Şimdi Ara

Modern Warfare 2'de Müslümanları Kızdıran Hata! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
10.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Activision batsın insallah :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 15 Yıl da 7milyondan fazla müslüman katledildi, sistematik olarak! Yüzyıllardır Haçlı seferleri düzenleniyor, ama bazıları hala hoşgörüden bahsediyor! Bir başkasının özgürlük alanına girmek bir hak değil tecavüzdür! Onlar müslüman cesedi üzerinde dans ediyor ve bazıları HALA hoşgörü bekliyor! Sizin ananızın babanızın yada eşinizin yada çocuğunuzun fotoğraflarını olmadık şekilde çizip duvarlara assalar ve sizden hoşgörü bekleseler ne hissederdiniz? Müslümanlık huri değildir, Müslümanlık İNSAN olmaktır, Müslüman gibi yaşamayıp kendine müslüman diyenleri müslüman olarak değerlendirmek ise sizin kendi garip seçiminizdir, İnsan gibi yaşayan kişi müslümandır, insan olmayan müslümanlık davasından söz dahi edemez!
  • Kasıtlı bile yapılsa bu kadar küçük bir yanlışlığa verilen büyük tepki beni gerçekten üzdü. Adamın biri tuvalete arapça yazı yazmış diye insanlar kalkmış bunu konuşuyor hayret edilecek birşey. Bence BSC'nin de bunu tutup haber yapması saçma. Dini inançlara saygı duymadığımdan söylemiyorum bunu ama bu ülkede din algısı malesef içler acısı; din inandığınız tanrıyla sizin aranızda olan birşey değil mi başkalarının söyledikleri sizi ne ilgilendiriyor?

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bilerek yapılmış diğer odadaki çerçevede yazı yok

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Buraya girip küçük ateistleri oynayan, insanların ezilmesine ve ölmesine sessiz olanlar, bir de gerçekleri dile getirenlere EKSİ puan basıyorsunuz, ne oluyor? Ölen bir insan, ezilen bir insan, bana söyleyin başka hangi inanç mensupları katlediliyor durmadan? Ateistler sadece ateist oldukları için toplanıp kurşuna diziliyor mu? yada hristiyanlar? yada yahudiler yada vs.. Buraya gelip ahkam kesmek ve eksi basmak kolay, zor olan insan olmak.. "Oyundan buraya geldiniz" diyenlerde olabilir, konu oyun değil, konu her şekilde müsmanların hedef olması ve kendine insancıl ateist, insancıl kafir, insancıl vs.. diyenlerin insaniyet namına birşey yapmamaları, fakat "aman ne olacak canım" kıvamında olmaları.. İnsanlığa yardım eden kuruluşlar inançlı, yardım eden insanlar inançlı, geleceği insanlık adına inşaa edenlerin büyük kısmı inançlı, fakat yinede hedef inançlı insanlar, bakın inançla savaşmayın, Allah ile savaşan kazanamaz, Uzay boşluğunun ortasında seni bir kaya parçası üzerinde mükemmel bir dengede yaratan ve yaşatan İlah, savaşmak için en büyük yanlış rakip seçimi olur... Buraya bir yıl boyunca yazı yazsam onların tek yapacakları şey EKSİ tuşuna basmak!!! Oysa herşey farklı olabilir..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    15 Yıl da 7milyondan fazla müslüman katledildi, sistematik olarak! Yüzyıllardır Haçlı seferleri düzenleniyor, ama bazıları hala hoşgörüden bahsediyor! Bir başkasının özgürlük alanına girmek bir hak değil tecavüzdür! Onlar müslüman cesedi üzerinde dans ediyor ve bazıları HALA hoşgörü bekliyor! Sizin ananızın babanızın yada eşinizin yada çocuğunuzun fotoğraflarını olmadık şekilde çizip duvarlara assalar ve sizden hoşgörü bekleseler ne hissederdiniz? Müslümanlık huri değildir, Müslümanlık İNSAN olmaktır, Müslüman gibi yaşamayıp kendine müslüman diyenleri müslüman olarak değerlendirmek ise sizin kendi garip seçiminizdir, İnsan gibi yaşayan kişi müslümandır, insan olmayan müslümanlık davasından söz dahi edemez!


