Şimdi Ara

miele servis deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar herkese iyi akşamlar. bir tecrübemi sizinle paylaşmak isterim. ki yeni makine alacaklara yada makinasını değiştirmek isteyenlere tecrübe olsun.. evimde çalışır vaziyetteki vestel iki programlı bulaşık makinem varken tuttum internetteki malum sitelerden birindeki ikinci el miele bulaşık makinasını aldım ve elimdeki vesteli de öldüm fiyatına sattım. miele g1220sc makine geldi fakat ısıtmıyordu ve haliyle de kurutmuyordu.. ettiğim kü..ürün de haddi hesabı yok. neyse muğlada mielenin sadece dalyan beldesinde tek servisi varmış. makinayı alır almaz adamları aradım. önce nedenlerini sorgulamak istediler telefondan. akabinde bodruma servislerinin olduğunu ve milasa da uğrayabileceklerini söylediler. ve akşama kadar bekledim ama geldiler.. buraya dikkat.. evimde elektrolux çamaşır makinası vestel buzdolabı miele süpürge var ve daha önce servis talebinde bulunduğum cihazlardan görmediğim bilgi ve hassasiyeti miele dalyan servisinden gördüm.. detayları anlatayım..
    adamlar saat 18-20 arası geliriz dediler ama gelemeyince 8.30a kadar oradayız diye aradılar.. bekledim. sonrasında 4 kişilik ekip olarak geldiler ama makinayla iki kişi ilgilendi.. gayet profesyonel şekilde cihazı bilgisayara bağladılar daha doğrusu bağlamaya çalıştılar ama bizim çihazdaki sorundan baglanamadı. bir saate yakın birkaç kez çalıştdılar ve en son cihazı götürmeleri gerektiğini ve maliyetle ilgili olası sonuçları ve nelerin yapılacağnı bildirdiler. ve ertesi gün teknik servisten erdoğan ismindeki usta vatsap üzerinden cihazla ilgili gelişmeleri ve yapılanları tek tek bana yolladı. yapılabileccekleri ve cihazın durumunu sürekli haberdar etti. ve yarın kısmetse makinayı almaya ben gidecceğim. bana cihazı getirebileceklerini ama servis günlerinin benim istegime uymadığından dolayı ben almak istedim ve cihazın durumuyla ilgili tekrar detayları sizlerle paylaşacağım.
    ama şunu söylemek isterim ki ikinci el olarak ta alsan miele gerçekten kalite. servis(muğla servisi)bana bunu hissettirdi. sıfır aldığım elektrolux çamaşır makinasında bu güveni hissedemedim yalan değil. adamlar garanti uzatma süresini bile bilmiyordu elektrolüxte. ama mielede bana cihazımı nasıl makineye bağlandığı ve sonuçları konusunda bile vatsap üzerinden bilgilendirme yaptılar.. mallarının arkasında durdular. MUĞLA ve ilçelerinde yaşayan tüketiciler MİELE ve servis konusunda kesinlikle imtina etmesinler.. bilindik markaların servislerinden daha iyiler.. en önemlisi kullanım hatası deyip geçmiyorlar. laboratuvara alır gibi inceleyip cihazımdaki sorunu buldular..
    sonuçta cihaz alırken servisin önemini bir kez daha anladık...teşekkürler miele muğla(dalyan)







  • Kaliteli servis hizmeti paylaşımları aldıkça seviniyorum ama ülkemizde Yetkili Servis sektöründe kat edilmesi gereken daha çooooook yol var maalesef.
  • son derece haklısınız. daha önce bosch çamaşır makinamız vardı ve servis olayı gayet iyi ve ilgiliydi. keza siemens çamaşır makinası aldık ama daha ilk kullanımda hatalı ürün olduğunu farkettik. siemens para iadesi yaptı hemen. ama miele çok farklı. diğerleri gibi makinanın dışarıdan sesini dinlemekle yetinmiyorlar. bilgisayara bağlayıp defalarca çalıştırıp kontroller yaptılar. bu arada dün gidip makinamı dalyan beldesindeki servisten teslim aldım.140tl ödedim. ısı sensörü arızalıymış. dünden beri iki kez çalıştırdık gerçekten çok farkli bir cihaz. 100tl servis ücreti aldılar ama cihazımı tam tamir edilmiş teslim ettiler ve sürekli teknik bilgilendirme yaptılar. uzun lafın kısası muğla ve ilçelerinde yaşayanlar için miele kesinlikle tavsiye edilebilir bir markadır kanaatimce..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgmeu -- 1 Ocak 2017; 11:14:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.