Şimdi Ara

Millenicom 100mbps'den en fazla 35 mbps alabiliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar değerli forum sakinleri yaklaşık 2 hafta önce Türk telekom 35mbps ye kadar internet paketi kullanıyorken ayrılıp millennicom 100 mbpsye geçiş yaptım fakat 35 mbpsnin üzerinde hız alamıyorum. Halen türk telekomdayken kullandığım TPLink 300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router Model No. TD-W9970 modemimi kullanıyorum. Millennicom tarafıma altyapımın 85 mbpsyekadar destek verdiğini VE 70 mbpscivarı sürekli kullanabileceğimi söyledi fakat 35 mbps üzerine çıkamıyorum. Telefonla teknik servise ulaşamıyorum malum coronavirüs sebebiyle yapilabilecekler sınırlı. Modemle ilgili bir sorunum olabilir mi diye düşündüm reset atıp fabrika ayarlarına döndürdüm ama halen aynı gözüküyor hız. Evim bir sitede yer alıyor ve evin içerisinde birden fazla port yani modemi takabileceğim yer var.Millenicom 100mbps'den en fazla 35 mbps alabiliyorum Modemi farklı yere takmam bir şeyi değiştirir mi? Sorunun çözümü ile ilgili nasıl bir yol izlemem gerekir? Teşekkürler.

    Millenicom 100mbps'den en fazla 35 mbps alabiliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Westerling -- 18 Nisan 2020; 15:36:11 >







  • VDSL de bu sorunu yaşayan çok insan vardı, 100mbit diye kandırıp 35 in üstüne çıkamayan çok konu okudum gerek burda gerek nette, sorunun modem veya tesisat kaynaklı olduğunu sanmıyorum, tamamen alt yapı sağlayıcısının kısıtlamasıdır. Ayrıca fiber dışında bu hızları görebileceğinizi hiç zannetmiyorum. Bizi rezil ettikleri gibi sizide edecekler paramızla rezil olmaya devam ediyoruz, yerinizde olsam iptal ederim.
  • 100 mbit gpon fiber cam kabloda gündüzleri 100 geceleri 1-5 mbit alıyorum hocam bende... Şükrederdim yerinizde olsam.

    ---

    18.04.2020 22:20 Editliyorum Şikayetim Devam Ediyor!
    Millenicom 100mbps'den en fazla 35 mbps alabiliyorum


    Site linkleri :https://milleni.speedtestcustom.com/result/16dc8bb0-81a9-11ea-b98c-d5d67c2c921f




  • boyle yorumlar görünce milleniden korkar olduk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tasko92

    VDSL de bu sorunu yaşayan çok insan vardı, 100mbit diye kandırıp 35 in üstüne çıkamayan çok konu okudum gerek burda gerek nette, sorunun modem veya tesisat kaynaklı olduğunu sanmıyorum, tamamen alt yapı sağlayıcısının kısıtlamasıdır. Ayrıca fiber dışında bu hızları görebileceğinizi hiç zannetmiyorum. Bizi rezil ettikleri gibi sizide edecekler paramızla rezil olmaya devam ediyoruz, yerinizde olsam iptal ederim.
    Cevabınız için teşekkürler. Fiber altyapısı var ve zaten fiber kullanıyorum. altyapı sorgulamada 85 mbps ye kadar alabileceğim gözüküyor. Sizce türk telekom altyapısı kullanıldığından türk telekomun mu yaptığı bir yanlış uygulama var burada?
  • Westerling kullanıcısına yanıt
    Aldığım bazı duyumlar türk telekomun millenicom ve diğer altyapı kullanan internet sağlayıcılarını bozuk arızalı sorunlu ve yoğun portlara attıklarını duydum, siz bunu kutu üzerinden düzelttirseniz bile 1 2 haftaya adamlar gelip gene sizi kötü yerlere atıp gidiyor. Kendi müşterilerini veya torpillileri iyi yerlere takıyor. Türkiyede internet erişimi bu şekil maalesef.
  • hattınız 100 mbiti destekliyor mu ? altyapı sorgulama yaptınız mı.Modem değerlerine baktımda 35 e sabitlemişler gibi görünüyor,müşteri hizmetlerinin hattınıza bi reset atıp hattınız destekliyorsa 100 mbite kadar bir değer vermeleri lazım.88 mbit veriyorlar genelde...bir görüşün hocam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 19 Nisan 2020; 22:18:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: senseman62

    hattınız 100 mbiti destekliyor mu ? altyapı sorgulama yaptınız mı.Modem değerlerine baktımda 35 e sabitlemişler gibi görünüyor,müşteri hizmetlerinin hattınıza bi reset atıp hattınız destekliyorsa 100 mbite kadar bir değer vermeleri lazım.88 mbit veriyorlar genelde...bir görüşün hocam
    Cevabınız için teşekkürler. Evet altyapı sorgulamam neticesinde 85 mbpsye kadar alabileceğim görünüyor millenciom dan yaptığım sorgulamada. Böyle bir kısıtlama yapıyor olabilirler mi? Bunu nereden anlarım?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.