Şimdi Ara

MoH: Warfighter, FIFA 13'ü Tahtından Etti (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forever game

    quote:

    Orijinalden alıntı: pastadanadam

    Oyun güzel beyler boşverin puanları.Bu nesilde puanlamanın çivisi çıktı resmen.Tekrar söylüyorum aynı oyunun adı Call of Duty:Warfighter olsaydı,heryerden 9-10 puan alır,herkes beğenirdi.


    ya bi git birader bu ne cod düşmanlığı oyunun single playerı çok kötü seneryo klişe adamlar bunlara eksi not vermiş multisi güzel bilip bilmeden hemen cod olsa falan filan sevmiyosan yorum yapma

    Peki bu Cod sevdası ne?
    MW3'e verilen o puanlar ne?!Bu sitenin incelemesinde MW3'ü o kadar kötüleyip 8,6 puan alması ne? İGN'nin MW3'e 9,bu oyuna 4 puan verip ''zaman kaybı'' demesi ne?
    Moh klışe olabilir doğru,mw3 çok mu yaratıcıydıda o puanları aldı,millet beğendi?Moh'daki gibi askerlerin aileleriyle ilişkilerini gösteren başka oyun var mı?
    Sunumu bu oyun kadar güçlü bir başka oyun var mı ? Oyun film gibi değil,bilgiğin film(sunumu için diyorum).
    Lütfen,artık yalvarıyorum tarafsız olun.
    Amacım CoD'u kötülemek değil,sadece MW3'ü kötülemek,siteleri kötülemek,CoD isminin o saçma gazını kötülemek,Activision'ın bizleri aptal(!) yerine koymasını kötülemek.Hiç bir oyunun hayranı değilim umrumda değil,umrumda olan firmaların,medyanın yaptıkları.
    MW3 tamamen ticari bir yapımdı.Cod'un ismini sonuna kadar kullanan bir oyundu.MW2 ile MW3'ün afişlerini karşılaştırsanır bile anlarsınız bunu.
    Ama siz hala gidip Cod'u savunup bu puanlara inanır,etkisinde kalır,yorumların gazına gelirseniz ben size bişey diyemem daha.
    Herkes Cod'u gözlerini kapatım oynuyor,seviyor.Biz eleştirince düşman,kötü oluyoruz :S Ne güzel be!




  • Fifa'yı tahtından etmiş aman ne başarı:D Meydan boşken keyfini çıkarsın.
  • Skyrim hala satanlar listesine giriyorsa nasıl bir başarılı yapım olduğunu gösteriyor
  • oyunun en büyük eksiyi türk özel küvvetlerinin olmaması bence
  • @pastadanadam Tescilli bir fanboysun ama farkını söylüyorum.Bu zamana kadar oyun deneyimin olmadığı için oyundan anlamaman normalde oyun denen şeyin grafikle alakası yok grafik denen şey 1-2 senedir yeni türeyen birşey bf3ün grafikleri sesleri güzelde gerisi pert ps2 oyunu oyna daha iyi.Bir ton saçmalık bf3te warighter hep rezillik bf3te sizi araçlarla kandırdılar bunda oda yok.Mw3 kadar zevkli bir oyuna 8-9 bile az en kötü cod oyunu olmasına rağmen.Grafik istiyosan havanı alırsın sen kendini kandırmaya devam et oyundan zevk almak isteyenler cod oynamaya devam ediyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • rezalet bi oyun ama yinede coda bin basar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dilikoglu1

    @pastadanadam Tescilli bir fanboysun ama farkını söylüyorum.Bu zamana kadar oyun deneyimin olmadığı için oyundan anlamaman normalde oyun denen şeyin grafikle alakası yok grafik denen şey 1-2 senedir yeni türeyen birşey bf3ün grafikleri sesleri güzelde gerisi pert ps2 oyunu oyna daha iyi.Bir ton saçmalık bf3te warighter hep rezillik bf3te sizi araçlarla kandırdılar bunda oda yok.Mw3 kadar zevkli bir oyuna 8-9 bile az en kötü cod oyunu olmasına rağmen.Grafik istiyosan havanı alırsın sen kendini kandırmaya devam et oyundan zevk almak isteyenler cod oynamaya devam ediyor

    İki tane yorum yazmışım.İkisinede iyice bak,bir tane ''grafik'' kelimesi geçiyor mu?

