Şimdi Ara

'Mobil Grafikler 2017 Sonunda PS4 ve Xbox One'ı Geçecek' (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
1
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sosyal medya telefonu 1000 tl
    Kamera telefonu 2000tl
    Oyun telefonu 4000tl

    Diye çıkarsa şaşırmayın

    Edit:Yıl 2020
    Fiyatları salladım daha fazlada olabilir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GPU işlemcisi iyi Telefonlar çıkacak demek istemişler. Clash of Clans gibi örnekleri olduğu mobilde ciddi paralar kazanmak mümkün.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Ps4'ü geçebilir, fakat xbox'u geçemez
    Esram ve cloud gücü yadsınamaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil oyunların süresi kısa bi süre sonra sıkıyor, sürekli şarj et, telefon ısınınca mola ver vs. bıktırıyor adamı
  • Bir kişide amaç sabit bir yerdeki büyük ekrana rakip değil.Yolda,Tatilde memlekette elinizdeki telefonla rahat oyun için yapılmakta

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama kanka konsollarla beraber biz yeni nesile geçmiştik

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • İsterse 4k oynatsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav he he
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lovekrand

    2017 sonu biraz erken olabilir ama 2019,2020 de çok raha geçer. Şuanda gta san andreas yüksek çözünürlükte çok rahat oynanabiliyor (ps2 oyunu). Gta 4 oyunuda emülatörle falan oynanabiliyor iyi kötü. Mobil sektör her yıl yüzde 50 , yüzde 100 koyarak ilerliyor. Yorumlar çok sığ olmuş. Daha 4-5 yıl öncesindeki durumu unutanlar var galiba ya da forumun yaş ortalaması bunu hatırlamayacak kadar çocuk dolu.

    Bu yoruma göre note 4 ile note 5 arasında %50 veya %100 fark var.

  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    O exynos serisinin mecburi tercihi idi, sp810 öyle olunca başka çare kalmadı. Apple gpu ve işlemci birimlerini kıstas almak daha mantıklı, sp820 özellikleri çoktan belli oldu zaten kıstas yapabilirsin.
  • Bence güzel bir gelişme. İphone ile oyun keyfi harika olacaktır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanatizm insanın düşünce yapısından söylemlerine kadar herşeye tarafsız yaklaşamamasına sebep olur. 2012'de piyasaya çıkmış PS Vita'da Arm işlemci ve PowerVR grafik işlemci kullanılıyor, sonuç olarak donanım bugün bile oldukça tatmin edici. Bundan 2 sene sonra günümüzün 3-4 yıl önceki grafik kartlarını kullanan ve yeni nesil denilen konsolları neden geçmesinler?
    Tabii ki işin kontrol yönünü dokunmatiğin ilerisine taşımak zorundalar. Mesela Wii U tablet kumandasını ekran olarak kullanıp kablosuz Pro Kumanda ile yada hareket algılayıcı Wii kumanda ile oyun oynamak mümkün. Yada tablet veya telefonu analog ve d-pad içeren bir kontrol sistemine de oturtmak da olası bir durum. Firma Nintendo'nun el konsolları ve son olarak PS Vita'da kendini kanıtlamış bir işlemci üreticisi ve işin oyun konsolu kısmında yeterince uzmanlığa sahip, eğer büyük bir elektronik markası bu işe girişirse gayette olabilecek bir durum.
    Tek ve en büyük sorun mobil dünyasındaki oyun kalitesinin oldukça düşük ve özensiz olması Sony gibi bir konsol ve oyun firması bile Vita gibi bir donanımı destekleyemedi.




  • Donanım olarak geçebilir hatta katlayabilir ama yazılım anlamında yani oyun olarak yanına bile yaklaşamaz android işletim sisteminin ne kadar performans düşmanı olduğunu herkez bilir IOS unda ondan çok farklı bir yanı yok.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Candy crush,temple run gibi mükemmel oyunlar hangi konsolda var?Bu forum çok cahil olmaya başladı,mobildeki kontrol hissiyatı,fizikler,yapay zeka ve exclusive oyunlar hangi konsolda var,hiç modern combat 5i gördünüz mü nerdeyse ps6 seviyesinde bir oyun şu ana kadar ki tek eksik candy crush oynatırken ısınması ve şarjı bitmesi. Onun dışında age of empires a rakip olacak clash of clans gibi dev yapımlar var. Biraz öğrenin de gelin. Söyledigim eksikler harici hiçbir kötü noktası yok 1-2 sene içinde sony ve microsoft bu işlerden elini ayağını çekecek casper,lg,apple,samsung gibi devler oyun piyasasına yön verecektir. İzleyin ve görün ayrıca Ios icin özel olan last of us,uncharted,android icin özel olan halo,gears of war ve quantum break gibi oyunlar hangi konsolda var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertcelik-

    Candy crush,temple run gibi mükemmel oyunlar hangi konsolda var?Bu forum çok cahil olmaya başladı,mobildeki kontrol hissiyatı,fizikler,yapay zeka ve exclusive oyunlar hangi konsolda var,hiç modern combat 5i gördünüz mü nerdeyse ps6 seviyesinde bir oyun şu ana kadar ki tek eksik candy crush oynatırken ısınması ve şarjı bitmesi. Onun dışında age of empires a rakip olacak clash of clans gibi dev yapımlar var. Biraz öğrenin de gelin. Söyledigim eksikler harici hiçbir kötü noktası yok 1-2 sene içinde sony ve microsoft bu işlerden elini ayağını çekecek casper,lg,apple,samsung gibi devler oyun piyasasına yön verecektir. İzleyin ve görün ayrıca Ios icin özel olan last of us,uncharted,android icin özel olan halo,gears of war ve quantum break gibi oyunlar hangi konsolda var?

    hurafe, tevatür ve iftira dolu yanlış bir mesaj. The Last of Us, Uncharted IOS için değil Playstation için çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E87629FD5 -- 18 Şubat 2016; 21:47:58 >




  • Sevdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanılmaz saptamalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz aparatlar var ama oyunlar gamepad desteklemiyor çoğu yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.