Şimdi Ara

Mini cooper alınırmı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
132.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bir arkadaşımdan dolayı bir süre kullandım ve içinde bulunduğum araçtır kendileri.

    alınır mı sorusuna maddi derdiniz yoksa alınır.

    yoksa çok yakıyor ayrıca bu araçta bir bakım vs durumu olsa her usta elini süremez sürsede parça sıkıntısı biraz fazla... güçlü bir motor var ama küçük yapısından dolayı çok çabuk hızlanan bu araç bir kaza durumunda çok hasar görebiliyor.

    tek artısı gözler sizin üstünüzde olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mefsa

    bir arkadaşımdan dolayı bir süre kullandım ve içinde bulunduğum araçtır kendileri.

    alınır mı sorusuna maddi derdiniz yoksa alınır.

    yoksa çok yakıyor ayrıca bu araçta bir bakım vs durumu olsa her usta elini süremez sürsede parça sıkıntısı biraz fazla... güçlü bir motor var ama küçük yapısından dolayı çok çabuk hızlanan bu araç bir kaza durumunda çok hasar görebiliyor.

    tek artısı gözler sizin üstünüzde olur.



    aynen öyle çok dikkat çekiyor, hatasız olanını bulursanız şanslısınız demektir.
  • mini alınacaksa 2008 ve üstü model olmalı, cam tavanlı Cooper S olmalı en önemlisi mümkün olduğunca en temizi bulunmalı...
  • araba ile ilgili bir bilgi ararken bu konuya düştüm konuyu hortlatayım :) gerçekten hiç kullanmamış arkadaşların boş yorumlarına aldırmayın. bi arkadaşının varmışta içinde durmuşta begenmemiş olanlara da aldırmayın . yukarıda bi arkadaş demiş ya . mini yi ya alırsın yada kötülersin. çok güzel özetlemiş sanırım . ben mini cooper D 5 kapı kullanıyorum . yandan polo gecmiş te vın die o bile daha hızlıymıs yorumunu görünce gülmekten yere yatıcagdım az kalsın :) ayrıca vasat dayanıksız bir araba sözlerinide çok guzel bır ornekle hemen tarihe gömeyim :) çok hızlı araba kullandıgım için sanırım boyle bırsey oldu :) cevre yolunun sehre baglandıgı yerde yanı hız limit inin 90lardan 50 60 lara indigi bir yerde o çok güvenli volkswagen varya passat modeli birden tali yoldan önüme fırladı . tahminimce yavas zannetti ama 5 metre kala fırlamasaydı iyiydi . olan oldu ve ben bu arabaya çok guzel yandan carptım ve araba 180 derece dönerek (abartma yapmıyorum polis tutanaklarında krokisi ve resimlerinde hersey açık ) refüje cıktı . e araba da bayağı bi haşat oldu . benim mini m de isi sol on far kırıldı ve kaputta hafıf bı sekıl bozuklugu dıyeyım :) kazaya ilk gorenler bu kucuk araba koca passatı nasıl bu hale getırr die muhabbetten adamlara bakamadı. sonradan gelenler ise kaza yapan dier araba nerde die soruyorlardı. cunku mini pek kaza yapmıs bı araca benzemiyordu . performansa gelincek olursa dedikleri gibi gaza bastıgınız anda koltuga yapıstıgınız dogru dur. virajlarda savrulma die bir olay cok zor malum kac tonluk araba . countryman lerin daha iyi oldugu konusunda yorumlar var dogrudur ama daha yuksek bır araba savrulması daha fazla yol tutusu da dıer modellere gore daha az . dogal olarak kucuk olanlardan alınan zevkı tabiki alamıyorsunuz . hayatımda kullandıgım tek araba deıl belki teknık olarak cok bılgım yok fakat , golf , range rower, auidi a6 a4 a3, BMW320. megane arasında kullanmaktan en cok zevk aldıgım arac tabiki mini. özellikle ust model ve aynı segment gıbı olan a3 le kıyaslıyorum su sıralarda aynı yere bıle koyamıyorum :) ama soyle bıseyde var seri bir araba oldugu icin 2000 3000 motora sahıp araclarla bile trafıge acık yerde yarıs yapsa kazanır :) tabiki önermiyorum ama denedık gorduk ( yanlıs anlasılmasın cok acıl bıyere yetısmemız lazımdı ve sırf bu yuzden a6 yı falan evde bırakıp bu arabayı almıstık ve dedıgım gıbı performans dudak ucuklattı - yine de tecrubesıs ellerde bır bomba :)) karga ya yavrusu guzel gorunurmus. sozundende olabılır fakat arabayı kıme versem hayret ler ıcınde gerı donus yapıyorlar yıne de eklıyeyım :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fleleo

    quote:

    Orijinalden alıntı: geogenior


    quote:

    Orijinalden alıntı: geogenior

    Motor mükemmel, iç tasarım fantastik, dis tasarım olağanüstü. Ancak,
    - çok yakar
    - içeri ses alır
    - ikinci eli yerlerde
    - halk arabası değil. Daha çok Nişantaşı halkına hitap ediyor.


