Şimdi Ara

Microsoft Xbox Wireless Controller(9. Nesil) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
5.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rdr2 oyununda deniyorum şimdi kontrolcüğü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Yorumlarınızı bekliyorum, bende rdr2'yi kontrolcü ile oynamak istiyorum çünkü,l :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfsaneFenerli kullanıcısına yanıt

    Güzel ama alışmak lazım bir süre çünkü başlarda kontrolcü ile oynamak fare ve klavye kadar kolay gelmiyor.


    2.5 saattir oynuyorum daha hiç bağlantıda kopma ve tuşlarda tekrarlama olmadı. 3 metre mesafe var dizüstü ile aramda.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Kasım 2021; 15:0:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Robinson Crusoe ben iki kere yolladım yeni kol yolladılar o yenilenmiş olayı xboxlarda geçerli aksesuarda geçerli değil diye bir ibare var ama tam olarak nerede yazdığını hatırlamıyorum ama değişim hakkınız var 15 gün içerisinde, aldığınız yer sıkıntı çıkarmazsa değişim yapın

  • Kolu kaydettim ama garanti süresi 16.10 2023 de bitecek dedi. Neden kasım ayı değilde ekim ayında bitecek diyor bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 14 günlük gamepass kodunu da kullandım ve 1 ay uzatma teklifini de kabul ettim. Gerçi kredi kartı istiyor onu sanal kart olarak girdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aşağıdaki bluetooth adaptör ile kullanıyorum, herhangi bir bağlantı sorunu yaşamadım şimdiye kadar.

    https://www.itopya.com/tp-link-ub400-bluetooth-40-mini-usb-adaptor/

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kolun siyah rengini bugün teslim aldım 3-4 saat civarı RDR 2 oynadım hiç kopma olmadı. Ama oyunu oynamadan önce garip bir durum oldu. pc de bağlantı kısmında pil seviyesi %100 dü pc ilk bağladığım anda. 10 dakika sonra pc yeniden başlattım. Ondan sonra pil seviyesi %50 görünmeye başladı. Cihazla gelen pil de sorun mu var acaba diye düşündüm.

    Dizüstünün kendi entekre bluetooth ile bağlantı kurdum. Mesafem 3 metre civarı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 30 Kasım 2021; 19:45:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saatlerce Rdr2 oynadım bağlantı kesilme olmadı ama 1 aya uzattığım 14 günlük xbox game pass Forzon 5 de 3 sefer bağlantı kesildi. Yarış sırasında değil ama kesildi. Ha tuşlardan birine basınca tekrar bağlanıyor ama o oyunda 3 sefer kesildi. Oyun kaynaklı gibi geldi çünkü Rdr 2 de kesilmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @yukos teşekkürler. Şu sıralar çok yoğun, işten güçten kafamı kaldıramıyorum ama halledeyim, en iyisi değişim gibi o halde.


    @Noctivagant Yukarıda yazmıştım ama uzun uzun yazınca araya kaynamış olabilir, benim gamepad'lerin garantisi biri ağustos biri ekimde bitiyor. Saçma gerçekten.


    Bahsettiğiniz pil sorunu bende de oldu, yanında gönderdikleri pili kullanmadım, kendi şarjlı pillerimle. 2. bağlamada %50 göründü bir kolda, sonra tekrar bağlayınca %92 oldu, diğer kolda öyle bir hata olmadı. Yani çok da güvenilir değil pil göstergesi. Bittiği zaman biter deyip çok da takılmamak lazım o rakamlara.


    Yine oyundan oyuna bağlantı kalitesi çok fark ediyor anladığım kadarıyla bluetooth ile. Ben Steam'e ekleyerek çözdüğümü düşünmüştüm FIFA'yı, ancak çok sık karşılaştığım oyunda donma gibi sorunlardan dolayı vazgeçtim, eski kumandayla oynayacağım kablosuz adaptör alana kadar.





