Şimdi Ara

Mitsubishi Colt Aktivatör Tamiri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
5.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba mitsubishi colt ve samart forfour araçlardaki aktivatörlerin tamiri yapılıyor. Aktivatör arızaları için Facebookta grup kurdum. Ayrıca detaylı bilgiye facebook colt gruplarından ulaşabilirsiniz. Aktivatörle başı dertte olan, daha önce aktivatörün değişip değişmediğini öğrenmek, aktivatörü sorun çıkaran arkadaşlar gruba davetlidir.
    GRUP ADI: Mitsubishi Colt Amt Arızaları Yardımlaşma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leEco -- 19 Aralık 2019; 0:6:49 >



  • Hocam merhaba benim aracımda ara sıra soyke bir arıza oluyor. Vites gecislerinde zipliyor vuruntu yapıyor. Arıza aktivator mü baskı balata mi bilmiyorum. Ama müsait birgün fsm otomotiv e götürmeyi düşünüyorum. Belki de basit bir sorundur. Çünkü sürekli yapmıyor bu arızayı. Yapmaya başlayınca stop edip. 5 dk bekliyorum çalıştırınca tekrar yapmıyor.
  • ardamert58 A kullanıcısına yanıt
    Genelde aktivatör arızası nedeniyle bunu yapar. Özellikle aktivatör 90 100 binden sonra detaylı bakım istiyor. Eger bakım yapılmazsa bir süre sonra silkeleme başlıyor. Silkeleme ve geri vitese geçmeme sorununun ardından tamamen bozulur. Şu an detaylı bakıma ve revizyona başladım. Bursa, İstanbul ve Ankara illerindeki durumu acil olan aktivatörlere öncelik verdim.

    Detaylı bilgi için Facebook grubuna beklerim
  • Arkadaşlar Mitsubishi coltun aktivatörünün tamiri artık mümkün. Detaylı bilgiye Facebooktaki colt gruplarından ulaşabilirsiniz.
  • Arkadaşlar 2011 Colt sahibiyim.kaza yaptım beyin hasar gördü kod yazan kısım kırıldı.Aranızda 2011 elegance otomatik 1.3 kullanan varsa beyin koduna bakıp bilgi verebilirim.farklı model kullananlar varsa onlardan da bilgi alabilirim teşekkür ederim
  • Colt2011 C kullanıcısına yanıt
    ben de 2005 model var. facedeki colt gruplarına üye olursanız daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.
  • Geçen Aralık ayından itibaren yaklaşık 80-100 civarında aktivatörün tamirini gerçekleştirdik. Birkaç fotoğraf ekledim
    Mitsubishi Colt Aktivatör Tamiri
    Mitsubishi Colt Aktivatör Tamiri
    Mitsubishi Colt Aktivatör Tamiri
    Mitsubishi Colt Aktivatör Tamiri
    Mitsubishi Colt Aktivatör Tamiri
    Mitsubishi Colt Aktivatör Tamiri
    Mitsubishi Colt Aktivatör Tamiri




  • Aktivatör sökülünce tekrar araca tanımlamak gibi bir durum söz konusu mu acaba ya da parcacilarda sachs marka sıfır alınıp takılsa direk çalışır mı
  • Mdogan06 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba aktivatörü araca takınca herhangi bir tanımlamaya gerek yok. Sıfır alıp kendiniz takabilirsiniz. YouTube ta montaj ve sökme videosu var. Eskiyi lütfen atmayın, yeniden kullanılır hale getirelim.
  • Çok teşekkür ederim servis bana bunu böyle söyledi.birisine takmışlar internetten alınan aktivatoru araba yürümemiş miş falan filan.tanimlayamamislar güya. Sonuçta sachs marka aktivatoru ha servis takmış ha başka usta bence bi farkı yok gibi.bunun yan sanayisi falan da yokmuş galiba.servis de tutturabildigine galiba
    Henüz bi urun almadım çünkü ariza var mı yok mu oda belli değil
  • Mdogan06 M kullanıcısına yanıt
    Hepsi aynı fabrikadan çıkıyor. Ha İnternet ha servisten alınan aktivatörlerde fark etmez %1 ihtimal bozuk olma ihtimali olabilir. Daha önce bir arkadaşta sıfır aktivatör bozuk çıktı. O servise bunlardan biri denk gelmiş olabilir.
  • Hocam ben birşey sormak istiyorum bu coltların amt şanzımanlarında hepsi geri kaçırma yaparmı yada düz duruken kendiliğinden gitmesi gerekmez mi yeni colt aldım 2 günlük 182 bin km de şanzımanı güzel geçiyor sarsma vurma yok ama şu kaçırma olayı acayip yani en azından tutsa biraz rampada güzel olcak
  • Rampalarda el freni den başka yapıcak birşey yok hocam hepsi kaçırıyor kitapçıktada el freni kullanın yazıyordu.
    Hayırlı olsun hocam coltunuz kaç model araç ne kadara aldınız arkadaşa da bakıyoruz Colt uygun fiyata bulamadık henüz
  • yahya90 Y kullanıcısına yanıt
    hocam takasla aldım ama 182 bin km de 2006 model komple boyalı ağır kazası yok ama 5 parça halinde 7 bin hasar kaydı var, hiç expere falan götürmedim açıkcası benim verdiğim araç daha beterdi 2.0 benzinli araç :D
    piyasaları 33 civarı ama temizleri 40 a kadar çıkıyor aslında şu anda piyasa çok saçma sapan millet kafayı yemiş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-490EE65F3

    Hocam ben birşey sormak istiyorum bu coltların amt şanzımanlarında hepsi geri kaçırma yaparmı yada düz duruken kendiliğinden gitmesi gerekmez mi yeni colt aldım 2 günlük 182 bin km de şanzımanı güzel geçiyor sarsma vurma yok ama şu kaçırma olayı acayip yani en azından tutsa biraz rampada güzel olcak
    amt ve düz viteslerin hepsi geri kaçırma yapar zira hiç birisinde hill holder yoktur. hatta lancer'da bile hill holder yok. asx, eclipse cross ve daha üst modellerde (outlander, pajero vs.) hill holder var. asx'te hill holder'ın nimetlerinden faydalanıyorum, keşke colt'ta da olsaydı.

    düz dururken kendiliğinden gitmesi şanzıman alıştırmasına bağlı. serviste ayarlatabilirsiniz. ama gaza basmıyorken aracın gitmiyor olması şanzıman sağlığı açısından faydalı olacaktır.

    rampada kaçırmamanın iki çözümü var, birincisi alışmak, ikincisi el freni kullanmak. ben alıştığım için el freni kullanmadan kalkıyorum. ilk günlerde araca patinaj çektirerek kaldırabilirsiniz ancak zamanla alışırsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 17 Ocak 2020; 18:40:44 >




  • Rica etsem iletişim bilgilerinizi paylasabilirmisiniz
  • eraslan60 E kullanıcısına yanıt
    05306877923
  • Ben Mustafa Ekiz uzun zaman önce leeco kullanıcı adıyla bu konuyu açmıştım. Aktivatör tamirine ve mitsubishi colt şanzıman arızalarınızı çözmeye devam ediyorum. Yanlış teşhis size hem zaman hem de ekonomik kayıp yaşatır. Herhangi bir sorunda 05306877923 numaradan bana ulaşabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafaekiz2468 -- 5 Ocak 2024; 8:50:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.