    Mario'da oynadım zamanında,Resident Evil 1'ide.Medal of Honor'da Cod'un ilk oyunlarını oynadım.Oyun dünyasının nerden nereye geldiğini açıkça görüyorum.

    Mesela kimseye Cod 4 MW'nin konsollar için çıkan Battlefield 2 Modern Combat'dan esinlendiğine inandıramıyorum.O Battlefield'a SP'de vardı.2 dünya savaşında geçen oyun iptal edilip Modern Warfare yapıldı.Cod 4 o BF'den kat kat harikaydı ama yinede bu gerçeği değiştirmez.

    Kimseye inandıramadım Black Ops.'daki soruyla hikaye anlatım şeklinin,önceki nesil için çıkan Black oyunundan alınmış olduğuna.Kimse bunu görmez ama BF3 kullanıca Cod'dan çalmış diye direk saldırıldı.BF3'ün SP'si rezaletti,ama yineden bu gerçeği değiştirmez.

    Bu yüzden bu kadar tepkiliyim.Asıl sen oyun dünyasıyla biraz ilgili olsaydın,sende tepkili olurdun.

    Grafik ya da herhangi bir oyun umrumda değil.Mesela şuan Mark of the Ninja oynuyorum.Sevdiğim türde açık dünyadır.Benim derdim medyayla,firmalarla,bizi sömürmelerle.

    BF3'ün SP rezaletti,yarısında kolaydan oynamaya devam ettim sıkıntıdan.Ama Moh'a düşük puanlar verilmesi,tamamen Cod'un satılması içindir.Çünkü Cod'un rakibi BF değil,Moh'dur.Ea'nin amacıda o zaten,kendiside söledi birkaç sefer.Yani firmaların,oyun sitelerine kendi oyunlarını övmeleri için para verdiklerine inanıyorsunuzda,rakiplerini kötülemeleri için üstüne biraz daha para koyabileceklerine neden inanmıyorsunuz.Activision,Ea'nin Pes'e yaptıklarından korktu heralde.

    Oyun çok güzel değil ''orta''.Hani unutulan güzellik seviyesi orta varya o.Artık bir oyun 8 den aşşağı bir not alırsa çöp etiketi yapıştırılıyor.İnanılmaz.

    Ayrıca neyin fan boyuyum onu anlamadım? Çıkalı ay olmamış oyuna güzel dedik fanboy olduk! Neden eleştiriye gelinemiyor? Haklı çıkmak,yüzelmek için karşı tarası dibe sokmaya çalışılıyor.Yazık :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 29 Ekim 2012; 19:26:41 >




  • Oyun orta derece bir oyun ama gerçektende güzel yanları var özellikle 2.bölümde sniper la adamları indirmemiz. Normal klişe oyunlardaki gibi sniperın dürbününü tam ortasını alıp vurmuyoruz adamları , mermi çok güzel faso alıyor onu hesaba katarak vurmamız gerçeklik hissini veriyoru bir nebze :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 3 gün sonra fifa yine liderliği alır merak etmeyin milletin aklı anca başına gelir çünkü :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Anlamadığım şu niye hep inigltere, amerika gösteriliyo türkiyede niye böyle bişi yok ??

    aynen bende hep merak etmişimdir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    3 gün sonra fifa yine liderliği alır merak etmeyin milletin aklı anca başına gelir çünkü :)

    Fifa gene liderliği alamaz bence. Birkaç gün sonra NFS: Most wanted çıkacak, daha sonra Black ops2 geliyor. Merak ettiğim Moh ile Cod aynı anda çıksa hangisi daha çok satardı acaba?
  • Bu da bence verilen 4.0 6.0 lık gereksiz ve sırf EA ye tepki olarak verilen puanların gerçekçilikten ne kadar uzak olduğunun kanıtıdır 4 haftalık FIFA yı tahtından ediyorsa en az 8.0 lık bir oyundur.
  • Bazıları verilen puanlar çok düşük falan diyor da bütün dergiler sitelerde düşük vermek için anlaşmış olamaz. Artık oyundan çok ismine bakılıyor, bu satışlar onu gösteriyor. 8 ortalamalı PES'in Türkiye'de en çok satan olması eleştirilirken ortalaması 5.5 olan bir oyunun İngiltere'de en çok satması tuhaf görülmüyor...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun hakkı yeniyor.2010'daki de aşırı sağlamdı fakat ülkemizde rağbet görmedi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.