  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Anladım. Faturanın bir görselini gönderince microsoft garanti bilgisini düzeltiyormuş. Forumdan bir arkadaş başkalarının o sorunu öyle çözdüğünü öğrenmiş. Ben de bir ara iletişime geçip talepte bulunmayı düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ups ne lanet bir firmaymış. bugün dağıtıma çıktı diyordu gelen giden olmadı şimdi baktım alıcı kendisi gelip alacak diye not düşmüşler. Neye dayanarak böyle girdiler sisteme bilmiyorum çünkü adresimi resmi daireye vermiştim yani gelip bulamadık deme şansları yok. hadi geldin bulamadın diyelim, bir ara geldik bulamadık diye ben sizi yönlendiriyim hemen. ama yok... dağıtıma bile çıkardıklarını sanmıyorum...

  • EfsaneFenerli kullanıcısına yanıt

    Benimki de öyle. Ayın 30'u sabah şubeye gelmiş ancak teslim tarihi 3'ü görünüyor. Şaka gibi 3 4 gün kargonun teslim edilmesini bekleyeceğim. İlla gidip kendimiz mi almamız lazım. Reziller. Sırf bulunduğum ilçede şubeleri yok diye 4 gün boyunca kargomun teslim tarihini bekleyeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 1 Aralık 2021; 22:48:21 >
  • MoÇü kullanıcısına yanıt

    Şube sayısı çok az olan bir kargo firması. Çalışma saatleri de 9:00 ile 18:00 arası. Diğer Kargo firmalarının da çalışma saatleri de normalde böyleydi ama onlar pandemi dönemi itibariyle hem çalışma saatlerini geç saatlere kadar uzattılar hemde bir kısmı pazar günleri bile dağıtım yapar oldular. Ups ise hiç değişiklik yapmamış. Saat 18 den sonra dağıtım yok ve hafta sonu da çalışmıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim üründe sorun çıksa da aslında bayağı iyi bir fırsat oldu. SSport 1 yıllık paket aldım bedavaya, 1 aylık Xbox gamepass kodu derken bir miktar daha indirim olmuş oldu.

    Kablosuz adaptörü için kampanya yakalayan olursa haber ederseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 2 Aralık 2021; 2:10:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Tüm firmalarda aynı sıkıntıyı yaşıyorum sanki Everest'te yaşıyorum. :D Amozan'dan aldığım harici bluetooth bile sözde 2 gündür dağıtımda ve teslim edilecek. :))

  • Ben pc'nin kendi bluetooth kullanıyorum RDR2 oynadım iki gün saatlerce bağlantı kopması olmadı ama xbox kendi uygulamasından oynadığım 2 oyunda bağlantı kopması yaşadım. Rdr2 dışında xbox oyunj olmayan başka oyunlarda deneyeceğim eğer onlarda da bağlantı kopması olmazsa xbox uygulaması ile cihaz arasında sıkıntı var demektir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ups garip şekilde bugün getirdi kargomu, teslim aldım, rdr2 de denedim yaklaşık 0,5 saat. her şey çalışıyr hiç sıkıntısı yok bağlantı kopması falan yaşamadım.tuş sertlikleri normal geldi sanki hepsi aynı gibi. ilk defa kullandığım için kıyas yapamıyorum fakat ben genel anlamda beğendim. dip not rdr2 güzel ama ingilizcem yetmedi yamayı kurup müsait bir zamanda (anca haftaya) oynamaya başlıyacam. o zaman kol ile ilgili görüşlerim daha belli olur umarım sıkıntı yaşamam hiç.

  • EfsaneFenerli kullanıcısına yanıt

    Bende Rdr 2 den sonra Tomb Rader serisinden bir oyunu denedim onda da kopma olmadı. Bende Xbox uygulaması ile game pass oyunlarda kopma oluyor.

    Xbox uygulamasında bir sıkıntı var gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    bende xbox yok denemedim ama sanırım dediğiniz gibi sizde sıkıntı kolda değil.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.