    Ayrıca,
    - parçası çok pahalı ve yurt disından ettiriliyor
    - bakimi el yakar

    Bende bunlardan korkuyordum gerçi çok yakacağını az çok tahmin etmiştim ve şu parça sorunu bakımıydı vergisiydi falan bunlar gözümü korkutuyor açıkcası. Ayrıca bagaj diz mesafesi vs. beklentilerim yok ikinci eli ucuz ve gösterişli araba olduğu için vuruldum arabaya.

    Bakımı: Öptürmezseniz 150-200TL'ye yapılır.

    Vergisi: 1.6 10 yaşında araba ne vergisi? 400TL Yıllık...

    Parça Sorunu: Temiz kazasız ve az kmde olanını alın. Motor zaten başka platformlarla da ortak, büyük bi parça sorunu olacağını sanmıyorum



    Edit: 2013 Hort'uymuş.... BİLİYDİM BÖYLE OLACAĞINIIIII



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krandei -- 28 Mayıs 2015; 9:17:18 >




  • yazıyı görünce yazmak istedim 2006 model checkmate serisi var 100 km de şehir içi 11.5 lt yakıyor benden söylemesi km 20 binde çok temiz kullanırım ...düşünen varsa bu aralar satma niyetindeyim arabayı büyütmeyi düşünüyorum ;)
     Mini cooper alınırmı?


    dh ye ekstra indirim olacak tabii ki ;)

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-20000-km-cooper-spor-paket-kosifler-ckisli-kapali-garaj-arabasi-131791403/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 10 Temmuz 2015; 10:02:51 >




  • arkadaşlar hortlamış konudan devam edeyim dedim. maksimum cıkabileceğim 35000 lira ile 150000 kmlerde mini one düz vites almak gibi bir düşüncem var. 2008 2009 model bir şey düşürebiliyorum gibi. acaba kullananlar arasında bu aracın yakıtı ne olur bakımı ne olur bilen var mıdır? internet yorumları çok çelişkili olduğu için kullanan birileri daha sağlıklı bilgi verir diye düşündüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enderhan

    arkadaşlar hortlamış konudan devam edeyim dedim. maksimum cıkabileceğim 35000 lira ile 150000 kmlerde mini one düz vites almak gibi bir düşüncem var. 2008 2009 model bir şey düşürebiliyorum gibi. acaba kullananlar arasında bu aracın yakıtı ne olur bakımı ne olur bilen var mıdır? internet yorumları çok çelişkili olduğu için kullanan birileri daha sağlıklı bilgi verir diye düşündüm

    Fabrika verilerine bakmayın, one 1.4 olursa yakar ve gitmez, cooper alın ve 1,6 alın, one pek tutulmaz.
  • fleleo kullanıcısına yanıt
    binip kullandın mı hiç?
    HAssk.... Kardiş kusura bakma, hortlatmış biri, ben de ters köşeye yattım...


    Özetle: alınmaz, yazıktır, günahtır...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabitelli -- 20 Eylül 2015; 17:43:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok one karşıtı var sanırım:) bu arada cooper baslığı altında kimse cvp vermiyo baktım yeni konu actım fazladan, kusura bakmayın arkadaslar:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enderhan

    çok one karşıtı var sanırım:) bu arada cooper baslığı altında kimse cvp vermiyo baktım yeni konu actım fazladan, kusura bakmayın arkadaslar:)

    Karşıtlığı değil hocam, 1.4,16 one cooper hepsini kullandım ondan söylüyorum, cooper al 1.6 olsun bak keyfine.
  • caspento kullanıcısına yanıt
    teşekkürler caspento, aslında durum şu anda one almak ya da almamak gibi maddi acıdan. o fiyatlara 1.6 cooper mumkun değil cünkü, e benim de daha fazla para cıkarmam mumkun değil:))
  • Merhabalar, kullanıcı yorumlarına dayanarak yaptığımız 2002 Mini Cooper R53 video incelemesini izlemek isterseniz bu linkten izleyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/watch?v=bu70qqN-FLM

    Herkese Selamlar
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mini-ugur-oto-2011-mini-cooper-s-1.6-benzin-otomatik-241212216/detay Sizce bu fiyata bu araç uygunmudur yada sizin önerileriniz varsa lütfen paylaşırmısınız
  • seher(çelik) kullanıcısına yanıt
    Selam Dostum, bende cooper D 5 kapı almayı düşünüyorum, performansı, yakışı ve bagaj kapasitesi konusundaki deneyimlerini daha detaylı paylaşabilir misin? araç hala duruyor mu sende?
  • arkadaşlar konuyu diriltelim. :)
    Cooper Clubman 2009 model alınır mı? sadece haftasonları kullanmak için almak istiyorum da. Çok mu saçma olur yani bu parasızlıkta. Altından kalkabilir miyiz yani masrafı falan? teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.