Şimdi Ara

Minecraft server açıyorum sizce lag olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İntel 5820k
    X99-a
    16Gb ddr4 bellek (12Gb server a)
    100 Mbps ttnet hipernet
    Server kurarsam kaç kişi girebilir lag olur mu?



  • Olur, çok iyi pcn var. İnternet hızın iyi de, upload hızını yazmamışsın. Upload hızına göre değişir. Upload'ı atar mısın? Bu arada TCP kurarsan lag olur. UCP protkollü port kurman lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSmart -- 9 Eylül 2014; 12:33:15 >
  • İnternetimden hiçbir şekilde memnun değilim mağlum ttnet 100 mbps hız ama santrale yakınsan upload hızının konusunu dahi açmak istemiyorum sizce ttnet dışında hangi internete geçmem daha hayırlı olur ii bir server için şu anda 123 Tl veriyorum aylık o bütçe civarlarında
    olursa iyi olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodRuling

    İnternetimden hiçbir şekilde memnun değilim mağlum ttnet 100 mbps hız ama santrale yakınsan upload hızının konusunu dahi açmak istemiyorum sizce ttnet dışında hangi internete geçmem daha hayırlı olur ii bir server için şu anda 123 Tl veriyorum aylık o bütçe civarlarında
    olursa iyi olur

    TTnet'te 100 mbps hızı yok, zannedersem paketinizi bilmiyorsunuzhttp://www.hizinitestet.com/ adresinden internet hızınızı test edebilirsiniz :)
  • İnternet paketim buhttp://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnethipernet/Sayfalar/TTNET-Hipernet.aspx sayfada biraz aşağılarda ilginiz için teşekkürler bu arda :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodRuling

    İnternet paketim buhttp://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnethipernet/Sayfalar/TTNET-Hipernet.aspx sayfada biraz aşağılarda ilginiz için teşekkürler bu arda :)

    Sokağınızda hipernet bağlantı kablosu var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.