    neyapılması gerekiyor boş işler bunlar gza gelip saçma işler yapan müslüman gözükn cahillerden bi farkın kalmıyor




  • üzerinde bomba yüklü cesedi balkondan attığımız bölümdede yerlerde seccade vardı.üstüne kanlı botlarımızla bastık gectik.yazıklar olsun bize.
  • Harita geçici olarak kaldırılmış.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • şakirtlik yapmayın adamlar özür dilemiş işte .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yorumları okuyunca uzun zamandır herhangi bir yorum yapmamış biri olarak haberi ve üyelerin yorumlarını okuyunca hayretler içinde kaldım...İnsanların hangi dine mensup olduğundan ziyade burda mensup olduğumuz dine karşı bir saygısızlık var ve yorum yapan bazı arkadaşları bırakın din düşmanlığıyla suçlamak insani değerlerinin ve insanlıklarının kesinlikle beş para etmez olduğunu belirtmek isterim..BSC ekibine de ayrıca teşekkür ederim böylesine önemli bir olayı haber yaptıkları için...Üç büyük dinin hepsi de kutsaldır ve bu dinlerden herhangi birine saygısızlık yapmak ve saygısızlık yapanların tarafında olmak...Neyse küfür edeceğim ama ona bile değmezsiniz...Saygılar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • mw2 serisini steamden aldığım oyunun şu an itibarı ile tüm oyunlarını bilgisayarımdan sildim.Abartmanın anlamı yok diyen arkadaşlara sesleniyorum; Birisi yüzümüze karşı anamıza babamıza sövse ona gereken dersi verirdik dimi? Sahabeler anam babam sana feda olsun demişler. Benim anamdan babamdan da öte Peygamber'imize hakaret eden ondanda öte Allah'ımıza hakaret eden insanların bu safsata oyunların benim pcmde işi yok arkadas. yanlışlık konusunu gelince o haritada bulunan koca dağın üstündeki hac işaretinide mi yanlışlıkla koymuşlar neden hristiyanlığı yüceltiyorlar peki bu mu hoşgörü?Başkası senin matematikte toplama işareti olan hac işaretinin altında oynamak zorundamı bide hoş görüden bahsediyorlar.burada hristiyanlık yüceltiliyor ve inanmadıkları hak peygamberi aşağılıyorlar.(herkesin dinine saygım var burada aşağılanan benim o yüzden sesim yüksek çıkıyor.benim için en iyi oyun cod serisi iken şimdi bedava versen alamayacağım kadar kötü bir oyundur benim için.Hep dua ederdim beni senden uzaklaştıran şeylerden beni uzak eyle diye Ne büyüksün Yarab!




  • oyunlardaki inançlarla ilgili bir başlık açtım beyler aklınıza gelen sahneleri paylaşmak isterseniz link:

    http://forum.donanimhaber.com/m_75357867/tm.htm

    teşekkürler
  • iyi yapmışlar
  • selamaleykum arkadaslar yuz yillardir goruyoruz duyuyoruz muslumanliga surekli bir karsitlik dusmanlik var bu sadece silahla tabancayla deil her alanda planli olarak yapiliyor ve kiskirtiliyor insanlar bunun gibi ufak tefek gorunen ayrintilarin aslinda bicim icin acilan planli bir savas oldugunun farkinda deiliz oyunlari uretenler musluman deil ve inanin bizim kadar oyuna bilgisayara duskun deiller bunlara biz dusuyoruz dinimizi namazimizi birakip bu oyunlarla ugrasip bosa vakit harciyoruz onlarda amacina ulasiyorlar adamlar bos vakitlerini sporla geciriyor sosyal aktiviteler yapiyorlar kitap okuyorlar biz de ya televizyon ya bilgisayar oyaliyor bizi bu kadarmi gaflete dusmusuz kardesler bu kadarmi unutmusuz allah yardimcimiz olsun
  • İyi güzel yazmışsında sende boş vaktinde spor yapıp kitap okuyabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.