Şimdi Ara

modem arayüz şifresi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın pek bu yerlerde dolaşmadığım için bilmiyorum nereye açacağımı. Konuya gelicek olursak. Bizim yandaki apartmana penceremin tam karşısına yeni birileri taşındı. Taşındıktan sonra internetimde bir yavaşlama olduğunu farkettim. Nerden farkettin dersen LOLde sabit 60-90 ping arası oynarken sürekli 4000-5000 ! lere kadar çıkıp inmesinden anladım. İnternetime sadece benim laptop ve ethernet ile bağlanan masaüstü var. Bunun dışında wifi hırsızı olduğunu anladım.Sonra modem arayüzüne girip şifremi değiştirecektim fakat modem arayüzüne giriş yapamadım. Herhalde şifresi değiştirildi. Bu şifreyi müşteri hizmetlerinden öğrenebilirmiyim veya başka yöntemler varmı ? Bu yüzden adam akıllı oyun oynayamıyorum video izleyemiyorum. Teşekkürler.



  • Modeminizin arkasındaki reset tuşuna 5-10 saniye basıp modemi fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz, sonrasında default şifre ile girip tekrar şifre oluşturabilirsiniz, kablosuz ağ şifrenizide değiştirirsiniz.
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim fakat resetledikten sonra bazı ayarların yapılması gerekiyormuş bu konuda cahil olduğum için ne yapmam gerekir biliyosanız yazabilirmisiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaunTLeRoy

    Cevabınız için teşekkür ederim fakat resetledikten sonra bazı ayarların yapılması gerekiyormuş bu konuda cahil olduğum için ne yapmam gerekir biliyosanız yazabilirmisiniz ?

    Çok bir ayar yapmanıza gerek yok, internete bağlanabilmek için ttnetin verdiği kullanıcı adı ve şifreyi giriyorsunuz bu kadar, sonra kablosuz ağa şifre koyup modem şifrenizide değiştirdiğinizde biter olay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.