Şimdi Ara

Millenicomun oyalaması sakın abone olmayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millenicomda wifi arızası yaşarken kayıt açtırdım. Modem kaynaklık sıkıntı yaşadığımdan aynı modemi verecekleri söylendi.Daha sonra iptal ettireceğim söyleyip SOL'e geçeceğimi söyleyince modem değişikliği için kayıt açacağını wifi6 modem istiyecekleri söylendi.Fakat 3 gün oyaladılar üstünede 3 temsilci ve teknik destek uzmanı ile görüştüm.Bugün Sol saha ekibi aradığında doping millenicomlu kişilere veremediğini sizi oyaladıklarını söyledi.Daha sonra Millenicom temsilcisi 4 kişinin hatalı bilgi verdiğini ve özür dileriz demekle yetindiler ama oyaladıkları gün ve arızam giderilmedi.


    Lütfen bulaşmayın 3 kuruş aşağı verecem diye 40 dakika whatsappta müşteri temsilcisi beklemeyin ve cevap için en az 10 dakika bekliyorsunuz. Aradığınız da ulaşılamayan müşteri hattı olmayan firmalardan uzak durun.




  • Bende de aynı sorunlar var. Millenicom pişmanlıktır. 4 kere telefon açtım bir türlü müşteri temsilcisine bağlanamadım. 3 gündür adrese dahi gelmeden talepler çözüldü denerek kapatılıyor. Görüşmek istiyorum, her seferinde ya whatsap hattına aktarıyor yada online işlemlere..

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.