Şimdi Ara

Millenicom upload hızımı 4 megabitten 2 megabite indirdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 100 megabite kadar tarifeyi kullanıyorum. Millenicom Hızımı 79860 4096 ya sabitlemiş. Aradım kısıtlmayı kaldırın dedim hızım yükseldi bu sefer de upload hızımı 2 megabite indirmişler. Arıza kaydı açıyorlar çözülmeden çözüldü olarak kapatıyorlar. Özel mesaj atıyorum ilgilenen yok. Lütfen kısıtlamasız hattımı 102400/4096 yapar mısınız? Hattımı Oris Telekoma taşımak için başvuru yapacağım çözülmezse.



  • Şu an Türk Telekom tarafından hız tanımlamalarında sıkıntı var. Merak etmeyin bu sorunu yaşayan sadece siz değilsiniz. Türk Telekom kendi dışındaki ISS'lere en fazla 88/2 tanımlıyor. Üstünü tanımlamıyor hiçbir şekilde. Upload 4 olsun derseniz de ya 79/4 ya da 75/4 tanımlanmasına izin veriyor. Şu an bu sorun TT kaynaklı. Millenicom, Türknet, Oris, NetGalaksi gibi sağlayıcıların hepsinde bu sorun mevcut. Oris'e geçerseniz de aynı hızı alacaksınız çünkü TT üstünü tanımlattırmıyor. TT ile görüşme halindeler bu şirketler ama TT bildiğiniz bakkal dükkanı gibi yönetildiği için ben ne dersem o diyerek bu gibi politikaları devam ettiriyor.

    Yine de ben Alper Beyi etiketleyeyim kendisi de size aynı şeyi söyleyecek ama bir de ondan duyun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Empyyy

    Şu an Türk Telekom tarafından hız tanımlamalarında sıkıntı var. Merak etmeyin bu sorunu yaşayan sadece siz değilsiniz. Türk Telekom kendi dışındaki ISS'lere en fazla 88/2 tanımlıyor. Üstünü tanımlamıyor hiçbir şekilde. Upload 4 olsun derseniz de ya 79/4 ya da 75/4 tanımlanmasına izin veriyor. Şu an bu sorun TT kaynaklı. Millenicom, Türknet, Oris, NetGalaksi gibi sağlayıcıların hepsinde bu sorun mevcut. Oris'e geçerseniz de aynı hızı alacaksınız çünkü TT üstünü tanımlattırmıyor. TT ile görüşme halindeler bu şirketler ama TT bildiğiniz bakkal dükkanı gibi yönetildiği için ben ne dersem o diyerek bu gibi politikaları devam ettiriyor.

    Yine de ben Alper Beyi etiketleyeyim kendisi de size aynı şeyi söyleyecek ama bir de ondan duyun.
    Ben bu sorunu daha önceden de millenicom da yaşamıştım. Müşteri temsilcisini aradım ve anında 100 mbit yapmıştı. Haklı olabilirsiniz. Bana bu sorunla ilgili bir konu linki atar mısınız? Ayrıca Alper beye ben bu durumu pm olarak yazdım bana aynen şu mesajı yazdı.
    ''İlginçmiş gerçekten. Benim teknik anlamda buna yorum yapacak bir bilgim yok. Destek hesabı ilgilenecektir.''



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerkarakaya -- 24 Nisan 2019; 17:26:3 >




  • omerkarakaya O kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137777105

    TürknetDestek hesabı ile de özel mesajlarda durumun bu olduğunu teyit etti ve TT'nin çözmek için müdahalede bulunmadığını söyledi. Ben şu an Türknet kullanıyorum ve 100 Mbit tanımlandığında 2 upload geliyor. Upload 4 olsun diye 75/4 kullanıyorum şu an ben. Türknet'e geçmeden önce Millenicom'da da aynı sorun mevcuttu. Yine 88/2 geliyordu. Oris konusunda da aynı sorunu yaşadığını belirten insanlar var. Bu sorunun çözümü Türk Telekom'da. Sağlayıcı değiştirseniz de sorun düzelmeyecek ne yazık ki.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empyyy -- 24 Nisan 2019; 17:59:50 >
  • Oris 100 mbps kullanıcısıyım bir ay önce güncelleme yaptılar kullanıcı adını değiştirin dediler, sonrasında cgn geldi ve hızım 79/4 düşürüldü. Sorduğumda telekomdan kaynaklı sorun olduğunu söylediler düzeltmeye çalıştıklarını söylediler ama halen düzelmedi. Kısacası orise geçerseniz aynı şeyi yaşayacaksınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Demek bundanmış. Anlaşılan Telekom fitnelikte sınır tanımıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.