedalı sırasıyla değiştirildi. Ancak her parça değişim sonrası belirli olmayan sürede Code 84 hatasıyla beraber motor arıza ışığı ve esp ışığı yakıyor. Arızanın hala kök sebebini bulamadık. Konuyla alakalı benzer bir durumu yaşayan var mı?



    Mokka Code 84 Hatası







  • Merhabalar, siz 2 yıl önce yazmışsınız aynı sorunları biz yaşıyoruz araç servisden çıkamıyor. Siz nasıl bşr çözüm buldunuz yardımcı olurmusunuz??


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, yukarıda da bahsettiğim gibi parçaları değiştirdik. Yine hata verdi. Sonra yakıt aldığımız istasyonu değiştirdik. Bir de aracı hiç yıkamaya vermedik. Bazen de araç yıkamadan gelince hatayı veriyordu. Artık kendimiz yıkıyoruz. Onun harici başka bir değişiklik yapmadık. Yaklaşık 1.5 yıldır hata vermedi çok şükür. Ama kök sebep bunlar mıdır bilemiyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emsak -- 20 Mayıs 2024; 0:39:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emsak E kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Btl35 B kullanıcısına yanıt

    biz bunları sırasıyla yapıyoruz yarın kelebek değişecek eğer devam ederse beyinden olabilir diyorlar sizede böyle bilgilendirme yapıldımı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet, o zamanlar için beyinden olabilir veya gaz pedalından beyine giden elektrik tesisatından da olabilir demişlerdi. Anladığım kadarıyla bu hata koduna karşı, tek bir arıza noktası yok. Can sıkıcı bir durum. Keşke nokta atışı tespit edilebilse.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.