Şimdi Ara

Mitsubishi electric legendera korkunç coslama sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 1 ay önce 2 adet me ln35 klima aldım. Fakat klimanın birinde aşırı bir genleşme sesi var. Bu normal değil. Zira 23 derecede çalışıyorlar ve ortam ısısı çok degismemesine rağmen çatır çatır catirdiyor. Buda yetmezmiş gibi 2 gündür soğuklarda korkunç bir coslama yapıyor her iki klimada. Sanki kızgın yağ döküyorlar. Bugun bayiyi aradım biraz bahsettim normal dedi. Fakat elimde bu video yoktu. Yani bu kadar ses cikaracak ne oluyor bu makinenin içinde. Hakikaten çok sesli. Kanatları kaldırıyor biraz bekliyor sonra bu ses. O sırada defrostmu oluyor bilmiyorum. Dis sıcaklık 2 derece nem %55.https://www.youtube.com/watch?si=dAMqC4yT9nvv5NPt&v=feUjvejI71s&feature=youtu.be&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Evimizde 3 tane legendera klima var. 2 si multiye bağlı 3 senedir kullanıyoruz. Benim kullandığım odada çok coslama ve akış sesi oluyordu ilk zamanlarda. Son iki senedir yapmıyor. Diğer odadaki tek klimada hiç yapmadı. Bu odadaki klima yazın kuruldu, cos ve akış sesi hiç duymadım. Diğer klimalar da kışın kuruldu. Sanki klima soğutma modunda çalıştıktan sonra gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1u2i3o4 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam genleşme sesi durumu nasıl sizin cihazlarda?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şu anda bizim cihazlarda bu kadar ciddi bir coslama sesi yok. Ama bu videodaki ses genelde fan kapalıyken ve ilk açıldığında oluyordu. Bu ses sanki su dolu bir ince çubuk var da üflüyormuşsunuz gibi veya sıvı akış sesi gibi bir sesti. Coss sesi de genelde defrostta oluyor.Ama dediğim gibi sistem soğutma modunda çalıştıktan sonra baya az olmaya başladı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.